reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa cały dzień chodzisz mi po głowie :-)
Rozumiem Twoją frustrację względem dawcy, że wszystko jest teraz na Twojej głowie, a on ma głęboko gdzieś dziecko!:wściekła/y: Takich to kastrować powinni z miejsca, żeby nigdy więcej nie skrzywdzili żadnego maleństwa!:wściekła/y:
Lekarzy pomalutku obskoczysz i zobaczysz, że wszystko będzie ok :-) Bo musi być! :*:*

reklama
emilka dzieki kochana :*

olcia a ja wlasnie dlatego nie pisze do niego ze skoro sam sie nie odzywa to ja tez sie prosic nie bede w sadzie przedstawie faktury i niech placi nie chce z nami kontaktu to nie ja dzwonic do niego nie bede a w sadzie wyjdzie jak sie interesuje :wściekła/y:

martttika heheh caly dzien Ci po glowie chodze a ja sie dziwie ze nogi mnie bola ;-);-);-) ehhh no brakuje mi go tzn nie jego bron boze tylko osoby ktora by mnie troche odciazyla w tym wszystkim :baffled:jeszcze jakby Bruno byl normalnym dzieckiem.... ale ja z nim nawet do ubikacji chodze na rekach bo tak sie drze :baffled: wczoraj byla rehabilitantka pkazalam mi cwiczenia jak go nosic jak nie itd i sama stwierdzila ze jest bardzo nerwowym dzieckiem ciagle plakal i wrzeszczal :baffled: ja juz nie moge sluchac tego krzyku brakuje mi sil :-( gdzie moj ksiaze ktory pomoze ? :-(

Raczkowa Bruno jest normalnym dzieckiem ;-) uwierz, że wszystkie mamy przerabiają chodzenie do ubikacji z dzieckiem, teraz na rękach, później sam będzie za Tobą chodził nawet tam:-) Momentami jest ciężko, bo nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale raz gorzej, a kolejny raz lepiej, trzeba się zawziąć i najgorsze momenty przetrwać. Zarzucę tu teraz adekwatnym cytatem: "Będzie dobrze. Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."

witam
ja w sumie weszlam sie pochwalic... dzis dzownili z up i bylam na rozmowie w sprawie pracy w INPULSIE, wiec zamiast jakiegos sklepu bede pracowac w biurze od poniedzialku:)
wiec skargi zorbily swoje:)

dobra znikam bo do cyrku dzis znikamy z mala:tak:

Raczkowa Bruno jest normalnym dzieckiem ;-) uwierz, że wszystkie mamy przerabiają chodzenie do ubikacji z dzieckiem, teraz na rękach, później sam będzie za Tobą chodził nawet tam:-) Momentami jest ciężko, bo nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale raz gorzej, a kolejny raz lepiej, trzeba się zawziąć i najgorsze momenty przetrwać. Zarzucę tu teraz adekwatnym cytatem: "Będzie dobrze. Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."

dokładnie! jak nie musiałam nosić swojego na rękach, tak teraz nogami zasuwa za mną do WC ;-)

ollka gratuluję!:-)
Ja od pon zaczynam robotać na produkcji. Tzn. zacznę jak pozytywnie załatwię medycynę pracy.

martttika ja bym wziela cokolwiek gdybym tylko byla dyspozycyjna,wiadomo dzieci mamy na utrzymaniu.
ja dzis bylam na rozmowie, ludzie fajni, jutro jade podpisac papiery:tak:

ja swoja nosilam, pozniejwiecznie za mna chodzila...

ogolnie znam to wszystko i sie ciesze ze mam juz duza panne:-D

cześć

ola, super, gratuluję pracy:-)
otwarcie buzi przyniosło zamierzony efekt:-D

martttitka , widzę,że i Tobie trafiła się praca, super:-)

raczkowa, i co dowiedziałaś się czegoś na Ligocie:confused:
moja panna ma ponad 3 lata a chodzi ze mną do wc jak ma "dzień mamy":baffled:
Bruno, ma stwierdzone napiecie mięśniowe,że konieczna jest rehabilitacja:confused:

emilka, dokładnie za 3 tyg obie bedziemy miały swoje bąble:-D:-D

szlag mnie trafi, bo coś mi się pochrzaniło z netem i za cholerę nie działa mi google, wrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ravenalka dzieki za pocieszenie heh :dry:no coz bedezie trzeba przetrwac bo innego wyjscia przeciez nie mam...

olka no GRATULACJE :-D nareszcie cos sie pozytywnie ruszylo :tak:

martika Tobie tez GRATULUJE :-D oby sie badania udaly :-D ale sie nam dziewczyny rozpracowaly ciekawe kto teraz bedzie na forum pisal :-p

Aga stwierdzona ma wiotkosc napiecie miesniowe niby tez nenajlepsze byla wczoraj pani rehabilitant u mnie pocwiczyla z nim pokazala jakie mam z nim cwiczenia robic jak nosic a jak nie co i jak i cwicze z nim przynajmniej sie staram bo przeciez to moje Brunusiatko takie ze ehhhh :baffled: a na ligocie nie bylam ciezko sie tam wogole dodzwonic wszystko zalatwiam prywatnie bo nie ma sensu czekac na terminy z nfz :baffled:

hej,mloda ostatnie dni laby, na necie jest jak rozpoczynaja szkole i plan lekcji, na rano,w planie maja rozpisana muzyke,plastyke i 2 godziny basenu,

moja tez chodzila do kubelka ze mna,wiec to standard ;) za to teraz 95% co wychodzimy na pole chodzimy za raczke

kupilam mlodej w biedronce paste do zebow i plyn do plukania w zestawie z Auquafresh fajny za 10 zl

Olla to super

reklama
Do góry