reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
eh.. ola, wspolczucia. jesli cie to pocieszy moj ex np. zabral nam samochod, twierdzac ze jest ciagle w naprawie..:no: szkoda gadac.
tluke sie autobusami na rehab,zakupy i po inne sprawy..:no:
no i ja glupia ciagle jestem bo juz myslalam ze mi przeszlo, ze zapominam o nim,o nas.. ale nic z tego.. ostatnio nawet nie wytrzymalam i napisalam mu ze tesknie. nie odpisal. a ja swoje- mysle ze dojrzeje, ze przejrzy na oczy, zrozumie, zateskni.
myslalam juz nawet o skoku w bok(jesli mozna to tak nazwac w tej sytuacji?), moze to cos da.. :eek:
kurcze a juz bylo tak dobrze.

Robi przekaz bankowy czy przelew?

Pani w banku powiedziała , że to jest stała dyspozycja z jego konta na moje. Niby że jak wpływają mu pieniądze to z tego ma byc mi wysyłane te 600 zł.

Sama już nie wiem co to ma byc...no ale fakt faktem 8 zł co mc znika...ba nawet na wyciągu jest napisane - pokrycie kosztów transakcji czy jakoś tak

Magda rozumiem Cię....mnie też czasem jest przykro , żal i odzywa się tęsknota. Nie można ot tak przestac kochac - tak myślę.

witam dziewczyny
Grushka glowa do gory, minie ci to... poczatki sa abrdzo trudne zawsze...
Olakalisz twoj ex ma tupet, to on powinien placic koszty tego rpzelewu a nie ty...

a my dalej w domku... dzis palnuje troche posprztac

witam z poranna kafka nr.2 :-)

nie no trzeba miec tupet jesli chodzi o obciazanie komus konta - zreszta co to za zasady - zeby znikala kasa bez twojej zgody... ja bym sie wybrala do banku i zapytala, kto to zatwierdzil... od razu - z "geba" ze sie nie zgadzam i prosze o wyjasnienie oraz zwrot... powinno zadzialac... i to od razu z dyrektorem :tak: wiem praktykowalam :cool2:

czasem chyba kazdemu wlacza sie tesknota...

no nic lece na miasto... zaczne od ubezpieczalni (sposob jw. tylko zasob slow marniutki :sorry:)

witam z poranna kafka nr.2 :-)

nie no trzeba miec tupet jesli chodzi o obciazanie komus konta - zreszta co to za zasady - zeby znikala kasa bez twojej zgody... ja bym sie wybrala do banku i zapytala, kto to zatwierdzil... od razu - z "geba" ze sie nie zgadzam i prosze o wyjasnienie oraz zwrot... powinno zadzialac... i to od razu z dyrektorem :tak: wiem praktykowalam :cool2:

czasem chyba kazdemu wlacza sie tesknota...

no nic lece na miasto... zaczne od ubezpieczalni (sposob jw. tylko zasob slow marniutki :sorry:)
czesc dziewczyny! jestem tu od wczoraj portal jak widze daje Wam wsparcie i radzicie sobie na wzajem, to naprawde dobrze. Ja mam bardzo skaplikowane zycie i to napewno na wlasne zyczenie.... niestety nie jestem mlodka bo mam 36 lat .Kiedy skonczylam 30 zakochalam sie w 4 lata mlodszym facecie dla ktorego zostawilam meza rodzine caly majatek i wyprowadzilam sie daleko do innego miasta. Zabralam ze soba 2 corki ktore wtedy mialy 4 i 6 lat- zostawilam wspanialego meza... dla faceta ktory nie jest tego wart niestety przekonalam sie o tym chyba zbyt pozno ... od soboty wiem ze jestem z nim w ciazy po 6 latach bycia razem. ON wyprowadzil sie zostawiajac mnie i dziwczynki z rachunkami z wynajetym mieszkaniem twierdzac ze nie che tego dziecka...Nie potrafie zrozumiec dlaczego pokochal i wychowywal ze mna moje dzieci a zostawil jak dowiedzial sie ze bedzie Tata??? boze jak mi zle nie wiem co dalej robic....pozdrawiam

reklama
no hej

teresalucyna - witaj na naszym smutnym nieco watku. faktycznie pokomplikowane to twoje zycie. moze jeszcze sie pan nawroci...

pozalatwialam co mialam pozolatwiac (z ubezpieczeniem nic nie wskuralam w tym roku gorsze warunki we wszystkich firmach - siedzialam jeszcze w internecie i wszystko drozej). tak wiec ubezpiecze auto na nas dwoje bo w stosunku rocznym to 10 euro roznicy - a w zime bedzie mala mogl tata zabierac na dalsze wycieczki, co w sumie jest mi na reke.

jakos sie zdezorganizowalam - takiego bajzlu nie mialam juz dawno...

a na 7 mloda na bal hallowen - do super hotelu (stylizowany na stare zamczysko) - juz nie moge sie doczekac - zaraz zaczynamy przebieranie (ja nie musze, wlasnie sie podnioslam wiec bez przebrania ich nastrasze) :-)

Do góry