reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam
raczkowa a moze warto po prostuz nim porozmawiac?? tak szczerze i na bardzo powaznie??
wiem ze ci sie nei chce, ze jestes zmeczona ale pewne sprayw lepiej ustalic.
marttika nie martw sie ze maly mniej je albo marudzi przy zabkowaniu sie tak zdaza, pozniej bedzie o niebo lepiej...

ja juz dzis w domu, zaraz sie musze znakow pouczyc i wogole bo an dzis jazdy mam

reklama
Raczkowa aby Bruno szybko wpadl w swoj rytm,a tym,ze kupuje nie przejmuj sie za bardzo, moj w sadzie gadal,ze bedzie dzicko zabieral na weekandy do siebie,tam go karmil i ubieral,aby tylko mniejsze alimenty placic,aha jeszcze nie bedzie musial warzyw kupowac bo maja ogrodek oczywiscie na checiach i slowach sie skonczylo

a ja uciekam dam laptop do serwisu na czyszczenie i mam nadzieje,ze jutro go odbiore
no i z mloda na plac zabaw i rolki,kucze mialam sobie tez rolki kupic i z nia smigac,ale nie mam czasu

olcia to juz nie chodzi o zmeczenie ale o czym ja mam z nim gadac? jak on mi zaproponuje max 250-300 zl ze bedzie mi dawal :baffled: no to z czym do ludzi :eek: i co ustalic? ze bedziemy dalej spedzali czas w milej atmosferze po rozprawie ? nie sadze ze tak bedzie bo w sadzie to bedzie po prostu wojna niestety :sorry:i zaczynam sie bac ze przez to jego teraz takie zachowanie udajaceg kochajacego tatusia kupujacego rozne *******y przegram ta wojne a ucierpi tylko dziecko :wściekła/y:

Mozi nie dziekuje tez sie o to modle zeby sie unormowal :tak:

ollka o juz jazdy?:rolleyes: powodzenia i napisz jak było :-)
ja już śmigam po mieście odważniej. dzisiaj nawet deszcz mnie nie przestraszył i godziny szczytu :-) Aaaa i zapomniałam Wam powiedzieć, ze kupiłam samochód :-) Matiza, ale za grosze i w idealnym stanie. Póki co jest ok :-)

hej kobitki :-D

Widze ze u Was fajnie:tak: Cieszy mnie to przeogromnie :tak:

mattitka moja mała nie je prawie nic przez te cholerne zębiska więc to chyba normalne :-D

raczkowa widzę że Ci się super tata trafił :-D Może spróbujcie się dogadać bez sądu? U mnie tata kupuje małj praktycznie wszystko widuje ją tak z 2 razy w tygodniu i robi przy niej wszystko aż miło patrzeć i nigdy się o pieniądze nie upominam zawsze są na czas. Ciekawe ile ta sielanka potrwa hmmm obstawiam że do kolejnej siksy :-D:-D:-D:-D

A moje dziecie mówi TA-TA :-D jak jej mówie żeby powiedziała mama hehe:-D:-D

raczkowa, czego się boisz w sądzie ? to w końcu on was olał:crazy: a za 300 zł to może dziecku kupić pampersów na miesiąc a gdzie reszta:confused:
synuś - cycuś:-D, są takie dzieciaczki,ze lubią sobie poleżeć przy cycu bo pierś potrzebuje ok. 1.5 godz żeby się napełnić, więc poprostu to tylko takie drumlanie:-D
moja pyska tez tak lubiała leżakować przy cycu
3mam kciuki żeby Brunuś się unormował i dał Ci troche oddechu:-)

ola dagadałaś się z exem:confused:

emilka, muszę wrócić dopilnować świadectwa pracy i pozałatwiać parę rzeczy min, będę sie dochodzić o odszkodowanie za likwidację stanowiska pracy w sądzie pracy:tak:

jaimis i jak inwentaryzujesz się czy urlopujesz:confused:

marttitka, cudze zawsze lepiej smakuje:-D choćby z mamusinego talerza;-)

inamorate, to oby tak dalej z "tatusiem"

jestem:-D jazdy przezylam, choc myslalam ze bedzie gorzej.

aga jestesmy na prostej lini do dogadania sie, chcialabym zeby sie udalo... malej by sie przydalo jego towarzystwo no i ja bym odpoczela....

raczkowa ale skro on tak kupuje to widzi jakie sa ceny i ustalicie jakas realna kwote?? warto sporobowac zanim sie pojdzie do sadu, przynajmneij ja tam uwazam.

martttika to trzeba oblac autko:) super ze juz sobie smigasz, eh kiedy u mnie to nastapi....

reklama
dzien dobry

aga dzieki:)
powiem szczerze ze oba tematy chcialbym miec zakonczone, im szybciej skoncze jazdy tym lepiej dla mnie

jaimis co wkoncu w pracy??

ja zaraz budze mala i sie zbieramy, czas najwyzszy:-D

Do góry