reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć dziewczymki
jak tam dzisiaj? u nas leje;/ a musze jechac po zakupy bo nie mam nic na obiad;/a co najgorszę muszę brac Nadę w taka pogodę.
miłego piateczku .buziaki

reklama
U nas pogoda jako tako, czyli poza deszczem było nawet słońce :-) Mi od tej wszędzie obecnej wody to buty nie nadążają schnąć za to mały śmiga w kaloszkach jak szalony:-)

ostatnio musiałam w pracy pracować i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć :-D
ale wiecie powalone te życie u mnie w klatce było takie przykładne małżeństwo z tych co to zawsze razem, mają roczną córę i chłop zawinął się zawał i po chłopie ja tam źle nikomu nie życzę, ale tyle ojców jest co olewa własne dzieci a tu taki się zawinął :-( żal tej matki z rocznym dzieckiem została sama :-(

martttika jak wartościowy chłop by się trafił to i nago by się poszło ale miej litość dla innych okryj to bądź dobra dal innych ludzi :-D:-D:-D:-D Ale mi to raczej suknię gościa weselnego bo ja jakoś wieki żyję na tym łez padole i ani razu nie wybrałam, albo się nie trafił mi wartościowy facet :-p
anulaws do Chorwacji ???? fiu fiu nie to u nas na osiedlu nie ma takich ekscytacji z tego co wiem to często nigdzie klasy nie jeżdzą bo rodzice nie mają kasy, u nas bezrobocie straszne. Nowe majtki:-D:-D:-D Buty na szpilce:szok: Ja mam syna chłopcy z natury mniej eleganccy ;-) chyba choć teraz to różnie bywa. A nie ważny jest kolor tylko to serce które mimo niechęci do szycia kazało zszyć ;-)
MłodaMonika i jak tam się trzymasz?

A u nas zagrzmiało. No to chyba wiosna drogie panie :-D

O tak, wiosna na całego:-)
Też parę razy zagrzmiało wieczorem i mimo deszczu to w końcu przyjemnie nosa z domu wysadzić, a i pachnie juz jakoś tak inaczej :-)
jaimis tak to na tym świecie jest niesprawiedliwie - jeden kocha, świata poza dzieckiem nie widzi i nagle trach wypadek, śmierć i po tatusiu:-( A drugi nie chce kochać, żyje jak pan i w du**e ma swoje dziecko:-( ja tam jestem zdania, ze w niebie sprawiedliwie takich osądzą. Bo gdzies ta sprawiedliwość być musi.

...ja tam jestem zdania, ze w niebie sprawiedliwie takich osądzą. Bo gdzies ta sprawiedliwość być musi.
no nie wiem. ja jakoś całe życie pod góre i z wiatrem w oczy idę i szczerze powiem ,że trochę szczęścias i sprawiedliwości przydałoby mi się TU;/

jaimis nasze woj. jest na drugim miejscu pod wzgledem bezrobocia . a klasa Moniki jest dosyc bogata- nie wiem jakim cudem, a moze to tylko pokazówka rodziców -co by jeden od drugiego lepszy był i jeden przez drugiego wymyśla gdzie to dzieci nie wysłac. dlatego nie chodze na zebrania, porozumiewam sie z Panem mailowo albo jak trzeb indywidualnie bo mnie szlak trafia jak na te mamusie patrze:angry:
ja bym dała monice szpilki ! chciaz i tak spakowała sie jakby na stałe się przeprowadzała-mówię Wam :):-D:szok:

marittka a no pachnie juz inaczej:) tak wiosennie:)

a u nas burzy nie było;/ a miała byc! ale tęcza wczoraj była śliczna ::
:-)
Mozi ja tez mam kalosze-w carrefourze kupiłam za 19 zł jakos pod koniec jesieni i w sumie dla Moniki ale że mamy taki sam rozmiar tj, ja o nr mniejszy więc łazimy razem:) Ładne takie w kolorowe kwiaty- przecenione chyba z 59 zł były.

MMMonika
główka do góry :* buziaki:**

U nas dzisiaj przecudnie-wiosna w pełni :D
mała u tatusia.strsza spakowana ,a ja wciągnę jakis filmik i wyciągne leniucha-Monike na spacer:)

słuchajcie tez tak macie ,że jak widzicie "tatusiów" to wam się nóż w kieszeni otwiera??? no ja nie moge na niego patrzeć. trzepie mnie jak tylko zbliza się godzina gdzie ma przyjechać po małą czy ja przywieżc.:wściekła/y:

u mnie wlascicelka mieszkania a zarazem moja sąsiadka namowila swoja corke by wkoncu odeszla od męża,bo byl nic nie wart.Jak mi opowiadala co on z nią wyrabia i jak traktuje to az płakac mi sie chcialo a dziewczyna z nim siedzial.Mają 1,5 roczne dziecko bardzo fajniutkie,ona nie pracowala on pracowal.Wydzielal jej tylko 20 zl dziennie i zadnej kasy nie dawal.Kazal jeździc do matki jak jest glodna bo on darmozjada zywil nie bedzie itd....... na dziecko wlasne krzyczal spier...... jak mu sie gdzies platalo.Dziewczyna miala katorge.Wkoncu wrocila do matki,płacze codzinnie az przez sciane słysze za tym mężem.A on ja zwyczajnie szantażuje.Oj dlugo by pisac.Żal mi dziewczyny wkoncu jej matka powiedzial tak,skoro ona(ja) sobie poradzila w obcym miescie z dala od rodziny to i ty poradzisz:)tymbardziej ze mieszkasz z matka ktora dziecka dopilnuje,masz 3 siostry na miejscu.
Wkoncu ktos okreslil mnie ze sobie radze,mile to bylo.

Ale dziewczyna jest tak przerazona ze sobie sama rady nie ma ze gotowa jest do niego wrocic.
Oj,inni tez maja problemy.

PS.ugotowalam zeberka iteraz nie wiem co z nimi zrobic:)oj kiepawa ze mnie kucharka....

Ostatnia edycja:
Nie do pojęcia ze tyle nie dorosłych do bycia ojcem jest na świecie tyle ze im wolno uciec i mieć wszystko gdzieś a my mamy zawsze przy dziecku choć nas nie pytają czy jesteśmy gotowe i czy sobie radzimy

reklama
czesc dziewczyny

u mnie klopoty z netem wiec nie jestem na bierzaco, ja nadal czekam na termin badan w RODK:no:, ze wzgledu na apelacje, termin zostal wstrzymany, ja juz nie mam sily na to wszystko:no:

Do góry