reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika szkoda że nie mogę być twoją koleżanką z pracy :-D:-D ja mam znajdować robotę i materiały i jakoś tak niezbyt przyjażnie mnie traktują dla producentów mały pionek jestem i im przeszkadzam w wielkich zyskach, dziś buc od rana mnie wkurzył napisałam że nowa, żeby dziad mi pomógł a on mi odpisał tylko adres ich strony @ no to postanowiłam wylądować poranno-poniedziałkową frustrację i mu odpisałam że jak bym potrafiła się odnaleźć na ich stronie to jak debilka nie dręczyłabym go @ i dziękuję za pomocy i życzę mu równie udanego poniedziałku ;-) Pani też nie zbyt przyjazne w pracy ale co tam ... pożyjemy zobaczymy, miesiąc próbny ...
emilka a ja już myślałam o małej Emilka a tu Liwcia... no trudno niech będzie ;-) szkoda że tak daleko mieszkasz też bym cię odwiedziła :-) mnie tam prawie nikt nie odwiedzał i było mi smutno... Jest śliczna!!!!
Mozi gratuluje

co imprezka w Krakowie??? szkoda że tak daleko :-(

reklama
ajj jak z kasą źle to wszystko naraz jeszcze koleżanka się odezwała że mam jej odwieźć łóżeczko tylko to łóżeczko jest już stare po iluś dzieciach chybota się całe i koszt łóżeczka jest o wiele mniejszy niż koszt jechania samochodem do Bydgoszczy napisałam żeby wyceniła i zapłacę .... tylko czym :-( tak że trochę wciśnięte mi zostało a chciałam kupić nowe i już dawno bym obolała zapłatę i nie musiała się teraz martwić, tak że ja uważam najlepiej kupić, albo dostać coś bez oddawania bo takie pożyczanie potem może przysporzyć bezsensownych problemów... :confused::confused::confused::confused:

No to poczytałam :-D Emilka moje serdeczne gratulacje, śliczne imię i córeczka :-) A Ty jak się czujesz :-D?

Widzę dziewczyny się rozpracowały no no ja tez bym juz chciała ale nie mam co z malutką zrobić

U mnie z plemnikiem wojna i burza z piorunami ale kij mu w dupsko zaprosze go może na małej komunię :-D:-D

jaimis, jak nie urok to sracz....:confused2:
pani w pracy odbiera Cię jako zagrożenie, w koncu jesteś ta "nowa",ale może szybko się przekona do Ciebie, 3mam kciuki:tak:
a co do koleżanki, hm...może to był własnie sposób na pozbycie się starego grata:confused: zaproponuj,że zapłacisz w ratach;-):-)....i odolicz za amortyzację;-)

madziunia, ja też juz to czytałam, parę lat temu po poronieniu:-(

inamorate, oj to sobie jeszcze "tatuś" poczeka parę lat:-D:-D

mozi, ja niestety odpadam:-(, bo muszę jechać po Martysię, wraca z wakacji:tak: ale może następnym razem:-)

raczkowa, jak po wizycie u pediatry, dowiedziałaś się czegoś:confused:

jestem happy bo udało mi się bez żadnych problemów przemeldować Pyśkę bez zgody i obecności exa:tak:...niech żyją normalni urzędnicy:-D

witam sie...
zmeczona jestem, praktycznie cale dnie poza domem.... ale coz jak trzeba to trzeba
dobrze ze ejszcze na spacery da sie wyjsc, mala sie dotlenia... ja tez:tak:

inamorate to widze masz to co ja:) u nas tez wojna...
ale ponoc to moja wina... pomyslec ze ja sie z nim jeszcze chcialam dogADAC.... brak slow...

hej mamusiki
Aga bylam dzisiaj u pediatry moja jest na urlopie i bylam u lekarza ktory ja zastepuje powiedzial ze on nie widzi zeby Bruno byl chory i wymagal rehabilitacji a placze ciagle bo ma kolke :confused2:tylko ze chyba umiem odroznic jak on placze z bolu a jak nie i wiem ze to nie ejst kolka :confused2:

co do wojny bylam dzisiaj u tej prawniczki ma pozew o alimenty i o odebranie praw ale kurde z tego wszystkiego nie zauwazylam ze ona zamiast Bruno wszedzie napisala Brunon i teraz musze to wszystko przepisywac a nie mam worda grrrrrrrrr no po prostu szlak mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze sobie juz w srode zloze a tu pupa musze poszukac kogos kto mi to przpisze i tez wkrocze na wojenna sciezke powiem Wam ze tak to wszystko i ta babka napisala ze jak plemnik to dostanie to dostanie najpierw zawalu a pozniej wylewu :-D ale wiem ze to bedzie strasznie dluga wojna :dry:

raczkowa co lekarz to inna diagnoza... ja uwazam ze ty wiesz najlepiej kiedy i co sie dzieje z malym.

eh, to widze wszystkie wredne ejstesmy..a my tylko chcemy dobra dla dzieci... dla plemnikow to duzo....

jaimis a jednak zdecydowalismy sie na Liwie- mniej popularne:)
inamorate dziekuje.. jajuz co raz lepiej jeszcze ciagnie miejsce ciecia ale szybko sie regeneruje:)
Aga to Mała byla zameldowana gdzies indziej? no to super ze tak sie uadało:)
Raczkowa wpadnij na worda :)
a my dziaisj ze wzgledu na piekna pogode bylysmy troszke na dworze na spacerku i pojezdzilysmy autkiem:) plemnik jak narazie jest codziennie i probuje sie zajmowac małą.. jak narazie poza tym co bylo nie mam mu co zarzucic... kase tez daje jak potrzebuje cos kupic i dal "becikowe" od niego... ciekawe ja dlugo to potrwa
jutro mam wizyte u fryzjera i biore małą z babcią zeby byly w poblizu cycka:)

reklama
Do góry