reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej:-)

Mozi, super,że juz widoczna poprawa:tak:

Jaimis, kurcze i czeka Cię wydatek:no: tak to kurde jest,że jak człowiek nie ma kasy to same nieprzewidziane wydatki:crazy:

ledwie widzę dziś na jedno oko, młoda chyba przywlokła jakieś wirusowe zapalenie spojówek i mamusi siadło na ślipie, zapuchnięte, czerwone i swędzi jak pieron jasny:szok::no:
miałam dziś wycieczkę, byłam obejrzeć nową pracę, zaczynam od 5 listopada:tak:

reklama
Aga no to super pisz co i jak!!! super!! i co z takim oczyskie ciebie wzięli? :-D;-):-D u mnie ahhhh i jeszcze ten aparat szkoda kasy ale jeszcze bardziej szkoda nie robić zdjęć małemu :-(

jaimis, wczoraj nie było jeszcze tak źle, za to dziś już mam zaprawione oboje oczu i wyglądam jak zombi po miesiącu chlania:szok::no:

co do pracy przyjęłam propozycję wyjazdową-tydzien pracy/tydzień wolnego, firma zapewnia mi mieszkanie i transport:tak:
wczoraj byłam z właścicielami na oglądzie, wygląda w porządku, ludzie też ok...zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:tak:
niemniej szukam dalej czegoś sesnownego tu na miejscu:tak::-)

Cześć Dziewczyny. Dawno mnie nie było i teraz (widzę) muszę sporo nadrobić. U mnie trochę zmian ... a w zasadzie jedna duża. Związałam się z kimś, z kimś dla kogo i moje dziecko jest ważne. A Młody uwielbia M. Dziś trochę jestem styrana po pracy, ale następnym razem napiszę więcej o moim panu - teraz mogę tyle, ze jest całkowitym przeciwieństwem poprzedniego - Piotrusia Pana.
W pracy ciągle usiłuja mi udowodnić, że jestem cyborgiem, a i rodzinnie niefajnie, bo tata ciągle w szpitalu, a tylko ja go odwiedzam .... po pracy, więc wracam około 22-iej do domu, w którym jeszcze czeka gotowanie obiadu na następny dzień, sprzątanie i inne. Na szczęście M. mi pomaga trochę. Do tego dochodzi ciągłe załatwianie formalności, zusy, srusy, dokumenty.
Tak więc, różowo nie jest, ale nareszcie mam wsparcie i mam nadzieję, że tym razem nie popełniłam błędu, nie pospieszyłam się i w ogóle, że będzie dobrze .....
Wracam do czytania, co u Was i będę się odzywać :) Pozdrowionka dla wszystkich :)

Aga czyli tylko mocno oczy podkreślić usta na czarno i już strój na halloween :-D:-D:-D pewnie bierz jak fajna się trafi
Mozi no to taniocha a robisz przejęcie???
Jaimis te 190 to sama bez niczego alba komunijna, w tamtym roku bylo 10 zl taniej,a ile jest i was,ze pisze,ze taniocha
impreza w domu,glownie z tego powodu,ze mam mala rodzice i sie pomiescimy,wiec po co przeplacac

reklama
Do góry