reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
moja wtedy tv nie ogladala, teraz ja dopiero zaczyna interesowac.
ale bede normalnie wyrodna matka i powiem ze dla mnie chodzik to bylo wybawienie od noszenia jej.
wtedy nie bardzo chciala sie bawic na podlodze czy w lozeczku, byl ciagly krzyk poki nie byla na rekach.
ale bede normalnie wyrodna matka i powiem ze dla mnie chodzik to bylo wybawienie od noszenia jej.
wtedy nie bardzo chciala sie bawic na podlodze czy w lozeczku, byl ciagly krzyk poki nie byla na rekach.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja tez ide sie juz polozyc
dobranoc
dobranoc
czesc dziewczynki
kawke juz zaparzyłam więc co najwyzej przekęccie sie jeszcze tylko raz na drugi boczek i zaraz wstawajcie............... chociaz ................. jak dzieci spią to i Wy korzystajcie:-)
ja szykuje sie do pracki
niunia gdzie to foto w kreacji????
miłego dnia
kawke juz zaparzyłam więc co najwyzej przekęccie sie jeszcze tylko raz na drugi boczek i zaraz wstawajcie............... chociaz ................. jak dzieci spią to i Wy korzystajcie:-)
ja szykuje sie do pracki
niunia gdzie to foto w kreacji????
miłego dnia
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja wpadłam się tylko przywitać i zaraz uciekam na kawkę. ;-) Zuzia i G. jeszcze się pieszczą w łóżku,hehehe. :-)
Ola,ciężko mi powiedzieć,jaki to rozmiar,bo te chińskie rzeczy mają inną rozmiarówkę. Ale gdzieś pewnie w okolicach 116 i powiem Ci,że do końca zimy wystarczy,bo ta rozmiarówka jest jakaś taka mała.
Niunia,pokazuj się w kreacji! A co do chodzika,to Zuzia tez w nim wędrowała.
No i dziękuję za życzonka urodzinkowe raz jeszcze i za życzonka zdrówka dla Zuzi. :-)
Miłego dzionka! ;-)
Ola,ciężko mi powiedzieć,jaki to rozmiar,bo te chińskie rzeczy mają inną rozmiarówkę. Ale gdzieś pewnie w okolicach 116 i powiem Ci,że do końca zimy wystarczy,bo ta rozmiarówka jest jakaś taka mała.
Niunia,pokazuj się w kreacji! A co do chodzika,to Zuzia tez w nim wędrowała.
No i dziękuję za życzonka urodzinkowe raz jeszcze i za życzonka zdrówka dla Zuzi. :-)
Miłego dzionka! ;-)
Cześć Hana
śpiącą resztę też witam ;-)
Ja już od dawna w pracy, kawa do połowy wypita, BB nadrobione :-)
Ja weekend w szkole - tzn powinnam być. W sobotę w południe poszłam już sobie, w niedzielę w ogóle nie dotarłam bo w sobotni wieczór świętowaliśmy urodziny i imieniny koleżanki i jej męża, więc w niedzielę jeszcze o 15-tej nie byłam w stanie funkcjonować. Olisia na szczęście u babci spała :-)
ach - jak ja Ci zazdroszczę. My już tyle razem a ja nie dostałam jeszcze kwiatka :---(
Dużo zdrówka dla Twojego aniołeczka - mam nadzieję, że dzisiaj jest już troszkę lepiej
niestety tak, ale tylko na noc. Był ostatnio tydzień, że Oliwka bez pieluszki spała, ale potem trzy dni z rzędu zasikała sobie całe łóżko, całą pościel, więc powróciłyśmy do pieluszki na noc :-(
nic - niech ma trochę przyjemności ;-)
widzisz - masz o co walczyć
a tak w ogóle to dzisiaj macie rocznicę, wieczór zaplanowany ??
Ty jesteś mamusią i każda mama wie najlepiej co jest dobre dla jej dziecka:-)
Ale Twoje dziecko ma 5 miesięcy i jest zdecydowanie za małe na chodak. Zrobisz jak uważasz ale dzidzia w tym wieku ma za słaby kręgosłup, więc jak dla mnie to lepiej zrezygnować ze swojej wygody bo można zrobić krzywdę dziecku. Niby masz rację, że gdyby było szkodliwe to by tego nie było ale ja nie znam ortopedy, który by powiedział, że chodaki są ok.
