reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ollka22 Olu a co chcesz wiedzieć o mnie?

jaimis no niestety tak jest.. nie chce mi sie tych swiat ;((((

Ja nie moge tak czesto bywac ale postaram sie byc codziennie ;)

reklama
cześć

Witaj Czar Nulka:-)
w jakim wieku masz córę:confused:

Ola, gratulacje dla Oliwki i dumnej mamusi:-):tak:

Mozi kupiłas drukarkę:confused:

Jaimis, zmiana fryzurki była:confused:

a u nas stara bida;-), młoda wczoraj poparzyła paluszka:-(- dotknęła gorącą PŁYTKĘ na piecu, włożyłyśmy paLUSZEK pod wodę i dziś na szczęście nie ma śladu:tak:
w czwartek w przedszkolu mają Jasełka i dziś odchodziło poszukiwanie białych rajstopek, bo dopiero wczoraj się dowiedziałam,że mają mieć białe bluzeczki białe rajstopki a na tym koncu świata przecież nic nie ma :baffled::no: ale w końcu pani w sklepie znalazła cieniutkie rajstopki :tak:

ja kupilam drukarke, a w sumie odkupilam w super stanie, tusz juz zamowilam wiec sie ciesze:tak:

aga to fkatycznie pozno wam powiedzieli....

znikam bo M przyjechal.... podczytam was jutro jak wroce z zakupow....

Ostatnia edycja:
hej Czar Nulka :-)

dziewczyny u nas tyle śniegu, że ledwo samochodem się przebijam!:szok:
jak zrobię zdjęcia to Wam pokażę :-)
a ja dzis ostatni dzien do pracy... jednak przedłużenie umowy to pozostanie w swerze marzeń. Ale nie smutam się. Co ma być to będzie :-)

u nas nie ma ani grama sniegu.... masakra... brudno ze az sie wychodzic nie chce....
zakupy zrobione, brakuje mi jednego prezentu, chyba jutro kupie... i bedzie juz gotowe

reklama
Aga nie kupilam,bo mloda w niedziele sie rozlyzała na dobre, dzis poszla do szkoly,bo juz bylo lepiej i nie bylo kiedy,a mnie od wczoraj cos rozklada:-:)-(

u nas tez nie ma śniegu

Czar chyba nie ma nikogo z okolic Lublina obecnie

Do góry