reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
nie za dobrze Ci??

Cześć Cara - dawno Cię nie było. Jak tam w pracy??

Phantas tak jakos zawsze wsatje przed Oliwka ale dzis to dzis to jak wstalam to nawet nie wiedzialam ze tyle godzin:tak::tak:

a tak wogole to uciekam z mala do sklepu i do przychodni odebarc Majce skierowanie na badanie sluchu.
jak wroce to sie odezwe.
milego dnia dziewczyny:)))

nie za dobrze Ci??

Cześć Cara - dawno Cię nie było. Jak tam w pracy??

W pracy jako tako - szefostwo wsciekle ze poszlam na opieke :-/... Przeciez nie zostawie dziecka z moja babcia :-(...
a maly byl tak chory ze grozil mu szpital eh... Na szczescie juz powoli z tego wychodzimy.

Za to w naszym zyciu pojawil sie Ktoś :-)... Taki cudowny, kochajacy i czuly Ktoś :-)

niunia - ja myślałam że się w to ubierzesz i fotę cykniesz a nie na wieszaku :dry:

cara - to dobrze, że się pojawił "ktoś". Teraz już Twój ex nie zbajeruje Cię swoimi słodkimi tekścikami :-)

niunia - ja myślałam że się w to ubierzesz i fotę cykniesz a nie na wieszaku :dry:

cara - to dobrze, że się pojawił "ktoś". Teraz już Twój ex nie zbajeruje Cię swoimi słodkimi tekścikami :-)

Ex wsciekly jak cholera - komornik na nim wisi i nagle sobie przypomnial JAK BARDZO NAS KOCHA!! :-/ Co za typ...
Ciagle teksty, ze teraz bedzie zarabial 3 tys wiec powinnam do niego wrocic i nas bedzie stac na wszystko...
eeee czy tylko pieniadze sie licza?! A zaufanie i bezpieczenstwo? :-/... Paranoj jakas...

A ja spedzilam ten weekend w Kolobrzegu z Moim Szczesciem ;-)... Zostalam porwana ;-) ale nie narzekalam :-)...
Teraz tylko przezyc do piatku bez niego bo mieszka w poznaniu :-(... a to 60 km stad ;-(... Paranoja jakas ;-(

reklama
Do góry