reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej
Zosia spi,a ja robie obiad dzisiaj fasolowa z boczkiem,wiec dla malej osobny obiadek- rosołek;-)
a wieczorem bede robic fasolke po bretonsku.
natchnijcie mnie na sprzatanie bo po wekendzie troche sie kurzu nazbierało.:rofl2:

Mniam same pysznosci u Ciebie :-)...

ja dzisiaj musze isc po c.d zwolnienia i zaniesc je do pracy - juz sie ciesze :-/

Wróciłam na trochę. ;-) Zuzia śpi. :-)

Ola,dziękuję - dzisiaj już lepiej. :-) :tak: Byłyśmy nawet rano odprowadzić G. do domku,bo już Nas te siedzenie w chacie dobijało. :baffled: :-p

Niunia,fajniutko pewnie będziesz wyglądać. :-) A co na dół? :cool2:

I ja sie witam,a u nas tradycyjnie snieg pada,pradu nie mielismy od 19 wczoraj do 11 dzis rano,najgorzej bylo z zasnieciem Karola bo zasypia przy malej lampce a w ciemnosciach byl troszke wystraszony ale w koncu zasnol.

tafojka - "dzień dobry o 13 ?? oj następna, która długo dzisiaj spała. A ja ledwo siedzę, spać mi się chce strasznie, ledwo widzę ;-)

reklama
Do góry