reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Elana dzieki,odpoczelam, pozniej pogoda sie wyklarowala na fajna i gorace dni,a w poniedzialek juz wracam po urlopie do pracy

a mojej w ciagu dwoch tyg wypadly za to dwa zeby, jeden na wyjezdzie,a wczoraj jadla mirabelkii jak ugryzla peske to zostal w niej jej zab,

Marttika a smarujesz mu czym te dziaselka,aby nie bolalo go tak???

reklama
martttika ale jaka dumna bedziesz z siebie ze dzielnie przez to przeszlas- sama bez niczyjej pomocy.. "co nie zabije to wzmocni".. badz silna kochana.. moze zasiegnij porady jakiegos lekarza bo bardzo mozliwe ze nie chce jesc przez te ząbki, moze czyms je smarowac :confused: kurcze nie wiem, ale zapewne tez mnie to kiedys czeka:tak:
Elena nooo juz tu tuz, tez pamietam jak bylam w 5tc a tu juz 33.. jak ten czas zapiernicza.. u mnie juz Mała od jakiegos czas odwrocona, a prawą strone brzuszka upodobała sobie od poczatku i ciągle mi tutaj wypina pupencje:-D

dzien dobry:)
emilka fakt ja wole upal od duchoty... po rpostu wyrobic nie idzie
bylamwczorja u koelzanki dzieci caly dzien w basenie siedzialy. a my odpoczelysmy:-)

mozi jak ostatni dzien wolnego??

martttika emilka ma racje... neisetty co nas nei zabije to nas wzmocni... malemu trudne dni przejda szybko, po prostu boli go.
dajesz mu cos na zabkowanie?

elena rowerek oliwka juz dostala, jest zachwycona i szybko nauczyla sie na duzym jezdzic wiec mamusia dumna jest :tak::tak:
swoja droga musze wam jeszcze cos powiedziec ale to nie tutaj.....

revenalka co u was??

raczkowa jak synus?

ollka ostatni tydzień moje dziecię całe dnie z prababcią, a ja z ojcem na budowie, przyszły tydzień zapowiada się identycznie, za to za 2 tygodnie wybieramy się ze znajomymi i z dziećmi pod namiot na parę dni, mam nadzieję, że pogoda będzie w miarę. a tak ogólnie to ogarnia mnie momentami rozpacz, skończyłam studia, po których wcale nie czuję, że wiem dużo więcej niż przed i nie mam pojęcia co mam ze swoim życiem począć. reasumując nic nowego u nas:-p

revenalka tez jestem an tym etapie... koncze kurs musze isc do pracy...
od wrzesnia chce robic technika bhp
potrzebuje jakies dodatkowej opieki dla malej i z jje ojcem probuje sie dogadac bo mam dosc stania w meijscu.... za mloda na to jestem.

olcia synus troche lepiej ale dalej chodze jak w amoku :-D ostatni raz spalam jak bylam jeszcze w ciazy :-D ale to takie male szczescie moje kochane :tak::-D probujesz sie dogadac z ojcem Oliwki? macie kontakt ?

revanelka, ollka jak ja Was doskonale rozumiem! Też studia za mną (niby tylko lic ale na mgr to nie widzę sensu iść:baffled:), kasa wywalona (13 tys. piechotą nie chodzi:no:), a ja dalej w martwym punkcie:-(Od września idę zrobic tech rachunkowości (uwielbiam cyferki:tak: i w razie czego to ojcu ogarnę działalność pod tym względem), ale to i nie tak to co bym chciała w życiu robić:baffled: A kolejny problem to taki, że ja do końca to nie wiem co bym chciała robić...:confused:
no ollka dobre podejście! pewnie mnóstwo nerwów Cię to kosztuje...:-(
raczkowa organizm kobiety i do tego potrafi sie dostosować :tak: Dla mnie teraz ciężko raz w nocy ruszyć tyłeczek a wstawało się nieraz kilkakrotnie i się lepiej gorzej ale funkcjoowało

reklama
tak jakos sie porbujemy dogadac...
co do nerowow... ja juz jetem na takim etapie ze podchodze do tego bez emocji, same rozmowy znnim nie robia na mie wrazenia....

martttika ja tez od wrzesnia technikum robie, mam ekonomik, teraz koncze tego handlowca i dorzuce bhp, szkoda ze czasu na 2 kierunki nie mam.... ale jakis kierune msze dorobic:tak:

dziecie mi zasnelo a spacer ciagle przed nami

Do góry