synek (zeby nie zapeszac) jak zloto. co prawda codziennie jest walka. ja go chce karmic piersia, a on woli butelke. klucha sie robi ciezka i ciagle chce byc na raczkach.... o i wlasnie wrocil ze spacerku, zajze do was pozniej
reklama
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Czesc dziewczyny:-),ale u nas sniegu jeszcze w nocy dosypalo,Karol od rana zagladal we wszystkie okna a jaki byl szalony jak wyszlismy na podworko normalnie do domu nie chcial wracac.
natka86
mamusia Zosieńki
NOWY BARDZO PORZĄDNY KOMBINEZON ZIMOWY 86 (484649326) - Aukcje internetowe Allegro
ale łoś ze mnie,to ten kombinezon
ale łoś ze mnie,to ten kombinezon
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A u Nas sypie śnieg i wieje potwornie zimny wiatr. Pozostaje Nam siedzenie w domu.
Okazało się w ogóle,że G. miał skróconą szkołę i miał jeszcze 3h do pracy,więc przyszedł do Nas na obiadek. :-) Aż Zuzia wcinała,jak szalona! Już nie wiem,kiedy,miała tak dobry apetyt.
Okazało się w ogóle,że G. miał skróconą szkołę i miał jeszcze 3h do pracy,więc przyszedł do Nas na obiadek. :-) Aż Zuzia wcinała,jak szalona! Już nie wiem,kiedy,miała tak dobry apetyt.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a mi dalej net chodzi tak jakby mu sie nie chcialo.
Oliwka zasnela,ale dosc pozno i wstala dopiero przed 17, teraz juz spi.
u nas tez wialo, i co chwile sypie snieg
Oliwka zasnela,ale dosc pozno i wstala dopiero przed 17, teraz juz spi.
u nas tez wialo, i co chwile sypie snieg
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Natkakombinezon wydaje sie byc naprawde fajny
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor,a u nas znowu pada snieg.Karol zasnol dopiero o 22 cos dzis nie mial ochoty spac.
Natka kombinezon faktycznie wyglada fajnie.
Natka kombinezon faktycznie wyglada fajnie.
Ostatnia edycja:
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Majus)
widocznie Karolek chcial jeszcze snieg poogladac a nie isc spac
widocznie Karolek chcial jeszcze snieg poogladac a nie isc spac