martttika szkoda że nie mogę być twoją koleżanką z pracy ja mam znajdować robotę i materiały i jakoś tak niezbyt przyjażnie mnie traktują dla producentów mały pionek jestem i im przeszkadzam w wielkich zyskach, dziś buc od rana mnie wkurzył napisałam że nowa, żeby dziad mi pomógł a on mi odpisał tylko adres ich strony @ no to postanowiłam wylądować poranno-poniedziałkową frustrację i mu odpisałam że jak bym potrafiła się odnaleźć na ich stronie to jak debilka nie dręczyłabym go @ i dziękuję za pomocy i życzę mu równie udanego poniedziałku ;-) Pani też nie zbyt przyjazne w pracy ale co tam ... pożyjemy zobaczymy, miesiąc próbny ...
emilka a ja już myślałam o małej Emilka a tu Liwcia... no trudno niech będzie ;-) szkoda że tak daleko mieszkasz też bym cię odwiedziła :-) mnie tam prawie nikt nie odwiedzał i było mi smutno... Jest śliczna!!!!
Mozi gratuluje
co imprezka w Krakowie??? szkoda że tak daleko :-(
emilka a ja już myślałam o małej Emilka a tu Liwcia... no trudno niech będzie ;-) szkoda że tak daleko mieszkasz też bym cię odwiedziła :-) mnie tam prawie nikt nie odwiedzał i było mi smutno... Jest śliczna!!!!
Mozi gratuluje
co imprezka w Krakowie??? szkoda że tak daleko :-(