reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hmm no jeszcze przychodzę do pracy ale ja tą całą inwentaryzację jakoś poważniej sobie wyobrażałam....no a dziewczęta jak ktoś będzie jechał przez Siemianowice uwaga na szalejącą Olllę ;-)

Raczkowa wiesz w moim wieku może się pomieszać i kiedyś marttikę zagadywałam jak tam jej egzamin do policji ;-) Wiesz twój organizm odwalił kawał roboty a pomyśl sobie jak się zachowują osoby po wycięciu wyrostka leżą obolałe i każdy koło nich skacze a po cc nikt nie skacze (przynajmniej przy mnie nie) i jeszcze samemu trzeba skakać koło kluski :-D:-D:-D no u mnie te 2 masięce zajęło unormalizowanie się dziecka i mnie ale ja miałam anemię może to też wpłynęło? A z wagi dopiero naprawdę zaczęłam schodzić po stresie po odejściu "tatuśka" a było u mnie z czego schodzić bo ja to aż 30 kg :-D:-D:-D Tak że może od siebie za dużo wymagasz??? To celebrytki chyba styartują w konkursie która szybciej po porodzie będzie w stanie biegać w triatlonie :-D:-D:-D A ojca dziecka olej pamiętaj nawet jak nie spodoba ci się wyrok sądu można już po półroku się odwoływać a może sam coś sensownego zaproponuje? A czujesz jeszcze coś do niego?

martttika no i super oby się dobrze jeżdziło, mówię moja kumpela ma i jest zadowolona, tylko faktycznie nastaw się że jak ktoś koło ciebie w centrum handlowym za szeroko otworzy drzwi możesz mieć tego ślady ;-) on tylko na to właśnie narzeka że całe drzwi ma powgniatane
Aga no na mojego syna sędzina zasądziła 300 i powiedziała że nie wyobraża sobie żeby na dziecko wydawało się więcj niż 600 mam chyba za dobrą wyobrażnię bo ja nie dość że sobie wyobrażam to to robię :-D:-D:-D:-D

czytam i mi żal jakoś się dogadujecie z tymi eksami, co niektóre znalezły super nextów a ja bidna jak zawsze jak wszystko się wali to wali z tą pensją lipa i z opóżnieniem i jeszcze ojciec mojego dziecka który wogóle ma w dupie czy dziecko żyje przestał płacić te marne 300 ... a ja fainansowo już ledwo dycham, wczoraj w biedronce wszystko przeliczałam i jeszcze przy kasie uważałam żeby nie przekroczyć 40 zł bo tylko tyle mi zostało w portfelu :-:)-:)-:)-( podobno po 7 latach chudych jest 7 wspaniałych to mnie teraz czeka 36 lat w luksusach :-D:-D:-D:-D

reklama
jaimis hahah tak jak inamorate 3mam kciuki za te 36 tlustych :-D:-D

ehhh dziewuszki nie dogadam sie z eksem w sprawie kasy bo to matol jest i tyle a czy czuje cos do niego? hmm mysle ze tyle tylko ze jest ojcem mojego dziecka i chyba nic wiecej mam ochote go przytulac ale mysle ze mam ochote po prostu kogos tulic a nie ze akurat jego i brakuje mi kogos szczegolnie teraz jak maly daje czadu ale ja juz o nic zabiegac nie bede jak chce niech sie stara i kupuje co chce ja mam to gdzies pojde do tego sadu bo nie mam wyjscia zobaczymy ile dostane :dry:

jaimis oby szybko sytuacja w pracy sie wyjasnila i zebys cos super znalazla:tak::tak:
eh ja to chyba bym wolala normalnego next niz dogadywac sie z exem... ale wszytskiego miec nie mozna.

