Mozi
MAMUŚKA BB
Witaj wsrod nas, widac,ze tez troche przeszlas
starsza cora juz duza,a ona ma jakis kontakt z rodzina ojca i z nim
starsza cora juz duza,a ona ma jakis kontakt z rodzina ojca i z nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozi Ojciec strszej córki nie żyje- miała 6 miesięcy jak zginął. ale z dzidkami ma kontakt.
dziekuję za powitanie
dziewczyny maluja jajca wiec ma sekunde dla siebie
Anula nie wiedzialam, przykro mi, dobrze,ze z dziadkami na kontakt
a moja robila pisanki dzis z jajek styropianowych i cekinow,a pozniej łancuch lepiła,wie,ze nie te Świeta,ale chciala,to co jaj zrobie teraz sie wydurnia i wujka meczy jakos gra, ja sprzatam
mam tylko sprawe o alimenty.rozwód złoże po alimentach- nie stac mnie na adwokata i piszę wszystko sama sięgajac porad gdzie się da.Anula sedzia na pewno zapyta czy wnosisz o to co z pozwie, a co odpowiedzi tez pewnie,
ale jezeli masz sprawe o alimenty i rozwod, to nie moze wydac wyroku co do alimentow,a dalej ciagnosc sprawe rozwodowa,
mozesz dostac zabezpiecznie alimentow na czas rozprawy, a dopiero jak skonczy wszystko dotyczace rozwodu dostaniesz wyrok dot rozwodu i alimentow
anulawas to swoje przeszłaś, przykro. Strasznie krótko się dzieckiem nacieszył :-( A jak zdrówko pisałaś że choróbsko rozbiera młodszą pannicę. Czwartek tuż tuż.