reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam nową koleżankę na forum - życzę powodzenia , może się wszystko ułoży , ale sytuacja rzeczywiście ciężka.

Ja jutro sobie na imprezkę idę - ot taka odskocznia od szarej rzeczywistości :-)

Magda - ja też tęskniłam za swoim ogromnie , ale mimo to nigdy - przenigdy nie napisałam , że tęsknie bo nie chciałam zrobic mu satysfakcji , a po drugie nie chciałam byc pośmiewiskiem - byłam pewna , że pokaże to kochanicy i będą się ze mnie wyśmiewac. Dośc mi krzywd narobili , po co dac im satysfakcję.Teraz czasem też dopada mnie tęsknota , ale popłaczę sobie w poduszkę i tyle...Najgorzej jest gdy dzwoni...i zaczyna pieprzyc o tęsknocie itd.itp...normalnie aż mnie tzęsie w środku jak to słyszę !

Pogoda u nas okropna , zimno brrrrr - ja kocham wiosnę i lato :-)

reklama
Dobry wieczór.

Witam nową samotną na naszym wątku. Nie poddawaj się tak od razu, może Basia ma rację, że pan zmądrzeje i powróci. A swoją drogą to nieźle musiał zawrócić Ci w głowie skoro z 2 małych dzieci odeszłaś od męża.

P dzisiaj nie ma, wiec ja skoczyłam sobie paznokietki zrobić - pierwszy raz mam akryl chyba od 5 czy nawet 6 lat. Ale oczywiście powiedziałam pani by mi nie malowała bo ja sobie sama poprawię w domu :sorry::sorry::sorry::-):-):-) ale się pani zdziwiła :szok::szok::szok: :-) no co - nie znam takiej pani, która położyła by mi aktyl bez zarzutów :-):-):-) ja lubię łądne paznokietki ;-) No i jeszcze do solary wpadłam, a potem sprzątanie :sorry: pranie :sorry: prasowanie :sorry::sorry::sorry:

A wczoraj miałyśmy przedstawienie w przedszkolu :-) raczej pasowanie pierwszaków, ale zawsze to coś gdy dzieci się angażują :-)

teresalucyna- trzymam za Ciebie i corki kciuki,Twoja historia jest dowodem na to,ze faceci niezaleznie od wieku nie dorosli do zalozenia rodziny,niektorzy a moze i wiekszosc.
wszystkie chyba dostalysmy od zycia porzadnie w dupe,ale przez to jestesmy silniejsze :tak:
mamojulci - wiem,ze nie powinnam mu pokazywac ze mi zalezy ale to trudne. sama nie wiem jaki powinnam miec do niego stosunek. z jednej strony zalezy mi na dobrych relacjach a z drugiej chce mu pokazac ze bez niego swietnie sobie daje rade i wcale o nim nie mysle....
ola - ja bylam po1,5 rocznej przerwie w ostatni weekend na imprezie i bylo super, wyszalalam sie, tego mi brakowalo :-D i juz planuje nastepną hehehe

"Musimy sie przyzwiczaic do tego,ze przed najwazniejszymi skrzyzowaniami naszego zycia nie ma zadnych znakow ostrzegawczych"
Ernest Hemingway

Miałam dziś iśc na całonocną imprezę - ale zmieniłyśmy z kumpelami zdanie ( właściwie wpływ na to miał fakt ,że jedna nie miała z kim zostawic malucha na noc-a my chciałyśmy byc solidarne )...postawiłyśmy na miłą restaurację - pizzę , drinki i babskie plotki...nagadałyśmy się za wszystkie czasy , pośmiałyśmy i w tak miłej atmosferze minęło popołudnie , a do dyskoteki wybieramy się za 2 tygodnie - mamy nadzieję , że wtedy wszystkim będzie pasowac :-)

Moje dziecko wróciło z nad morza - zadowolone , wypoczęte...ale gdy tylko mnie zobaczyła na peronie podbiegła i powiedziała -mamuś jak ja tęskniłam...aż mi się miękko na serduchu zrobiło...:-)

Jakie plany na weekend ?? U nas sprzątanie i zakupy.

czesc Dziewczyny,te nowe i "weteranki";-)
a ja juz na nogach,normalnie to w tyg juz 4 godziny na nogach bym byla,ale co w sobote moge sobie poszalec i pospac do 8 czy 9
wlasnie rozwazam zakupy czy sprzatanie i chyba rozwadze zakupy tylko wstawie jakies pranie do pralki
ladna zapowiada sie pogoda,wiec popoludniu na jakis spacerek:-)
i musze kupic prezent mamie jutro ma urodziny,tylko mam jeszcze w glowie pustke:baffled: co byloby tym prezentem

mamo - powiedz mojej kuchni, zeby tez zaczela sie ogarniac i niech sie zacznie cos robic - ja chetnie popatrze :tak::-D

witam z kafka - pogoda paskudna, ale wyspalam sie wiec moge dzialac... ;-)

reklama
Do góry