raczkowa nie boj sie sadu, fakt wyroki zadko sa sprawiedliwe bo tatusiowie walcza o kazda zlotowke ale ja zawsze wolalm miec wszytsko uregulowane

jaimis na lotnisku bylam odweiezc znajomą:) nic nie wiem o paczkach na premiere kinową:-)
Raczkowa niech sie plemnik wykazuje, prawda jest ze przez całą ciaze nie mialas w nim oparcia to niech teraz nadrabia chociaz wzgledem syna.. a moze sie nawrócił lub strach przed sądem sprawi ze naprade bedzie dobrowolnie dawał na dziecko i zajmował sie nim...
martttika gratuluje zakupy nowej bryki i "szerokiej drogi":tak:

a ja juz klika dni chodze jakbym sie czegos nałykała.. nie mam na nic siły i moglabym tylko płakac i krzyczec na zmiane.. czuje sie jakby mnie jakas depresja dopadła:-(

Ostatnia edycja:
Raczkowa no jak jest małe dziecko chciałoby się mieć tatusia dziecka aby dzielić radości i smutki choć w sumie zawsze fajniej mieć kogoś.... posiedzieć sobie wieczorkiem pogadać, itd ;-) ty młoda jesteś wszystko przed tobą ..... ja uważam że czym człowiek straszy tym więcej przyzwyczajeń, nawyków, wymagań i coraz trudniej kogoś znależć :-(
ollka22 no ja tam nie chce żeby się w pracy szybko wyjaśniło bo to tylko wyjaśni się wypowiedzeniem :-D:-D:-D:-D ale chciałabym znależć fajną pracę taką już do samej emerytury żeby już nie pisać durnych cv i listów, nie chodzić na durne rozmowy ja chcę pewną stałą pracę no oczywiście jako dodatek może być duża pensja ;-)
emilka87 to pewnie hormony 2 baby w jednym ciele pewnie estrogeny zalewają was :-D:-D:-D:-D jeszcze tylko troszkę, poród i najbliższe około 18 late masz na kogo wydawać kasę :-D:-D:-D

witam kobietki
ja juz mam czesc egzanimu za soba...
emilka ah te hormony.... byle do porodu...

jaimis o takiej pracy marzy kazda z nas.... chociaz ja tam moge robic cokolwiek byle by mi ladnie palcili i godizny byly super....

ja zaraz jade odwiez mala do chrzestnej... i 2 dni wolnego... w pt ja odbieram po egzaminie koncowym.

a no i dzis kolejne spotkanie z tatuskiem....

emilka glowa do gory jescze tylko troche :tak::tak:

a z plemnikiem sprawa sama sie wyjasnila kolejna klotnia wiec chyba tak czy siak skonczy sie w sadzie nawet widzenia :tak: zaczyna mnie straszyc ze zrobi cos co juz dawno powinien zrobic ciekawe tylko co ma na mysli knur jeden :wściekła/y:

olcia 3mam kciuki za spotkanie z exem :tak:

reklama
Czesc moje kochane:*
nooo hormonki mi szaleją.. same nie wiedzą czego chcą.. czasmai to juz nawet sama do siebie gadam i wyzywam:-D
a dzisiaj to caly dzien w pizamie spedzilam, nawet nosa z domu nie wystawiłam bo zwyczajnie nic mi sie nie chce i na nic nie mam siły...
martttika dzidzia tez szaleje razem ze mną:-) podkopuje mnie caly czas, pręży sie i wystawia pupenke:-D
jaimis noo my dwie to mieszanka wybuchowa.. a jak jeszcze przyjedzie moja mama to juz wogole.. moj dziadek powiedzial ze nie wie jak z nami trzema wytrzyma hehe
olcia daj znac jak po spotkaniu, tez trzymam kciuki aby przebieglo w pokojowej atmosferze:-)
raczkowa jeszcze troche ale mogloby byc juz:-) plemnik pewnie tak specjalnie powiedzial zeby zasiac w tobie niepewnosc, zebys teraz wlasnie myslala.. co za typ;/ dlugo potrwało to jego nawrocenie.. no to chyba lepiej zlozyc te papiery do sądu skoro on taki nie stabilny, przynajmniej bedzie wszytsko czrno na białym:tak:

musialam sie chyba wygadac i napisalam kilka zdan na zamknietym:-) jakby ktos chcial "posłuchać" żalów moich hormonów:-D

Ostatnia edycja:
Do góry