reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cara ja bym zrobiła badania, neurologiczne sprawy potrafią wychodzić po latach, a dziecko pod opieką specjalisty ma szanse na prawidłowy rozwój.

Nie mam sił nadrobić wcześniejszych stron nie wiem o czym pisałyście :zawstydzona/y::sorry2:.

czesc J@god@

ja przed kompem to tylko w okularacha na codzien szkla kontaktowe

a ja się uchowałam bez okularów do...30tki, teraz też bym nie robiła gdyby nie seminaria i konferencje, na codzień nie odczuwam tej krótkowzroczności,
literki na komputerze, w książkach widzę ok, tylko jak na wyświetlaczu są napisy to muszę w pierwszym albo drugim rzędzie siedzieć, żeby wyraźnie widzieć :nerd:.
Prawdę mówiąc ja się chyba bym bała zakładać sobie soczewki a że okulary tylko doraźnie muszę mieć, to tym bardziej się nie opłaci.
Bo seminaria od października 2-3 razy w tygodniu, a na komputerze, to naprawdę kilka godzin muszę siedzieć, żeby zaczęły mnie oczy boleć.

Ale powiem wam, że jak mi babeczka dziś założyła okularki (takie do dobierania), to tak fajnie wyraźnie się zrobiło i oko przestało mnie boleć - bo dziś z jakiegoś powodu bardzo mnie bolą oczy :-(.

Ostatnia edycja:
Cara87 oczywiście J@god@ ma rację, jak najbardziej na tomogorfię musicie iść. My mieliśmy nawet rezonans dwa razy...
A długo będziecie czekać na tę tomografię?

ja to po dluzyszym czaseie siedzenia przy kompie bez okularow to bym nic nei rpzeczytala..
ale u mnie to rodzinne, ja od dawna nosze okulary,a w sumie szkla bo sa wygodniejsze na codzien

ja to po dluzyszym czaseie siedzenia przy kompie bez okularow to bym nic nei rpzeczytala..
ale u mnie to rodzinne, ja od dawna nosze okulary,a w sumie szkla bo sa wygodniejsze na codzien

To mój Krystian będzie tak miał, on któregoś dnia założy okularki na stałe - bo ma wadę po tatusiu, m. nosi -4.75 i -3.75, ale to zależy od wielu czynników jak duża wada mu się rozwinie i kiedy będzie się kwalifikować do okularów.

reklama
A ja nadrobilam i teraz ide sprzatac bo maly spi i niewiem ile mu to zajmie:sorry2::-p

Placki wegierskie mniam,a gulasz to akurat mam w lodowce:tak:

Mnie tez pewnie czekaja okularki po operacji:-(

no i sie obudzil:dry:

Do góry