cześąc dziewczynki :*
nie wiem jak to zrobviłam ,że tyle lat bez antybiotyku sie obyło hehehe.pewnie Nada jakby do przedszkola nie poszła tez nadal by nie miała.Monika do przedszkola praktycznie nie chodziła bo w mojej miejscowości raz było raz nie.
Karmienie piersią też nie ma tu znaczenia.Moke karmiłam do 1,5 roku a Nadii wcale.Udały mi się dzieczyny po prostu heheheh.
Gorzej ze mna - ja wszystko łapie jak dziecko. co miesiac półtora mam angine ,wiecznie zasmarana-szkoda gadac. może to tak ,że ja za nie choruje
martttika Pisezsz ,że tez jestes po alimentach ,a o rozwód składasz czy nie musisz
??
ja na sama myśl o rozwodzie dostaje refluksu ;/
jaimis ten suwaczek jest po to ,ze po rozwodzie w końcu zaczne normalnie zyc i mam nadzieje ,że uda mi się baranowi ograniczyc władzę rodzicielską.
Nadia do przedszkola chodzi od września ale były miesiace gdzie tylko 5 razy była w przedszkolu a reszte zasmarana więc badz gotowa.
Piszesz jak sobie mały da rade bęz mamusi
Kochana ja siedziałam w samochodzie i ryczałam 15 minut.była taka akcja ,ze weszłam z nią do przedszkola (w pierwszy dzień) a ona nawrotka i do domu, a prędzej na zebraniu panie mówiły że takie sytuacje sa zawsze i trwaja nawet kilka miesiecy wię dajemy dziecko do sali ,pani je bierze a my wychodzimy nie odwracamy się tylko za drzwi i do domu.Matko co ja przezywałam.chciałam wracac po nia. wdomu miejsca nie mogłam sobie znależć.siedziałam jak durna z telefonem i o 12 pojechałam ja odebrać.nawet obiadu nie zrobiłam.a jak przyjechałam to bawiła się w najlepsze.jescze kilka dni było podobnych i nie powiem ,że teraz tez zdarzaja sie odchyłki gdzie idzie chetnie a nagle jak ma do sali wejśc to jej sie odwidzi ale ja juz tego nie przezywam bo wiem ,że jak ja znikne to jej zaraz przechodzi
a panie tez spoko -wezma ja zawsze na rece po przytulaja i jest git
Co do znajomych to szkoda ,że blizej nie mieszkasz -ja w swojej miejscowosci nie utrzymuje tez z nikim kontaktu bo same plotkarze i kamery w około.przyjaciółka mieszka gdzie indziej wiedzimy sie raz na 2 miechy, druga siedzi w UK inna bliska kolezanka poznana na forum (innym) jest z czestochowy i tak sama jak palec;/
powiedzcie mi cholera dlaczego jem podczas stresu i nerwów-teraz przynajmniej byłabym piekna i szczupła a tak
miłego dnia kochane.biore sie za pranie bo pogoda ładna to moze mi na dworze poschnie