reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga jak sie psuje,to tylko wtedy jak nie trzeba
ja tez ma teraz taki awaryjny tv, maly co sobie kupilam na studiach 10 lat temu,jak ten padnie bede musiala zainwestowac w nowy plaski,z 1000 zl przymajmniej na nowy pojdzie,jak sobie pomysle,to juz mnie skreca,wolalabym za ta kase jechac na wakacje,ten chodzi, moze u was sie da naprawic,a jak nie to na raty

Ola to tanio macie godziny nadprogramowe u nas chca podwyzszyc z 2.5 na 3,5

reklama
u nas 6 zl za jedzenie i 2 zl za nadprogramowa godzine.

Ludzie dzieciaki zabieraja z przedszkola albo jak maja opieke to tylko na 5 godzin puszczaja.

dzien dobry
matitka ja tez kombinuje jak sie da, zeby mala jak najmniej byla bo jak sie podlicyz wszytsko to ladna suma wychodzi

umowa podpisana, formalosci zalatwione i od pon do pracy:)

dzień dobry

ola, fajnie,ze wszystko załatwione:-),szkoda tylko ,że nam znikniesz:-(

u nas dopłata wychodzi 2,10
młoda idzie do prywatnego, gdzie wszystko jest w cenie , dziecko może byc od 6-19, a opłata 398pln:tak:
ale szykuję się na "wojnę" z panem tatusiem i zbieram info jak jest w innych przedszkolach bo jak znam zycie to będzie jak cię stać na prywatne to sobie płać:crazy:
drobny szczegół,że u nas na osiedlu 15,000tys są 2 przedszkola państwowe i do każdego w tym roku była możliwośc przyjęcia 20 dzieci i oczywiscie kupa uprzywilejowanych i jeszcze bardziej uprzywilejowanych:no::baffled:

aga calosc 398 zl?? czy dodatkowo po 2 zl za godzine??

bojak calosc to by dobra cena byla
ja jak bym dala mala na calezajecia, to place ponad 400 zl, tyle ze laryngolog zabronil malej chodzic na basen

ola, całość:tak:
2 zł za godznię dodatkową jest w państwowym + 5 godzin bezpłatnych od 8 do 13 + angielski, rytmika i inne pierdoły:tak:

hej dziewczyny, ja tylko na chwile bo pisze z tel.. Wyladowalam wczoraj na patologii ciazy z slabym tetnem Malutkiej niby to byl falszywy alarm ale dopatrzyli sie ze mam jakies skurcze i kazali zostac:/ nie fartownie na weekend.. Mam nadzieje ze szybko mnie puszcza bo nie widzi mi sie lezec do terminu. Pozdrawiam was:*

reklama
Do góry