reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dziec na plastyce, ja mam chwile na kawe... cisza, spokoj... ah jak milo

jak pozadki?
mi zostaly 2 pomieszczenia... i bedzie gotowe i mozna ubierac choinke:-)

aga napisz jak po wizycie...

Mozi pewnie i nie będzie żal jak się zepsuje zaraz po gwarancji jak mój aparat ;-) patrz po gazetkach promocjach ja kupiłam swoją kiedyś w promocji była tańsza niż na necie
Aga może przyjdą prosić o drugą szansę?:-D
Aga i Ola to straszny bałagan macie jak tak sprzątacie :-p;-) ja nie sprzątam bo mam czysto :-D

a tak poważnie mam stracha wczoraj odkryłam że mały ma łysą plamę na czubku głowy mama mówi że przesadzam ale dziś w dzień obejrzała i stwierdziła że ma no i jutro może uda się pójść do lekarza ja to się boję czy to nie bielactwo bo ma taką białą plamę włosów i ja u doktora google zaczęłam grzebać to pewne przesłanie ku temu są.... no ale najpierw niech lekarz się wypowie może badania....achhh ciągle coś ...

cześć

Ola, święta idą więc chcą uspkoić sumienie i przypomina im sie,że mają córkę i wnuczkę:no:

Jaimis, bo my z Olą robimy konkurencję perfekcyjnej pani domu:-p:-D
a tak poważnie ja mam duże mieszkanie i mało czasu a jest co posprzatać
bielactwo ma podłoże genetyczne, wiec nie kombinuj w necie tylko idź do lekarza:tak:

oki, odezwę się wieczorem po "wizycie":baffled:

Aga sprzątanie nie służy spójrz na perfekcyjną panią domu to od tego sprzątania się biedna zagubiła ;-) no muszę iść do lekarza ale dziś się nie dodzwoniłam a i tak to ostatnie dni w pracy i jak "po wizycie"????

reklama
hej,a ja dzis bedzie dzien w biegu,wieczorem chyba padne,
moglabym sobie zakupy w markecie odpuscic,ale chce jechac z rodzicami
mieszkanie posprzatane praktycznie,bo wczoraj mloda miala kolezanke,wiec jedno mam z glowy
a u nas dzis na plusie,mam nadzieje,ze chlapy nie

Jaimis najlepiej idz do lekarza, wujek google nie za dobry pomysl, po pierwsze nie wiesz co to dokladnie, mozna sie denerwowac czytajac co to moze byc,a nie musi
ja pamietam jak mojej w przedszkolu wychodzily wlosy,nie tylko na szczotce jak zwykle, tylko z dwa razy to takie spore kosmyki jej wyszly, badania wyszly ok, dostala witaminy i problem znikl

Ostatnia edycja:
Do góry