reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tak z kazdym lekarzem jest-jednemu pasuje drugiemu nie. ja z dziewczyn pediatry tez jestem zadowolona.ok zamykamy temat chorób !!! jestem za :) moze przestaniemy je "przyjmowac" i wywoływac :tak:
mam wrażenie ,że moja pralka zaraz wybuchnie:szok:
ależ mam muła strasznego-leń mnie dopadł, nie moge sie ogarnąc od zmiany czasu.

reklama
anulaws a mi wczoraj żelazko zaczęło śmierdzieć strasznie nie wiem czy się spaliło na amen tak jakiś czas nie prasowałam a mamy dwutaryfową opłatę za prąd i prasuję tylko na niższej stawce to w tygodniu nie mam kiedy, święta były i tak się gromadziło i gromadziło dużo nie wydawało się tego prasowania bo to głównie małego a tu jak zaczęłam wczoraj prasować około 17 to skończyłam o 22:szok: takie małe te bluzeczki, spodnie itp :-D
A jak cię dopada ten leń to nie walcz ulegnij od czasu do czasu trzeba dla zdrowotności ;-)

dobrze ,że ja nie prasuje.jestem beztalencie jeśli chodzi o prasowanie-no jak juz trzeba top trzeba:no:
nigdy nie prasowałam tez rzeczy dla dzieci- nie uczyłamich po prostu ani nie przyzwyczajałam do prasowanych ubranek. teraz tak jak napisałam jak juz trzeba bo wyglada jak psu z gardła to wyprasuje ale z reguły potrafie bardziej zepsuc niż elegancko to wykonac:)
z leniem nie walczę-nie ma szns heheh.mam taki bajzel w chacie ,że mało.aż wstyd. ale obiad jest -jest, pozmywane też więc nie jest żle.

a polubiłam bo druga rzecz po tym ,ze nie umiem prasowac to nie potrafie szyć:sorry:tzn tak fachowo a zawsze chciałam. zaprojektowałam nawet sama swoja suknie ślubna ale uszyc mi musieli w salonie ;(

Jakoś tak pochmurno u nas w Zielonej dzisiaj.a jak u Was?
musze walizke wyprac dla Moniki na poniedziałek- na Zielona Szkołę jedzie,a walizka na strychu od lata więc trzeba odświeżyć;/ chyba wyschnie do niedzieli?:szok:
miłego dnia kochane.

ja tam też nie mam talentów do szycia od dziecka dość luźno podchodziłam do tych spraw zaszyłam rajstopy powiedzmy czerwone niebieską nitką o to były moje takie zdolności i wysmakowanie :-D:-D
to zielone szkoły nie są w wakacje? Ja tam się nie znam teraz na tej edukacji gimnazja itp za moich czasów było normalnie 8 klas :tak:
marrtttika może Ci uszyć kolejną ślubną sukienkę ;-)

heheh raczej nie sądzę żebym kiedykolwiek planowała jakis slub ale będę miała marrttinkę na uwadzę:)

Kochana moje czasy to tez 8 klas i zadnych zielonych szkół.teraz od 3 kl podstawówki jeżdzą na zielone szkoły -wiosna jak ciepło, biwaki i inne cuda;/
w zeszłym roku kl mojej córki jechała do choprwacji-ona nie pojechała bo mnie nie stac a klasa jest wyjatkowo bogata i w ogóle te mamusie burżujki itd ,aż mnie trzepie na sama myśl.wyobraż sobie ze tylko moja Monika i jeden chłopiec do chorwacji nie pojechali na 26 osób z kl.
a teraz jada w góry ( 380 zł) ale płace na raty od grudnia.
a wybiera się jak na eliminacje do top model-dajcie spokój, nowe majtki, skarpetki stanik, spodnie ochhhhhhh :szok:
a z jej klasy do chorwacji nawet szpilki dziewuchy zabrały-czyjecie 4 klasa podstawówki-takie mamusie tam mają;/

aha co do szycia -hahaha Ty rajstopy niebieska nitka walnełaś a ja ostatnio Nadii sznurek od różowej czapki-kapelusika czarna zapodałam,ale jak się nie przypatrzysz to nie widać :D

Ostatnia edycja:
plumm no lata całe :-)

anulaw u mnie rozwodu nie było, bo nie zdążyliśmy byc małżeństwem:-) Ale teraz to tego nie żałuję, bo straszny stres rozwodzenia się mnie ominął:tak:

Dziewczyny z tym szyciem to amatorszczyzna u mnie, więc nie piszcie się na suknie ślubne, bo gołe do ołtarza pójdziecie:-D:rofl2::-D

reklama
Do góry