reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry....
u nas tez na plusie....

poza tym ogarnelysmy, ciasto zrobilysmy, obiadek i pozniej na zakupy... w sumie chrzestan chce zobacyzc co oliwia by chciala na gwiazdke i najlatwiej ja wzic do sklepu....

reklama
u nas ciapa zrobiła się na całego, psie kupy pływają:baffled:
zaliczyłysmy tylko krótki spacer do sklepu, młoda rozwala a ja cały dzień co za nią zbieram:confused2:
teraz zabieram się za prasowanie i jeszcze muszę nas spakować na jutro:tak:

Mozi to mnie trochę pocieszyłaś no w poniedziałek chcę pójść do lekarza

a ja jako perfekcyjna pani domu co nie sprząta poszłam dziś do fryzjera ;-) i tak troszkę smutno było jak tam panie opowiadały jak to mężowie, babcie czyli teściowe obsypują dzieci prezentami a na sylwestra to jeszcze sukni nie mają ..... :-(

Wiecie tak mi smutno w te święta rodzinkę mam małą i na dodatek ta atmosfera gdzie całe rodziny chodzą razem na zakupy a ja sama z córeczką to jest najgorsze...

reklama
dziewczyny nie smucic mi sie tu!

ja niedawno wrocilam z mala z wystawy w muzeum u nas, i powiem wam ze totalnie bezcenne jest zoabczyc prace dziecka wiszaco na scianach muzemu...
wykupilysmy tez aniolka ktorego mala robila, super jest:tak:

ogolnie bardzo dumna z niej jestem:-)

Do góry