reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

20120906343.jpg Moje szczęście :)

reklama
Hej dziewczyny jestem mega do zdalam jeden z zaleglych egzaminow,drugi w nastepnym roku w czerwcu,ale ten mam za soba,jakbym nie zdala,to tym rezygnowala ze studiów

Emilia z ex aby tak dalej, Liwia sliczne imie,ja chcialam tak dac swojej

Idka witam ;) to co do funduszu to trzeba czekam te dwa miesiace,ale jak zlozysz o fundusz i ci przyznaja to dostajesz na caly okres chyba teraz jest od pazdziernika 12 do pazdziewnika 13, ty na przyklad skladasz ze listopadzie zasw od komornika,skladasz papiery do fa i jak dostaniesz,to co ex wplaci idzie u komornika na zalegle twoje co nie wplacil przez 2 mce i splaca fa

Ostatnia edycja:
emilka ślicznie to twoje szczęście!oby wszystko ułożyło się po twojej myśli. A to dla ciebie!( dostałam tą przypowieść po narodzinach mojej córeczki więc puszczam dalej w świat:-))

Najwspanialszy Anioł

Oczekując dnia narodzin, dziewczynka zwraca się do Boga:
„-Jutro posyłasz mnie na ziemię, ale jak ja tam będę żyć? Jestem zbyt mała i bezbronna?”.
Bóg odpowiedział: „-Spośród wielu aniołów wybrałem jednego dla Ciebie. Twój anioł będzie czekał na Ciebie i zaopiekuje się Tobą”.
Dziecko pyta dalej: „-Ale powiedz, co będę tam robić? Tutaj w niebie nic nie robię, tylko śmieję się i śpiewam ze szczęścia”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie śpiewał dla Ciebie i będzie się do Ciebie uśmiechał każdego dnia. Będziesz czuć jego miłość, a nieogarnione szczęście wypełni Twoje serce”.
Ponownie pyta: „-Jak ja zrozumiem ludzi, którzy będą mówić do mnie nieznanym językiem?”.
Bóg odpowiedział: „-Od twego anioła usłyszysz wiele cudownych i serdecznych słów, jakich nigdy nie słyszałeś. Z wielką cierpliwością i troską będzie Cię uczył, jak je wymawiać”.
Dziewczynka zapytała: „-A co powinnam zrobić, gdy zechcę porozmawiać z Tobą?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie się modlił z Tobą”.
Dziewczynka zastanawia się: „-Słyszałam, że na ziemi jest wielu złych ludzi. Kto mnie przed nimi obroni?”.
Bóg odpowiedział: „-Twój anioł będzie Cię bronił, gotowy oddać życie za Ciebie”.
Mówi dziewczynka: „-Ale na zawsze pozostanę już smutna, bo nigdy Cię już nie zobaczę”.
Bóg odrzekł: „-Twój anioł zawsze będzie Ci o mnie mówił i pokaże Ci drogę, którą wrócisz do mnie, chociaż ja i tak zawsze będę przy Tobie”.
W niebie zapanowała cisza, a na ziemi dały się słyszeć głosy i wtedy dziecko pospiesznie zapytało: „-Boże, jeśli już muszę opuścić niebo, to powiedz mi, jakie jest imię mojego anioła?”.
Bóg odpowiedział: „-Jej imię nie jest ważne. Będziesz do niej mówić po prostu:'mamo'!

Mozi gratuluje zdania egzaminu! super ze masz juz z glowy:)
Madziunia dziekuje poryczalam sie jak głupia :)

dziewczynki dziekuje za wszystkie gratulacje i cieple slowa, nienadrobie tych wszystkich stron do tylu ale bede starala sie chociaz byc na bieżąco:*

emilka sliczna ta twoja krolewna...
oby plemnik stanal na wysokosci zadania i byl dobrym ojcem:tak:

mozi gratulacje:))

madziunia ja juz to kiedys czytalam, piekne to jest...

reklama
Aga zostalo mi 2 semestry (1 egz i pisanie pracy) przy najbardziej optymistycznej wersji

dziewczyny ktos chetny jeszcze na spotkanie w nast weekand w krakowie????

pytam,bo bede miala ograniczony dostep do neta przez nast 2 tyg
jesli chodzi ze spotkaniem to bede w kontakcie tel z ollka i anowi

Ostatnia edycja:
Do góry