reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa u mnie tez padaly kiedys takie teksty... eh i jeszcze wiele innych

a my wstpenie sie dogadalismy, jak w weekend bedzie pogoda pojedziemy z mloda nad wode, zeby czula sie dosc swobodnie, bo nie chce robic jakies sztywnej atmosfery....
powiem wam ze widze roznice miedzy tym co jest teraz a tym co bylo w styczniu.... obym sie nie mylila....

emilka nie dziwie ci sie ze ci sie nic nie chce, oby ten czas do konca jakos zlecial....

reklama
olka a moze on teraz inny bo tamta poszla w tango??
Kurcze mojk plemnik tez jak sam to az do rany przyluz, jak z lampucera to szkoda pisac.

raczkowa nastaw sie na szantarze itd. plytki facet i tyle, ale nigdy nie zabraniaj sie dziecku z ojcem widywac, bo kiedys to moze obrocic sie przeciwko tobie. Czasami dzieci idealizuja ojca mimo iz z nim kontaktu nie maja i taki nastolatek wtedy to ciezka sprawa w domu ...

hej laseczki.

Widze że Wy o plemnikach no ja się nie wypiowiadam bo u mnie tfu tfu ciąg dalszy sielanki :-D:-D:-D
Trzymam kciuki zeby u Was tez tak było choć przez chwilę. Aaaaaa i przyszłam żebrać o głosy nie musicie mieć tam konta no chyba że któraś ma to jeszcze lepiej :-D Wystarczy przepisać kod i kliknąć wyślij
blank.gif

Hania / Codzienne Uśmiechy / Konkursy zdjęciowe / Konkursy / Ciąża, poród i opieka nad dzieckiem - Porady dla rodziców w Linkbaby.pl Mozna głosować codziennie więc będę zawracała dupkę :-D:-D

inamorate ale ona jest, ona by go chciala nawet spowrotem u siebie tyle ze dzieci ma gdzies a on chce byc z dziecmi
ja niestety przebywanie z dziecmi nie interesuje... za choelre takiej nie rozumiem....

inamorate glosik poszedl juz:)

olla to teraz masz "wyjechali na wakację wszyscy nasi podopieczni gdy nie ma w domu dzieci to robimy się NIEGRZECZNI" :-D:-D:-D nie nie ty się ucz ;-)

Raczkowa może zrobi to co dawno powinien i poprosi cię o rękę albo choć kupi ci dom z ogródkiem ;-)
emilka87 biedny dziadzia ale da radę a jak mała księżniczka się pojawi to się zakocha a kiedy na badania z brzusiem???
inamorate głos oddany

inamoratte glos oddany :tak:

dziewuszki umowilam sie juz na spotkanie z prawnikiem na pisanie pzowu ehh zal tylek sciska jak sobie pomysle.... :baffled: zobaczymy jak to bedzie boje sie tego wszystkiego :baffled:

jaimis taaa jak bylismy dziecko rejestrowac to mowil dalas teraz swoje nazwisko pozniej bedziesz musiala zmieniac bo przeciez slub bedziemy brac :-D:-D:-D:-D spojzalam na niego wymownie i sie nie odezwalam bo chyba czlowiek nie liczy ze slub znim wezme :dry:

dzien dobry

raczkowa koelzanko nei chwalilas sie ze slub planujecie... albo plemink planuje bez twojej wiedzy:tak::tak:

jaimis ja tam wole opcje wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni niz opcje nauka:)

dzisiaj plemnik przyjedzie o 21 no wspaniala pora na odwiedziny :-D no ale ok chce niech przyjedzie bedzie na pewno milusinski po klotni bo pewnie ciagle liczy ze sie obejdzie bez sadu i alimentow heh :cool2:

reklama
raczkowa a rozmawialiscie o alimentach???? a godzina super...a on wie ze dziecko czasem wieczormai spac chodzi??

ja sprzatam, dosc mam normlanie... ale jutor luzik bedzie....

poza tym wkoncu znow jest pogoda:-D

Do góry