reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ola, nie wiadomo czy my jesteśmy "wyleczalne":-D

weekend...za 2 dni wracam do Pyśki:-)

a teraz idę w kimonko;-)
dobrej nocy

reklama
dzien dobry!
bylam z mloda rano na badanaich oddelegowalam do przedszkola i teraz trzeba ogarnac...

wkurzyc tez sie juz dzzis zdazylam... ale o tym juz nie tutaj..

dziewczyny jestem tak wkurzona, że aż ryczeć mi się chce!
Byłam we wtorek na rozmowie w sprawie pracy i co? Facet-rekruter wyskakuje do mnie z pytaniem czy mam dzieci? I w jakim wieku? A ja durna ci** powiedziałam, że mam roczne. Tylko się uśmiechnął pod nosem i poinformowali mnie, ze zadzwonią do piątku, czego oczywiście nie zrobili. Jestem pewna, że powodem dlaczego ze mnie zrezygnowali jest małe dziecko, bo w innym wypadku nie wydzwanialiby do mnie kilka razy w tyg, żeby ze mną się umówić kiedy mi nie pasowały ciągle terminy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam ochotę gdzieś to zaskarżyć, BO TO JEST JAWNA DYSKRYMINACJA!!!

marttitka,nie masz obowiązku odpowiadać na takie pytania a przyszły pracodawca nie ma prawa cię o to pytać tak samo jak o to czy planujesz ciążę:tak:

raczkowa, Bruno lubi posiedzieć trochę, rozrywkowy chłopak;-)

martttika ja tam też mówiłam że mam małe dziecko i co z tego żeby Cię wzięli a potem by po godzinach kazali siedzieć? olej mnie po macierzyńskim zwolniła firma też myślałam żeby coś z tym zrobić ale zlałam naprawdę ciężko udowodnić by Ci było że to przez dziecko wymyślili by że nie takie kwalifikacje taki ten kraj powalony....
mój kiedyś chodził o 19:30 spać mógłby defilada iść mieszkaniem i nic a teraz idzie spać równo ze mną

reklama
dziewczyny wiem, że pytać nie mają prawa a ja nie muszę się tłumaczyć i nigdy tego nie robiłam, ale zaskoczył mnie frajer, bo to było bardzo chamowate :-( ogólnie to nigdy więcej nie odpowiem na takie pytanie, a jak juz padnie to będę wiedziała, że to nie będzie fajne miejsce na pracę...

jamis dziś już przebolałam, że nie dostałam tej roboty, ale zabolało mnie to strasznie :baffled: Na tę rozmowę umawialiśmy się jeszcze od czasu przed świętem zmarłych, bo mi ciągle nie pasowały terminy, a kobietka chętnie szła mi na rękę, bo wiedziałą, że jeszcze pracuję i w jakim trybie. Ogólnie dostałam od nich chyba 4 telefony, co mnie zdziwiło, bo skoro raz nie miałam jak się spotkać, później drugi raz to na dobrą sprawę skoro jest takie bezrobocie i tylu wykwalifikowanych ludzi to po co mi tyle czasu zawracali głowę?:confused:

Do góry