reklama
Witam wszystkich...
Widzę, że coraz więcej tych postów nabijamy... Ale dobrze niech się kręci...
Wczoraj byłem u Nicole... Maluda się obudziła i jak mnie tylko zobaczyła zaczęła się uśmiechać... Ledwo co otwarła oczy... Potem bawiliśmy się trochę... Na rękach jak Ją nosiłem to co chwile się rozglądała, a jak spojrzała na mnie to uśmiechała się zakrywała rączkami twarz i się przytulała do mnie... Serce się cieszy...
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego wieczoru...
Widzę, że coraz więcej tych postów nabijamy... Ale dobrze niech się kręci...
Wczoraj byłem u Nicole... Maluda się obudziła i jak mnie tylko zobaczyła zaczęła się uśmiechać... Ledwo co otwarła oczy... Potem bawiliśmy się trochę... Na rękach jak Ją nosiłem to co chwile się rozglądała, a jak spojrzała na mnie to uśmiechała się zakrywała rączkami twarz i się przytulała do mnie... Serce się cieszy...
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego wieczoru...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkiem0
oli lezy sobie i chyab pojdzie spac.
miala mala drzemke w samochodzie jakw racalysmy od Majki.
a tak wogole to pobawila sie z swoim ulubionym kolega na sniegu i zadowolon)
oli lezy sobie i chyab pojdzie spac.
miala mala drzemke w samochodzie jakw racalysmy od Majki.
a tak wogole to pobawila sie z swoim ulubionym kolega na sniegu i zadowolon)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Agutka jaki rozmair kombinezonu ma Zuzia??
oan wzrostem podobna do oliwki,a ja nie wiem jakiwybrac.
a tak wogole to bardzo duzo zdrowka dla Zuzi, niech szybciutko zdrowieje
oan wzrostem podobna do oliwki,a ja nie wiem jakiwybrac.
a tak wogole to bardzo duzo zdrowka dla Zuzi, niech szybciutko zdrowieje
Dobry wieczor:-)i po weekendziekupilam sobie dzisiaj kreacje na baltzn kupilam tylko bluzke taka super i do tego... a zreszta jutro wkleje zdjecie bo nie umiem tego opisacno w kazdym badz razie moj D.az buzie otworzyl jak sie ubralamno ale 4 godziny chodzilam po sklepacha moj synek razem ze mnawytrawalyAgutka zdrowka dla Zuzi,biedactwo nasze:-(No sniegu u nas nie ma ale za to tak wieje ze szoka nam znowu sie piec popsulale im jutro dam popalic
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Niunia
widzeze z M troche lepiej, wazne ze poprawa jest)
wytrwalego masz synka0
a ta kreacje chetnie zobacze, fajna sprawa wogole z tym balem.
widzeze z M troche lepiej, wazne ze poprawa jest)
wytrwalego masz synka0
a ta kreacje chetnie zobacze, fajna sprawa wogole z tym balem.
Olka wiesz Irlandczycy swieta obchodza troche inaczej niz my,tzn maja choinki,pelno swiecidelek itd,ale dla nich swieta to zabawa,i stad ten bal...znajac irlandki to ubioa sie w jakies suknie niewiadomo jakie..a ja kupilam bluzke swiecaca i tyleale fajna jest podoba mi siea moj synus to naprawde kochaniutki tylko w sklepie rzeczy z wieszakow sciagalale co tam tu nikt nie patrzy czy rzeczy sa na ziemi czy na wieszaku no a i musze sie pochwalic ze Kacper juz chodzi w chodzikuwiem ze to nie zdrowe ale dlugo go nie trzymie.tak mu sie to spodobalo ze teraz jak widzi chodzik to zaraz krzyczy i sie wyrywa
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Niunia wiesz co do chodzika to ja tez wiedzialam ze to zle i wogole ale oli miala tez 5 miesiecy jak do niego trafila i bardzo jej sie spodobalo.
o dziwo od razu pojechala do przodu, z tego cos lyszalam sporo dzieciaczkow do tylu jezdzi na poczatku.
zaczela chodzic jak miala 9 miesiecy wiec chodzik w niczym nie zaszkodzil)
o dziwo od razu pojechala do przodu, z tego cos lyszalam sporo dzieciaczkow do tylu jezdzi na poczatku.
zaczela chodzic jak miala 9 miesiecy wiec chodzik w niczym nie zaszkodzil)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
oj, tak dzieci maja sporo frajdy,a powiem szczerze ze czasem dla rodzicow to troche odpoczynku jak Oli siedziala w chodziku to pryznajmniej mila zajecie na troche)