reklama
emilka87
Fanka BB :)
Raczkowa ale to taki przyjemny zawrot głowy, wiadomo ze zycie zmienia sie o 360stopni i sa ciezkie chwile, momenty załamania ale tak jak pisze jaimis usmiech dziecka wszystko wynagradza :-)
moze mi sie to podejscie zmieni po pierwszym nie przespanym tygodniu, ale jak narazie nakręcam sie pozytywnie )
inamorate jak narazie sie łudze ze moze u mnie tez tak bedzie kolorowo jak u ciebie
a mnie dziisaj przyszła sliczna jasno fioletowa wanienka, i rogal do karmienia i kilka jeszcze innych pierdółek i nie moge oczu nacieszyc )
moze mi sie to podejscie zmieni po pierwszym nie przespanym tygodniu, ale jak narazie nakręcam sie pozytywnie )
inamorate jak narazie sie łudze ze moze u mnie tez tak bedzie kolorowo jak u ciebie
a mnie dziisaj przyszła sliczna jasno fioletowa wanienka, i rogal do karmienia i kilka jeszcze innych pierdółek i nie moge oczu nacieszyc )
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate jak mozesz corki nie brac na rece... eh no naprawde wyrodna jestes, nos calymi dniami sliczna ksiezniczke
emilka ale masz fajnie... super sa takie zakupki dla dziecka...
ja dzis z mala dotarlam do domu na 18.... super poprostu..., jutro kolezanka ja odbiera z przedszkoal i przynajmniej dziecie na powietrzu pobedzie wiecej,
emilka ale masz fajnie... super sa takie zakupki dla dziecka...
ja dzis z mala dotarlam do domu na 18.... super poprostu..., jutro kolezanka ja odbiera z przedszkoal i przynajmniej dziecie na powietrzu pobedzie wiecej,
emilka87
Fanka BB :)
Raczkowa moze jeszcze ci sie sprzyda, choc wiadomo ze nie kazdemu to samo jest potrzebne.. kwestia przyzwyczajenia.. ja poki co zamierzam z nim spac :-)
olka nooo uwielbiam takie zakupy:-) poza momentem płatnosci
fajnie ze masz kogos kto cie czasmi wyreczy i odbierze Małą, wiadomo ze lepiej na powietrzu, choc dzisiaj byla taka duchota, ze i na dworez nie bylo za przyjemnie.. przynajmnie jak dla mnie:-)
olka nooo uwielbiam takie zakupy:-) poza momentem płatnosci
fajnie ze masz kogos kto cie czasmi wyreczy i odbierze Małą, wiadomo ze lepiej na powietrzu, choc dzisiaj byla taka duchota, ze i na dworez nie bylo za przyjemnie.. przynajmnie jak dla mnie:-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka oliwka jest juz zmeczona to jej 11 miesiac z rzedu przedszkola a to naprawde emczy, marudzi strasznie ale jakos sie jej nie dziwie, kazdy potrzebuje wakacji.
cieksze sie ze przynajmniej jutrzejsze popoludnie spedzi ze znajomymi spoza przedszkola bo w sumie i tak pogoda ma byc beznadziejna....
normalnie dosc mam tej pogody
uciekam spac bo jutro bede lekko niewyspana
dobranoc
cieksze sie ze przynajmniej jutrzejsze popoludnie spedzi ze znajomymi spoza przedszkola bo w sumie i tak pogoda ma byc beznadziejna....
normalnie dosc mam tej pogody
uciekam spac bo jutro bede lekko niewyspana
dobranoc
Aga1108
Po prostu mama
emilka, czasem bywają takie dni,że człowiekowi wydaje się,ze się wszystko przciwko nie mu sprzysięgło, dobrze,że chociaż plemnik się postarał i kasę przysłał, oby tak dalej
raczkowa, wystkiego naj z okazji 18-stki:-), "docieracie" się z synusiem pomału
ola, to nieciekawie czyżby mieli zamiar urządzić casting na to jedno miejsce
biedna Oliwka bez wakacji:-(
jaimis, babcia dziś wieczorem była operowana, operacja w porządku i oby tak dalej
możesz otworzyć sklep za 2.50;-)...tu gdzie jestem na wakacjach jest właśnie taki sklepik i muszę Ci powiedzieć,że jest wprost oblegany
marttitka, wyrzynanie ząbków to jest paskudny bólm jakby ktoś na żywca ciął dziąsło, więc nic dziwnego ,że Filip jest marudny, chociaż moja Martyna przechodziła ząbkowanie spokojnie, jedyną oznaką to było to ,że miała wypieki na policzkach
ja przez 2 lata nie wiedziałam co to nieznośne dziecko, to był aniołek, spokojny, uśmiechnięty, nieznający płaczu a teraz mądralińska, pyskate to ,bywa złośliwe , wlezie w każdą najmniejszą dziurę a energi ma za 5!!!!!
