reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika szkoda że nie mogę być twoją koleżanką z pracy :-D:-D ja mam znajdować robotę i materiały i jakoś tak niezbyt przyjażnie mnie traktują dla producentów mały pionek jestem i im przeszkadzam w wielkich zyskach, dziś buc od rana mnie wkurzył napisałam że nowa, żeby dziad mi pomógł a on mi odpisał tylko adres ich strony @ no to postanowiłam wylądować poranno-poniedziałkową frustrację i mu odpisałam że jak bym potrafiła się odnaleźć na ich stronie to jak debilka nie dręczyłabym go @ i dziękuję za pomocy i życzę mu równie udanego poniedziałku ;-) Pani też nie zbyt przyjazne w pracy ale co tam ... pożyjemy zobaczymy, miesiąc próbny ...
emilka a ja już myślałam o małej Emilka a tu Liwcia... no trudno niech będzie ;-) szkoda że tak daleko mieszkasz też bym cię odwiedziła :-) mnie tam prawie nikt nie odwiedzał i było mi smutno... Jest śliczna!!!!
Mozi gratuluje

co imprezka w Krakowie??? szkoda że tak daleko :-(

reklama
ajj jak z kasą źle to wszystko naraz jeszcze koleżanka się odezwała że mam jej odwieźć łóżeczko tylko to łóżeczko jest już stare po iluś dzieciach chybota się całe i koszt łóżeczka jest o wiele mniejszy niż koszt jechania samochodem do Bydgoszczy napisałam żeby wyceniła i zapłacę .... tylko czym :-( tak że trochę wciśnięte mi zostało a chciałam kupić nowe i już dawno bym obolała zapłatę i nie musiała się teraz martwić, tak że ja uważam najlepiej kupić, albo dostać coś bez oddawania bo takie pożyczanie potem może przysporzyć bezsensownych problemów... :confused::confused::confused::confused:

No to poczytałam :-D Emilka moje serdeczne gratulacje, śliczne imię i córeczka :-) A Ty jak się czujesz :-D?

Widzę dziewczyny się rozpracowały no no ja tez bym juz chciała ale nie mam co z malutką zrobić

U mnie z plemnikiem wojna i burza z piorunami ale kij mu w dupsko zaprosze go może na małej komunię :-D:-D

jaimis, jak nie urok to sracz....:confused2:
pani w pracy odbiera Cię jako zagrożenie, w koncu jesteś ta "nowa",ale może szybko się przekona do Ciebie, 3mam kciuki:tak:
a co do koleżanki, hm...może to był własnie sposób na pozbycie się starego grata:confused: zaproponuj,że zapłacisz w ratach;-):-)....i odolicz za amortyzację;-)

madziunia, ja też juz to czytałam, parę lat temu po poronieniu:-(

inamorate, oj to sobie jeszcze "tatuś" poczeka parę lat:-D:-D

mozi, ja niestety odpadam:-(, bo muszę jechać po Martysię, wraca z wakacji:tak: ale może następnym razem:-)

raczkowa, jak po wizycie u pediatry, dowiedziałaś się czegoś:confused:

jestem happy bo udało mi się bez żadnych problemów przemeldować Pyśkę bez zgody i obecności exa:tak:...niech żyją normalni urzędnicy:-D

witam sie...
zmeczona jestem, praktycznie cale dnie poza domem.... ale coz jak trzeba to trzeba
dobrze ze ejszcze na spacery da sie wyjsc, mala sie dotlenia... ja tez:tak:

inamorate to widze masz to co ja:) u nas tez wojna...
ale ponoc to moja wina... pomyslec ze ja sie z nim jeszcze chcialam dogADAC.... brak slow...

hej mamusiki
Aga bylam dzisiaj u pediatry moja jest na urlopie i bylam u lekarza ktory ja zastepuje powiedzial ze on nie widzi zeby Bruno byl chory i wymagal rehabilitacji a placze ciagle bo ma kolke :confused2:tylko ze chyba umiem odroznic jak on placze z bolu a jak nie i wiem ze to nie ejst kolka :confused2:

co do wojny bylam dzisiaj u tej prawniczki ma pozew o alimenty i o odebranie praw ale kurde z tego wszystkiego nie zauwazylam ze ona zamiast Bruno wszedzie napisala Brunon i teraz musze to wszystko przepisywac a nie mam worda grrrrrrrrr no po prostu szlak mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze sobie juz w srode zloze a tu pupa musze poszukac kogos kto mi to przpisze i tez wkrocze na wojenna sciezke powiem Wam ze tak to wszystko i ta babka napisala ze jak plemnik to dostanie to dostanie najpierw zawalu a pozniej wylewu :-D ale wiem ze to bedzie strasznie dluga wojna :dry:

raczkowa co lekarz to inna diagnoza... ja uwazam ze ty wiesz najlepiej kiedy i co sie dzieje z malym.

eh, to widze wszystkie wredne ejstesmy..a my tylko chcemy dobra dla dzieci... dla plemnikow to duzo....

jaimis a jednak zdecydowalismy sie na Liwie- mniej popularne:)
inamorate dziekuje.. jajuz co raz lepiej jeszcze ciagnie miejsce ciecia ale szybko sie regeneruje:)
Aga to Mała byla zameldowana gdzies indziej? no to super ze tak sie uadało:)
Raczkowa wpadnij na worda :)
a my dziaisj ze wzgledu na piekna pogode bylysmy troszke na dworze na spacerku i pojezdzilysmy autkiem:) plemnik jak narazie jest codziennie i probuje sie zajmowac małą.. jak narazie poza tym co bylo nie mam mu co zarzucic... kase tez daje jak potrzebuje cos kupic i dal "becikowe" od niego... ciekawe ja dlugo to potrwa
jutro mam wizyte u fryzjera i biore małą z babcią zeby byly w poblizu cycka:)

reklama
Do góry