reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tak z kazdym lekarzem jest-jednemu pasuje drugiemu nie. ja z dziewczyn pediatry tez jestem zadowolona.ok zamykamy temat chorób !!! jestem za :) moze przestaniemy je "przyjmowac" i wywoływac :tak:
mam wrażenie ,że moja pralka zaraz wybuchnie:szok:
ależ mam muła strasznego-leń mnie dopadł, nie moge sie ogarnąc od zmiany czasu.

reklama
anulaws a mi wczoraj żelazko zaczęło śmierdzieć strasznie nie wiem czy się spaliło na amen tak jakiś czas nie prasowałam a mamy dwutaryfową opłatę za prąd i prasuję tylko na niższej stawce to w tygodniu nie mam kiedy, święta były i tak się gromadziło i gromadziło dużo nie wydawało się tego prasowania bo to głównie małego a tu jak zaczęłam wczoraj prasować około 17 to skończyłam o 22:szok: takie małe te bluzeczki, spodnie itp :-D
A jak cię dopada ten leń to nie walcz ulegnij od czasu do czasu trzeba dla zdrowotności ;-)

dobrze ,że ja nie prasuje.jestem beztalencie jeśli chodzi o prasowanie-no jak juz trzeba top trzeba:no:
nigdy nie prasowałam tez rzeczy dla dzieci- nie uczyłamich po prostu ani nie przyzwyczajałam do prasowanych ubranek. teraz tak jak napisałam jak juz trzeba bo wyglada jak psu z gardła to wyprasuje ale z reguły potrafie bardziej zepsuc niż elegancko to wykonac:)
z leniem nie walczę-nie ma szns heheh.mam taki bajzel w chacie ,że mało.aż wstyd. ale obiad jest -jest, pozmywane też więc nie jest żle.

a polubiłam bo druga rzecz po tym ,ze nie umiem prasowac to nie potrafie szyć:sorry:tzn tak fachowo a zawsze chciałam. zaprojektowałam nawet sama swoja suknie ślubna ale uszyc mi musieli w salonie ;(

Jakoś tak pochmurno u nas w Zielonej dzisiaj.a jak u Was?
musze walizke wyprac dla Moniki na poniedziałek- na Zielona Szkołę jedzie,a walizka na strychu od lata więc trzeba odświeżyć;/ chyba wyschnie do niedzieli?:szok:
miłego dnia kochane.

ja tam też nie mam talentów do szycia od dziecka dość luźno podchodziłam do tych spraw zaszyłam rajstopy powiedzmy czerwone niebieską nitką o to były moje takie zdolności i wysmakowanie :-D:-D
to zielone szkoły nie są w wakacje? Ja tam się nie znam teraz na tej edukacji gimnazja itp za moich czasów było normalnie 8 klas :tak:
marrtttika może Ci uszyć kolejną ślubną sukienkę ;-)

heheh raczej nie sądzę żebym kiedykolwiek planowała jakis slub ale będę miała marrttinkę na uwadzę:)

Kochana moje czasy to tez 8 klas i zadnych zielonych szkół.teraz od 3 kl podstawówki jeżdzą na zielone szkoły -wiosna jak ciepło, biwaki i inne cuda;/
w zeszłym roku kl mojej córki jechała do choprwacji-ona nie pojechała bo mnie nie stac a klasa jest wyjatkowo bogata i w ogóle te mamusie burżujki itd ,aż mnie trzepie na sama myśl.wyobraż sobie ze tylko moja Monika i jeden chłopiec do chorwacji nie pojechali na 26 osób z kl.
a teraz jada w góry ( 380 zł) ale płace na raty od grudnia.
a wybiera się jak na eliminacje do top model-dajcie spokój, nowe majtki, skarpetki stanik, spodnie ochhhhhhh :szok:
a z jej klasy do chorwacji nawet szpilki dziewuchy zabrały-czyjecie 4 klasa podstawówki-takie mamusie tam mają;/

aha co do szycia -hahaha Ty rajstopy niebieska nitka walnełaś a ja ostatnio Nadii sznurek od różowej czapki-kapelusika czarna zapodałam,ale jak się nie przypatrzysz to nie widać :D

Ostatnia edycja:
plumm no lata całe :-)

anulaw u mnie rozwodu nie było, bo nie zdążyliśmy byc małżeństwem:-) Ale teraz to tego nie żałuję, bo straszny stres rozwodzenia się mnie ominął:tak:

Dziewczyny z tym szyciem to amatorszczyzna u mnie, więc nie piszcie się na suknie ślubne, bo gołe do ołtarza pójdziecie:-D:rofl2::-D

reklama
Do góry