reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Zrobila sie cisza wchodze do pokoju,a Karol sam wgramoli sie na luzko,przykryl i juz prawie spi normalnie mnie zadziwia przewaznie musze go gonic po calym domu zeby wszedl do luzka,a tu taka odmiana pewnie jednorazowa ale zawsze cos.

reklama
Też jakiś czas chciałam coś takowego - ale w h&m sama bluza kosztowała 49,00 spodnie były droższe.

Ja kupiłam u Nas w takim nowo otwartym chińskim sklepie. :-p Odzież nowa. :-) I za ten komplet dałam 52zł. :-D Dresik ma wstawki ze srebrnej nitki i cyrkoni. ;-)

ZG nie jest znów taka bardzo duża ;-), choć mała też nie jest :nerd:.

Hehehe,w tym przypadku,chyba,jest wieeeeeeeelka,skoro mieszkaliśmy niecały kilometr od siebie przez 15 lat i dopiero teraz się poznaliśmy. :sorry2: :laugh2: :-p
Ale numer z tymi Naszymi Rodzinami - hit dnia! :-D :laugh2:

Majus on poprostu dorasta do samodzielnego spania...

Cara to powodzenia u lekarza.
udanych zakupow:)

ja niedawno bylam zmlaa po adidaski i oczywiscie kupila bez przymeirzania.

wiecie jak to u nas wyglada: ja wybieram np 3 pary butow w jej rozmiarze, przy czym ona biega po sklepie (nie lubi mierzyc butow),jak sie wkoncu uspoki to pokazuje jej buty, ona wybiera te w ktorych bedzie chodzic i kupujemy.
mierzy dopierow domu zeby pokazac dziadkowi, w razie ajkby nie pasowaly wymeinaimy.
szczegolnei nie lubi kupowacbutow w ccc, nie wiem dlaczego

tylko teraz co babcia o nich mówi ? :-p

Mówi,że żyła z jego tatą w super "stosunkach",aż niektórzy chcieli ich wyswatać. :-D Tyle,że moja Babcia miała już wtedy mężą (mojego Dziadka :-p),no,a G. tata świergolił do G. mamy,haha. :-D Do tej pory,jak się spotykają na ulicy,to gawędzą ze sobą kupe czasu. :-D Już ja się postaram o to,żeby te spotkania nie odbywały się na ulicy. :cool2: :-D :-p

Agutka w tym chinskim sklepie to mozna tez kupic rzeczy dla dzieci??
u nas jest taki i w nim sa nawet buty

Są,Oleńko. :-) Tam jest wszystko. :szok: :-D Nawet różne duperelki do domu. ;-) Ostatni właśnie kupiłam tam Zuzi spódniczkę w jasne moro - przeuwielbiam! :-D - i dałam za nią 10zł. :tak: :tak: :tak: :-)

reklama
Do góry