raczkowa, wystkiego naj z okazji 18-stki:-), "docieracie" się z synusiem pomału
ola, to nieciekawie czyżby mieli zamiar urządzić casting na to jedno miejsce
biedna Oliwka bez wakacji:-(
jaimis, babcia dziś wieczorem była operowana, operacja w porządku i oby tak dalej
możesz otworzyć sklep za 2.50;-)...tu gdzie jestem na wakacjach jest właśnie taki sklepik i muszę Ci powiedzieć,że jest wprost oblegany
marttitka, wyrzynanie ząbków to jest paskudny bólm jakby ktoś na żywca ciął dziąsło, więc nic dziwnego ,że Filip jest marudny, chociaż moja Martyna przechodziła ząbkowanie spokojnie, jedyną oznaką to było to ,że miała wypieki na policzkach
ja przez 2 lata nie wiedziałam co to nieznośne dziecko, to był aniołek, spokojny, uśmiechnięty, nieznający płaczu a teraz mądralińska, pyskate to ,bywa złośliwe , wlezie w każdą najmniejszą dziurę a energi ma za 5!!!!!
Miałam dać znać, jak było na policji... Strach ma wielkie oczy, stresowała mnie sama obecność w takim miejscu...
Policjant powiedział, że jeśli nie chcę być ciągana po prokuraturach i sądach to lepiej będzie dla mnie jak odmówię składania zeznań, dopytałam o wszystko, on wypytał o podstawowe informacje, zanotował wszystko, ja podpisałam i mogłam już iść Także nie było najgorzej choć i tak mało przyjemna taka wizyta...
Policjant powiedział, że jeśli nie chcę być ciągana po prokuraturach i sądach to lepiej będzie dla mnie jak odmówię składania zeznań, dopytałam o wszystko, on wypytał o podstawowe informacje, zanotował wszystko, ja podpisałam i mogłam już iść Także nie było najgorzej choć i tak mało przyjemna taka wizyta...
evel ja rok temu zareagowałam dokładnie tak samo jak Ty, tylko po mnie policjant przyjechał do domu :-) ale też stres, ręce mi się trzęsły, bo tak samo sobie myślałam, skoro mam już wyrok, wszystkie sprawy papierowe i urzędowe uporządkowane, to co jeszcze i ile to będzie trwać... w tym roku znowu po mnie dzwonili, bo znów musieli mieć moje zeznania, tylko teraz ja poszłam z luźnym nastawieniem i w ogóle było wesoło, zeznania bokiem, a rozmowy o pierdołach tak naprawdę. zawsze jak już widziałam na liście pieczątkę z policji albo sądu to mi się robiło gorąco, teraz nauczyłam się ogarniać ten stres, bo naprawdę nie ma czym się stresować ;-)
reklama
emilka87 tylko pamiętaj że małe dziecko oprócz tego że jest słodkie i śliczne, wrzeszczy, sruta, je i znowu wrzeszczy, ale co ten bidol ma dać do zrozumienia że np coś go uwiera? drapie? ma mokro? mój to wogóle miał "smutne" godziny po całym dniu zanim zasnął lubił sobie popłakać ale oprócz tego był cudny ale pamiętam same fajne chwile jak na mnie patrzył i mu wielki zez wychodził, jak się pierwsze razy uśmiechał i tulił, taka moja słodka żaba a te nie przespane noce poszły w niepamięć
evel84 no to super rada no dobre rady aby ściągnąć kasę od zaległych alimenciarzy
evel84 no to super rada no dobre rady aby ściągnąć kasę od zaległych alimenciarzy