reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dopiero? ;-)
To i tak jest nieco przesunięta data... Bo miało być po Świętach,ale będzie na Mikołaja. :-)
A kolejne spotkanie kursowe mam teraz na weekend. :tak:

reklama
witam na posterunku:-)

ja samotna bo m w poznaniu:sorry2: niby sie cieszylam ale jakos mi pustawo:dry: no ale nic---do srody wytrzymam:tak:

agutka - gratuluję nowego suwaczka!!!!!!!! nawijaj no tu więcej szczegółów!!!!!!!!!

czesc ola:-)

niunia - co to a prezentacja wieszaka:sorry2: myslalam ze wkleisz siebie:tak:

tafojka - a TY tylko dzien dobry i już???????? gdzie się podziewasz???

majuś - ja tam swiatelko macie???
phantas:-) TY to tylko w pracy widze masz czas:-D

cos mi mlodociany nie chce usnąć ---znowu płacze---nigdy tak nie mial--- moze teskni za tatą:-(

Ostatnia edycja:
A jakie szczegóły? :-p Wczoraj podjęliśmy taką decyzję,że musi to być szybciej,niż po Świętach. :tak: Poprostu od czwartku się hm... stało się coś,co miejsca mieć nie powinno... Wybaczcie,ale nie mogę o tym mówić na głos... Nie chcę. :no: :-( I to Nas,chyba,jeszcze bardziej zmotywowało do wspólnego zamieszkania. ;-) :-)
Mam nadzieję,że nie zapeszę tym suwaczkiem i że nic nie stanie Nam na przeszkodzie podczas realizacji Naszego planu. :tak: :tak: :tak:

reklama
... stało się coś,co miejsca mieć nie powinno... Wybaczcie,ale nie mogę o tym mówić na głos... Nie chcę. :no: :-(
oj--- zmartwilam się :-(bo zupelnie nie wiem w jakiej kwestii ale najwazniejsze ze u Was- z Wami - wszysko oki:tak:

a ja se zajadam twarozek ze swiezym ogorkiem iszczypiorkiem - a jeszcze naszla mnie mysl coby czosnku dowalić:-D w koncu sama jestem to mogę:-p

Do góry