reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześć Wam.

Nie mówię "dzień dobry",bo do dobrych zaliczyć go nie można - Zuzia Nam się pochorowała. :-( Kaszle i smarkusia. :-( I dopiero 15 minut temu zasnęła,bo tak strasznie męczył Ją ten kaszel. :-( :-( :-( Dostała witaminkę C, syropek prawoślazowy, witaminki,które zresztą bierze codziennie, kropelki i maść do noska,echhhh... :-( Ale mi smutno - Bidulka tak strasznie się męczy... :-( :-( :-( :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Agutka bardzo duzo zdrowka dla Zuzi,i ucaluj ja mocno niech szybciutko zdrowieje.
A u nas ciagle pada sniech,momentami swiata nie ma widac,najgorsze jest to ze co chwile wylaczaja nam prad.

hej kobietki!
ja was podczytuje ale brak czasu na wszystko ostatnio takze i na neta z bardzo nie mam:baffled:

AGUTKA spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe, milosci na codzien no i zdrowka, zwlaszcza teraz dla Zuzi!! sto latek kochana!!!!
(w piatek akurat bylam na szkoleniu w Swiebodzinie no ale nie wyrobilam zeby wpasc z zyczeniami- ten napad zimy mi uniemozliwil:-D:-p)
kwiatki przepiekne - ehh ten G. - znow ci zazdroszcze;-)

u nas pogoda tez calkiem fajna, snieznie, mroznie ale i slonecznie.mam nadzieje ze uda nam sie zaliczyc jeszcze jakis spacerek, chociaz jak narazie moj krasnal spi...

za to za tydzien jade do gdyni, prawie na tydzien i juz mi serce peka na mysl ze bede musiala sie rozstac z malym:-(ciagle o tym mysle i nie wiem jak sobie poradze ... jeszcze nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz kilka godzin:-:)-( obyszybko zlecialo ...

reklama
czesc dziewczynki

i ja sie witam
i równiez spoznione zyczonka dla Ciebie agutko - oby Wasza miłosc kwitla cale zycie w zdrowiu i dostatku:tak: i zdrowka dla Malutkiej:tak:
ja podobnie jak Ty martucha szkoliłam sie od piatku - tylko ze w miedzyzdrojach:rofl2:-- fajnie ---jakies 2 wyklady-jedzonko pod nosek - wieczorkiem dyskoteka:rofl2:
phantas - piekne zdjecie - fajna kobietka z Ciebie:tak: a Twoja oliwka jeszcze w pieluszce???

natka - kombinezon wydaje sie wporzo... byle material nie chłonal wody:tak:
majus, ola - jak mija dzionek?

pozdrawiam bardzo:tak:

Do góry