reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
powodzeniaDziekuje dziewczyny:-);-).
Kurcze ale mam stresa. Jutro rano rozprawa..W moje 20 urodziny wiec licze na jakis prezencik od sędziny .
malo jaki facet przychodzi na taka rozprawe, nie wiedza co mowic...
moj ex byl na pierwszej ze wzgledu an to ze w tym samym tyg byla sprawa o obnizenie alimentow, wiec nie wypadalo nie przyjsc
na drugiej juz go jednak nei bylo...
trzymam kciuki
K
konto usuniete
Gość
AdiLea wszystkiego najlepszego i powodzenia dzisiaj!
Obyś wróciła z dobrymi wieściami :-)!
Mozi
MAMUŚKA BB
dolaczam sie do zyczen i duzo szczescia na rozprawieAdiLea wszystkiego najlepszego i powodzenia dzisiaj!
Martucha a powiedz mi ty od razu odbieralas calkowicie prawa czy mial ograniczone wczesniej??
K
konto usuniete
Gość
Aga ja jeszcze stoję w miejscu, czekam na sprawę o alimenty.
Prawa odbierała Olka
Prawa odbierała Olka
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Aga u mnei byla pierw sprawa o ograniczenie, a po roku o odebranie
ograniczenie to prosta sprawa.
ograniczenie to prosta sprawa.
K
konto usuniete
Gość
:-)
:-)
prawa odebrane w 15 min.:-):-)
to najpiekniejsze urodziny w moim zyciu ;-)
dziekuje
ale masz fajnie:-)
faktycznie super prezent, a dawca się zjawił na rozprawie?
olakalisz
Fanka BB :)
U mnie od razu było odebranie praw. Nie wnosiłam o ograniczenie tylko od razu o pozbawienie.
Adilea gratuluję !! Ciesze się razem z Tobą.
Do mnie dziś znów dzwonił ten zwany biologicznym ojcem mej córki - trzy razy dzwonił...no to w końcu pogadałam. Jak zwykle nic nie jest winien , nic złego nie mówił - anioł !! Trzeba go beatyfikowac i na ołtarze wynieśc , biedakowi popsuł się telefon , nie ma mojego nr. komórkowego i prosi o sms. A najważniejsze - cytuję "możesz wierzyc albo nie , ale pomimo tego że nie jesteśmy razem nie ma dnia żebym o was nie myślał...myślę o was codziennie....Nie wiem czy weźmiesz sobie to do serca"...dłuuuuuuga cisza...serce wali mi jak młotem , czuję że zaraz się rozpłaczę...więc pytam - chcesz małą ??...no daj pada odpowiedź...no i zaczynają kapac łezka za łezką...żal jakiś pojawił się w sercu. Po chwili mała daje mi słuchawkę , bo tatuś chce rozmawiac z mamusią. Odbieram.. on pyta czy wszystko ok u mnie ?? Odpowiadam , że tak - choc mogłabym wygarnąc mu co przez niego przeszłam , jak cierpiałam , jak cholernie bolało...jak bardzo tęskniłam. Mówię , że dzięki u mnie świetnie. Chyba nie wierzy i pyta ponownie , czy na pewno ok. Znów mówię - no tak , jest dobrze.....Ten znów - ale na pewno ?? Rzucam krótkie tak , to na razie....koniec rozmowy.....
Zapomniałam dodac , że (dokładnie nie zrozumiałam , były zakłócenia) napisał czy pisze do mnie list.
Adilea gratuluję !! Ciesze się razem z Tobą.
Do mnie dziś znów dzwonił ten zwany biologicznym ojcem mej córki - trzy razy dzwonił...no to w końcu pogadałam. Jak zwykle nic nie jest winien , nic złego nie mówił - anioł !! Trzeba go beatyfikowac i na ołtarze wynieśc , biedakowi popsuł się telefon , nie ma mojego nr. komórkowego i prosi o sms. A najważniejsze - cytuję "możesz wierzyc albo nie , ale pomimo tego że nie jesteśmy razem nie ma dnia żebym o was nie myślał...myślę o was codziennie....Nie wiem czy weźmiesz sobie to do serca"...dłuuuuuuga cisza...serce wali mi jak młotem , czuję że zaraz się rozpłaczę...więc pytam - chcesz małą ??...no daj pada odpowiedź...no i zaczynają kapac łezka za łezką...żal jakiś pojawił się w sercu. Po chwili mała daje mi słuchawkę , bo tatuś chce rozmawiac z mamusią. Odbieram.. on pyta czy wszystko ok u mnie ?? Odpowiadam , że tak - choc mogłabym wygarnąc mu co przez niego przeszłam , jak cierpiałam , jak cholernie bolało...jak bardzo tęskniłam. Mówię , że dzięki u mnie świetnie. Chyba nie wierzy i pyta ponownie , czy na pewno ok. Znów mówię - no tak , jest dobrze.....Ten znów - ale na pewno ?? Rzucam krótkie tak , to na razie....koniec rozmowy.....
Zapomniałam dodac , że (dokładnie nie zrozumiałam , były zakłócenia) napisał czy pisze do mnie list.
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Adilea gratuluje
Olakalisz moze on teraz romantykiem bedzie... a list pewnie o tym jak was kocha i co stracil...
Olakalisz moze on teraz romantykiem bedzie... a list pewnie o tym jak was kocha i co stracil...