reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześc Ola.Moja córcia właśnie zasneła.My też popołudnie spędziłam z nią na dworze.Byłyśmy u mojej siostry a tam Jula była w swoim żywiole...ogromne podwórko,dużo dzieci no i pełny luz..Przyszła do domu padnięta.Musze się wam pochwalic od 2 tygodni mała nie jeżdzi wogóle w wózku.Chodzi wszędzie sama na nogach więc pozbyliśmy się go całkowicie...

mój najmniejszy tez już spi
troche większy gra na kompie
średni właśnie zasypia
a Paulina przepisuje zeszyt do polskiego :szok: sama z siebie
normalnie nie wiem co jej się stało , kocha szkołę jak nigdy wcześniej :-D
przychodzi ze szkoły i nie może się doczekac następnego dnia :-D

Basiu to Paulinie musi sie szkola naprawde podobac:))

Mamo Julci my tez czesto spacerujemy bez wozka.chyab ze mala anprawde sie uprze zeby go brac,a wtedy ciagle chce wnim siedziec:))

a takie duze fajne podworko to mam za oknem, mala uwielbia tam siedziec, tylko dzieci malo...

Wiesz Basiu często zmiana otoczenia ma dobry wpływ na dzieci.Wiem po swojej młodzieży.Nowe otoczenie- nowe pole do popisu...

Cholewka jutro kolejny urzędowy dzień mnie czeka...jade rano dośądu po wyrok dot. nabycia spadku,a potem do skarbówki załatwic zwolnienie od podatki w związku z jego nabyciem.Potem notariusz itd.A po południu mają przywieżc mi witryne więc cały dzień zwariowany.

reklama
Do góry