reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześć Wam.

Nie mówię "dzień dobry",bo do dobrych zaliczyć go nie można - Zuzia Nam się pochorowała. :-( Kaszle i smarkusia. :-( I dopiero 15 minut temu zasnęła,bo tak strasznie męczył Ją ten kaszel. :-( :-( :-( Dostała witaminkę C, syropek prawoślazowy, witaminki,które zresztą bierze codziennie, kropelki i maść do noska,echhhh... :-( Ale mi smutno - Bidulka tak strasznie się męczy... :-( :-( :-( :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Agutka bardzo duzo zdrowka dla Zuzi,i ucaluj ja mocno niech szybciutko zdrowieje.
A u nas ciagle pada sniech,momentami swiata nie ma widac,najgorsze jest to ze co chwile wylaczaja nam prad.

hej kobietki!
ja was podczytuje ale brak czasu na wszystko ostatnio takze i na neta z bardzo nie mam:baffled:

AGUTKA spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe, milosci na codzien no i zdrowka, zwlaszcza teraz dla Zuzi!! sto latek kochana!!!!
(w piatek akurat bylam na szkoleniu w Swiebodzinie no ale nie wyrobilam zeby wpasc z zyczeniami- ten napad zimy mi uniemozliwil:-D:-p)
kwiatki przepiekne - ehh ten G. - znow ci zazdroszcze;-)

u nas pogoda tez calkiem fajna, snieznie, mroznie ale i slonecznie.mam nadzieje ze uda nam sie zaliczyc jeszcze jakis spacerek, chociaz jak narazie moj krasnal spi...

za to za tydzien jade do gdyni, prawie na tydzien i juz mi serce peka na mysl ze bede musiala sie rozstac z malym:-(ciagle o tym mysle i nie wiem jak sobie poradze ... jeszcze nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz kilka godzin:-:)-( obyszybko zlecialo ...

reklama
czesc dziewczynki

i ja sie witam
i równiez spoznione zyczonka dla Ciebie agutko - oby Wasza miłosc kwitla cale zycie w zdrowiu i dostatku:tak: i zdrowka dla Malutkiej:tak:
ja podobnie jak Ty martucha szkoliłam sie od piatku - tylko ze w miedzyzdrojach:rofl2:-- fajnie ---jakies 2 wyklady-jedzonko pod nosek - wieczorkiem dyskoteka:rofl2:
phantas - piekne zdjecie - fajna kobietka z Ciebie:tak: a Twoja oliwka jeszcze w pieluszce???

natka - kombinezon wydaje sie wporzo... byle material nie chłonal wody:tak:
majus, ola - jak mija dzionek?

pozdrawiam bardzo:tak:

Do góry