reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
emilka i jak już śmigasz???
Mozi jak będą się czepiać odwołuj się, mi raz wąty robili że brudne oddaję do reklamacji, a ja je wyczyściłam no ale ze szczotką do zębów nie będę szorować podeszwy i jak niosłam w reklamówce to trochę piasku było na nich to skargę napisałam od razu milej potraktowali, jak gwarancja jest to walczyć.
Aga o tam wariaci może też po toksycznych związkach :-D:-D:-D:-D wiesz taki lekarz psychiatra nie wiadomo co ma w głowie ;-)

jaimis, nie tylko psychiatrzy są:-D:-D...do wyboru do koloru...neurolodzy, rehabilitanci, interniści, pielęgniarze;-)
a jak się znudzi to się można przerzucić na księży- prowadzą dom opieki, właśnie jeden w poniedziałek popołudniu przyszedł do apteki po......podpaski:szok::-D:-D

bo czytając księgi mu się kawa wylewa i szybciej podpaskę położyć niż ze ścierką biegać :-D:-D:-D:-D te Aga to ty pomyśl o koleżankach kilku doktorów bezżonatych podeślij ja jednego zaklepuję, ma być domatorem i najbardziej na świecie chcieć sobie ze mną siedzieć wieczorami :-D:-D:-D:-D

No tak ta wchłania. To już lepiej wrzucił by do filiżanki tampona to resztki by się nie wylały. :-D

reklama
Do góry