reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry....
u nas tez na plusie....

poza tym ogarnelysmy, ciasto zrobilysmy, obiadek i pozniej na zakupy... w sumie chrzestan chce zobacyzc co oliwia by chciala na gwiazdke i najlatwiej ja wzic do sklepu....

reklama
u nas ciapa zrobiła się na całego, psie kupy pływają:baffled:
zaliczyłysmy tylko krótki spacer do sklepu, młoda rozwala a ja cały dzień co za nią zbieram:confused2:
teraz zabieram się za prasowanie i jeszcze muszę nas spakować na jutro:tak:

Mozi to mnie trochę pocieszyłaś no w poniedziałek chcę pójść do lekarza

a ja jako perfekcyjna pani domu co nie sprząta poszłam dziś do fryzjera ;-) i tak troszkę smutno było jak tam panie opowiadały jak to mężowie, babcie czyli teściowe obsypują dzieci prezentami a na sylwestra to jeszcze sukni nie mają ..... :-(

Wiecie tak mi smutno w te święta rodzinkę mam małą i na dodatek ta atmosfera gdzie całe rodziny chodzą razem na zakupy a ja sama z córeczką to jest najgorsze...

reklama
dziewczyny nie smucic mi sie tu!

ja niedawno wrocilam z mala z wystawy w muzeum u nas, i powiem wam ze totalnie bezcenne jest zoabczyc prace dziecka wiszaco na scianach muzemu...
wykupilysmy tez aniolka ktorego mala robila, super jest:tak:

ogolnie bardzo dumna z niej jestem:-)

Do góry