reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
nie za dobrze Ci??

Cześć Cara - dawno Cię nie było. Jak tam w pracy??

Phantas tak jakos zawsze wsatje przed Oliwka ale dzis to dzis to jak wstalam to nawet nie wiedzialam ze tyle godzin:tak::tak:

a tak wogole to uciekam z mala do sklepu i do przychodni odebarc Majce skierowanie na badanie sluchu.
jak wroce to sie odezwe.
milego dnia dziewczyny:)))

nie za dobrze Ci??

Cześć Cara - dawno Cię nie było. Jak tam w pracy??

W pracy jako tako - szefostwo wsciekle ze poszlam na opieke :-/... Przeciez nie zostawie dziecka z moja babcia :-(...
a maly byl tak chory ze grozil mu szpital eh... Na szczescie juz powoli z tego wychodzimy.

Za to w naszym zyciu pojawil sie Ktoś :-)... Taki cudowny, kochajacy i czuly Ktoś :-)

niunia - ja myślałam że się w to ubierzesz i fotę cykniesz a nie na wieszaku :dry:

cara - to dobrze, że się pojawił "ktoś". Teraz już Twój ex nie zbajeruje Cię swoimi słodkimi tekścikami :-)

niunia - ja myślałam że się w to ubierzesz i fotę cykniesz a nie na wieszaku :dry:

cara - to dobrze, że się pojawił "ktoś". Teraz już Twój ex nie zbajeruje Cię swoimi słodkimi tekścikami :-)

Ex wsciekly jak cholera - komornik na nim wisi i nagle sobie przypomnial JAK BARDZO NAS KOCHA!! :-/ Co za typ...
Ciagle teksty, ze teraz bedzie zarabial 3 tys wiec powinnam do niego wrocic i nas bedzie stac na wszystko...
eeee czy tylko pieniadze sie licza?! A zaufanie i bezpieczenstwo? :-/... Paranoj jakas...

A ja spedzilam ten weekend w Kolobrzegu z Moim Szczesciem ;-)... Zostalam porwana ;-) ale nie narzekalam :-)...
Teraz tylko przezyc do piatku bez niego bo mieszka w poznaniu :-(... a to 60 km stad ;-(... Paranoja jakas ;-(

reklama
Do góry