reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
mloda poszla na chwile z dziadkiem do sklepu, kurde chcialabym ja juz oddelegowac do rpzedszkola, zreszta ona sama teskni za dziecmi, zobaczymy co w pon powie pani doktor, bo kaszel coraz slabszy...

ja mam wysprzatane, siedze i nic nie robie...

reklama
Hej dziewczyny. Tak sie wetnę ale potrzebuje troche informacji;-). Ktora z Was odbierala prawa dawcy? O co konkretnie pytal/a sędzina/sędzia?
Pozdrawiam.

Hej dziewczyny. Tak sie wetnę ale potrzebuje troche informacji;-). Ktora z Was odbierala prawa dawcy? O co konkretnie pytal/a sędzina/sędzia?
Pozdrawiam.

- Jak długo byliśmy w związku
- Jak zareagował na ciąże i narodzny dziecka
- Czy uczestniczył w wychowaniu dziecka
- Dlaczego doszło do rozstania

A pod te 4 pytania można podciągnac setki innych pytań. Każda sprawa jest indywidualna , większośc pytań zadawała mi na podstawie tego co napisałam w pozwie o pozbawienie władzy.

witam
Adilea u nas sedzina uznala ze jestesmy mlodzii ze dla dobra dziecka i wlasnego powinnismy sie dogadac...
poznij zadala exowi kilka pyt, dotyczacych jego stosunku do malej, chciala nas wyslac an mediacje, ja sie nie zgodzilam wiec przelozyla rozprawe.
na kolejnej ex sie nie stawil i po 15 minutach mial odebrane prawa rodzicielskie:)

fajna pogoda dzis, mala zje zupke i na spacer pojdziemy.

reklama
Do góry