majus26
KAROLEK Moj Skarb
Melduje sie i ja,Karol nie ma dzis ochoty na spanie,a pogoda jest senna ze bym na stojaco zasnela.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czescDzień dobry po zakupkach. ;-)
Byłam z G. w mieście i kupiłam sobie to,co chciałam - czarny welurkowy dresik,HuH!Ale się cieszę! :-) :-) :-)
A Zuzia śpi od 12:45. :-)
No i w ogóle okazało się,że moja Babcia baaaaaaaardzo dobrze zna G. Rodziców,bo pracowali razem w jednym zakładzie kupe lat.![]()
![]()
![]()
Dzień dobry po zakupkach. ;-)
Byłam z G. w mieście i kupiłam sobie to,co chciałam - czarny welurkowy dresik,HuH!Ale się cieszę! :-) :-) :-)
No i w ogóle okazało się,że moja Babcia baaaaaaaardzo dobrze zna G. Rodziców,bo pracowali razem w jednym zakładzie kupe lat.![]()
![]()
![]()
Jaki ten swiat malyDzień dobry po zakupkach. ;-)
![]()
![]()
ja mam tylko bluze welurowa z h&mTeż jakiś czas chciałam coś takowego - ale w h&m sama bluza kosztowała 49,00 spodnie były droższe.
Hmmm to dobrze że "grunt" znany :-)