śpiącą resztę też witam ;-)
Ja już od dawna w pracy, kawa do połowy wypita, BB nadrobione :-)
Ja weekend w szkole - tzn powinnam być. W sobotę w południe poszłam już sobie, w niedzielę w ogóle nie dotarłam bo w sobotni wieczór świętowaliśmy urodziny i imieniny koleżanki i jej męża, więc w niedzielę jeszcze o 15-tej nie byłam w stanie funkcjonować. Olisia na szczęście u babci spała :-)
.....A On po jakichś 40minutach wrócił z ogromnym bukietem z czerwonych róż .......
ach - jak ja Ci zazdroszczę. My już tyle razem a ja nie dostałam jeszcze kwiatka :---(
Nie mówię "dzień dobry",bo do dobrych zaliczyć go nie można - Zuzia Nam się pochorowała. :-( Kaszle i smarkusia. :-(
Dużo zdrówka dla Twojego aniołeczka - mam nadzieję, że dzisiaj jest już troszkę lepiej
........ a Twoja oliwka jeszcze w pieluszce???
niestety tak, ale tylko na noc. Był ostatnio tydzień, że Oliwka bez pieluszki spała, ale potem trzy dni z rzędu zasikała sobie całe łóżko, całą pościel, więc powróciłyśmy do pieluszki na noc :-(
Cześć dziewczyny,
mam pytanie moje dziecię odkryło istnienie kciuka i nie wyjmuje go z ust. Co z tym zrobić.........:>
nic - niech ma trochę przyjemności ;-)
... Potem bawiliśmy się trochę... Na rękach jak Ją nosiłem to co chwile się rozglądała, a jak spojrzała na mnie to uśmiechała się zakrywała rączkami twarz i się przytulała do mnie... Serce się cieszy...
...
widzisz - masz o co walczyć
a tak w ogóle to dzisiaj macie rocznicę, wieczór zaplanowany ??
no a i musze sie pochwalic ze Kacper juz chodzi w chodzikuwiem ze to nie zdrowe ale dlugo go nie trzymie.tak mu sie to spodobalo ze teraz jak widzi chodzik to zaraz krzyczy i sie wyrywa
Wiesz mi to sie wydaje ze ludzie czasami za bardzo wszystko biora do siebiejak by to naprawde bylo takie szkodliwe to by nie produkowali wkoncu to dla dzieci jesta ile frajdy maja
Ty jesteś mamusią i każda mama wie najlepiej co jest dobre dla jej dziecka:-)
Ale Twoje dziecko ma 5 miesięcy i jest zdecydowanie za małe na chodak. Zrobisz jak uważasz ale dzidzia w tym wieku ma za słaby kręgosłup, więc jak dla mnie to lepiej zrezygnować ze swojej wygody bo można zrobić krzywdę dziecku. Niby masz rację, że gdyby było szkodliwe to by tego nie było ale ja nie znam ortopedy, który by powiedział, że chodaki są ok.
natka86
mamusia Zosieńki
Cześć dziewczyny,
mam pytanie moje dziecię odkryło istnienie kciuka i nie wyjmuje go z ust. Co z tym zrobić.........:>
moja corka tez ssie kciuka zaczeła kiedy miala wlasnie okolo 4 miesiecy- poprostu czegos jej brakowało,a takie male dziecko ma potrzebe ssania, Zosia smoczka nigdy nie chciala a probowalismy chyba ze wszystkimi rodzajami,od zwyklych smoczków po rozne dziwne i drogie ale nie i koniec paluszek lepszy;-) więc narazie nic z tym nie robie,bo ona sie uspokaja przy tym swoim paluszku i w sumie odrazu zasypia kiedy jest zmeczona z tym palcem.. czytalam ze do 2 lat moze go ssac,potem bede probowac ja oduczac tego nawyku. moja siostra tez ssala kciuka i mama mowila ze obwiazywała jej go bandazem i sie oduczyla,ale bylo trudne
Załączniki
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam.
Agutka jak sie Zuzia czuje??
wiem ze ta numeracja jakas inna, oni maja rozmarowke np 14 to 104 cm, ale jakos jak czytam na allegro to wszytkie sie male wydaja.
dzis idziemy do sklepu wiec zobaczymy.
Cara duzo zdrowka dla synka.
a tak wogole to sie przyznam ze pospalysmy dzisiaj do 9.
Tafojka gdzie jestes??
Agutka jak sie Zuzia czuje??
wiem ze ta numeracja jakas inna, oni maja rozmarowke np 14 to 104 cm, ale jakos jak czytam na allegro to wszytkie sie male wydaja.
dzis idziemy do sklepu wiec zobaczymy.
Cara duzo zdrowka dla synka.
a tak wogole to sie przyznam ze pospalysmy dzisiaj do 9.
Tafojka gdzie jestes??