reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa u mnie tez padaly kiedys takie teksty... eh i jeszcze wiele innych

a my wstpenie sie dogadalismy, jak w weekend bedzie pogoda pojedziemy z mloda nad wode, zeby czula sie dosc swobodnie, bo nie chce robic jakies sztywnej atmosfery....
powiem wam ze widze roznice miedzy tym co jest teraz a tym co bylo w styczniu.... obym sie nie mylila....

emilka nie dziwie ci sie ze ci sie nic nie chce, oby ten czas do konca jakos zlecial....

reklama
olka a moze on teraz inny bo tamta poszla w tango??
Kurcze mojk plemnik tez jak sam to az do rany przyluz, jak z lampucera to szkoda pisac.

raczkowa nastaw sie na szantarze itd. plytki facet i tyle, ale nigdy nie zabraniaj sie dziecku z ojcem widywac, bo kiedys to moze obrocic sie przeciwko tobie. Czasami dzieci idealizuja ojca mimo iz z nim kontaktu nie maja i taki nastolatek wtedy to ciezka sprawa w domu ...

hej laseczki.

Widze że Wy o plemnikach no ja się nie wypiowiadam bo u mnie tfu tfu ciąg dalszy sielanki :-D:-D:-D
Trzymam kciuki zeby u Was tez tak było choć przez chwilę. Aaaaaa i przyszłam żebrać o głosy nie musicie mieć tam konta no chyba że któraś ma to jeszcze lepiej :-D Wystarczy przepisać kod i kliknąć wyślij
blank.gif

Hania / Codzienne Uśmiechy / Konkursy zdjęciowe / Konkursy / Ciąża, poród i opieka nad dzieckiem - Porady dla rodziców w Linkbaby.pl Mozna głosować codziennie więc będę zawracała dupkę :-D:-D

inamorate ale ona jest, ona by go chciala nawet spowrotem u siebie tyle ze dzieci ma gdzies a on chce byc z dziecmi
ja niestety przebywanie z dziecmi nie interesuje... za choelre takiej nie rozumiem....

inamorate glosik poszedl juz:)

olla to teraz masz "wyjechali na wakację wszyscy nasi podopieczni gdy nie ma w domu dzieci to robimy się NIEGRZECZNI" :-D:-D:-D nie nie ty się ucz ;-)

Raczkowa może zrobi to co dawno powinien i poprosi cię o rękę albo choć kupi ci dom z ogródkiem ;-)
emilka87 biedny dziadzia ale da radę a jak mała księżniczka się pojawi to się zakocha a kiedy na badania z brzusiem???
inamorate głos oddany

inamoratte glos oddany :tak:

dziewuszki umowilam sie juz na spotkanie z prawnikiem na pisanie pzowu ehh zal tylek sciska jak sobie pomysle.... :baffled: zobaczymy jak to bedzie boje sie tego wszystkiego :baffled:

jaimis taaa jak bylismy dziecko rejestrowac to mowil dalas teraz swoje nazwisko pozniej bedziesz musiala zmieniac bo przeciez slub bedziemy brac :-D:-D:-D:-D spojzalam na niego wymownie i sie nie odezwalam bo chyba czlowiek nie liczy ze slub znim wezme :dry:

dzien dobry

raczkowa koelzanko nei chwalilas sie ze slub planujecie... albo plemink planuje bez twojej wiedzy:tak::tak:

jaimis ja tam wole opcje wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni niz opcje nauka:)

dzisiaj plemnik przyjedzie o 21 no wspaniala pora na odwiedziny :-D no ale ok chce niech przyjedzie bedzie na pewno milusinski po klotni bo pewnie ciagle liczy ze sie obejdzie bez sadu i alimentow heh :cool2:

reklama
raczkowa a rozmawialiscie o alimentach???? a godzina super...a on wie ze dziecko czasem wieczormai spac chodzi??

ja sprzatam, dosc mam normlanie... ale jutor luzik bedzie....

poza tym wkoncu znow jest pogoda:-D

Do góry