reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
i zrobimy wielki zlot samotnych - wygłodzonych:-p:-D:-D

podpaska....a nie wpadłyście na to,że służą do uszczelenia okna w kancelarii bo wieje:tak::-D:-D

AGA A MNIE SIE WYDAJE ZE TO BARDZO UCZYNNY KSIADZ... I DOBRZE ZE NIA MA PROBLEMUZ KUPOWANIEM TAKICH RZECZY... W SUMIE ZAWSZE MOGL ISC KUPIC DO BIEDORNKI:tak:

Aga od nadmiaru testosteronu w około? ;-) już sobie wyobrażam naszą imprezę jak nic na oddział uzależnień by nas zamknęli jako ofiary toksycznych związków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga od nadmiaru testosteronu w około? ;-) już sobie wyobrażam naszą imprezę jak nic na oddział uzależnień by nas zamknęli jako ofiary toksycznych związków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

łeb mi pęka bo podobno halny wieje a poza tym miałam dziś dzień z przygodami od rana i zdeczka się wk*****:wściekła/y:
najpierw rano zaciął się zamek od drzwi i za cholerę nie mogłam go przekręcić:baffled:, przeszłam tarasem 2 mieszkania dalej , zapukałam i poprosiłam dziewczynę która tam mieszka żeby spróbowała kluczem z drugiej strony od holu a po powrocie z pracy okazało się ,że nie mam światła, dostałam takiej nerwacji,że ruszyłam dyrektora ośrodka , któremu podlegają mieszkania służbowe:tak:, przysłał fachmana z którym się ściełam:crazy: ...i to by było na tyle

Aga są lepsze i gorsze dni a te gorsze są tylko po to żeby te lepsze bardziej docenić :-D tak można sobie tłumaczyć.... oj już prawie weekend ;-);-)

reklama
Do góry