reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hana,musimy powalczyć z jedną rzeczą... Wierzę,że Nam się uda. :tak: :tak: :tak: Ale powiem Wam,że niby na zewnątrz taka twarda jestem... Ale od czwartku popłakuję w poduchę,ech... :zawstydzona/y: :-( Wczoraj,to z G. normalnie,jak "bobry" ryczeliśmy... :-( :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
A tak w ogóle,to smacznego. :-p

Ola,nie dziękujeMY. :-)

agutka - moge tylko snuć domysly z tego co "tu" przeczytam ale mam nadzieję ze ze zdrówkiem u Ciebie dobrze????

i stalo się
walę czochem:zawstydzona/y:

dobry wieczór!

Agutka mam nadzieję, że wszytko Wam się poukłada tak jak chcecie!

Powodzenia i trzymam kciuki!:tak::tak::tak:

Dzisiaj byliśmy w Ikei, zrobiliśmy fajne zakupy, kupiliśmy kołderki Maluchom z takimi slicznymi poszewkami no super, ale nie wiedziałam, że to wszystko jest takie drogie :sorry2:

cześć wszystkim :)

Hana31 zawsze troszkę tęsknoty dobrze zrobi :-)

hana31 zawsze troszkę tęsknoty dobrze zrobi :-)
wiem wiem:tak:--- nawet chcialm zeby sobie gdzies pojechal bo ostatnio zupelnie mu się odmienilo na moim punkcie:rofl2: a po tym co przezylam, co słyszlam to jakos trudno mi w to wierzyc--- noale nie mogę wiecznie zyc czekając az coś się znowu stanie:tak:hehe --- sama sobie tak mowie---czesto staram się widziec i uzmyslawiac sobie "jasniejsze strony zycia":tak:

ciesze się ze zakupki się WAm udaly

cos mi zimno - chyba wyszykuję się juz do łózeczka i zaszyje się w nim z ------------- laptopem:-D

jest ktoś jeszcze? Czy wszystkie poszły spac?

Powiem Wam, że jak jeszcze raz wyskoczy mi reklama na bb drzewa genealogicznego to dostanę świra!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry