reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Olka witaj po latach.. tyle cie nie widziałam:-D zapracujesz sie tam kochana :-D
Raczkowa żebro mam całe ale mam takie uczucie jakby było potłuczone bo chyba mialam jakis ucisk na nie. jak sie dotke to jakbym siniaki tam miała.. mała musiala mi niezłego kopniaka z pięty zasadzic :-D nie moge sie napatrzec na tego Twojego misiaka.. tez juz chceeeee!

reklama
Aga no wiesz bozia mnie stworzyła z takim talentem że wszystko potrafię ale w niczym się nie wybijam :-D:-D:-D tak że nie mam żadnego talentu ani smykałki a co mam otowrzyć setny sklep wszystko za 4 zł???? a po za tym nie nadaję się do pracy bezpośredniej z klientem :-D tak że myślę o czymś własnym ale jeszcze nic nie wymyśliłam...:dry: oj biedna babcia i jak z nią???
martttika oj będziesz w stanie wychować takie neiznośne dziecko i to pewnie nie jedno :-D:-D:-D ja tylko doradzam jak już nie masz siły i jesteś zła sobie powtarzaj "spokój mamuśka" :tak:
Raczkowa a u mnie jak minęły 2 miesiące złote dziecko się zrobiło wiadomo zdarzają się gorsze dni ale kto ich nie ma? ;-) tak że te początki mogą być męczące a potem się fajnie zgrywa dzidzia z mamą :tak:

Witajcie :) Piszę u Was po raz pierwszy, czasem Was podczytuję a dziś piszę w związku z zapytanie, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji, gdyż nie wiem czego się spodziewać...
Wczoraj wieczorem zadzwonili do mnie z policji że mam się stawić dziś na 11 w komisariacie na przesłuchanie w związku z niepłaceniem przez mojego byłego męża alimentów... Nogi to miałam jak z waty jak rozmawiałam z nim przez telefon, stresuję się bo w życiu na policji nie byłam!! Nawet nie wiem na czym to będzie polegało! Chodzi o to że mój były nie płaci dobrowolnie tylko ja załatwiałam komornika i mam kasę przez fundusz alimentacyjny i wyczytałam na necie że w takich przypadkach MOPS (bo tam jest fundusz alimentacyjny) zgłasza tych co nie płaca na policję i wtedy wzywają matkę dzieci na przesłuchanie... Myślę ze raczej powinni mojego byłego wzywać a nie mnie... ale to już moje zdanie. Ja nawet nie wiem gdzie on pracuje...Alimenty mam od roku, sprawę rozwodową miałam zaledwie tydzień temu jednak prawie od 4 lat nie mieszkaliśmy razem a on kontaktował się w tym czasie sporadycznie.
Myślałam że po rozwodzie odejdą mi takie stresy...:-(

Więc dziś na 11 muszę tam jechać, mam nadzieję że to szybko pójdzie... Wizyta na policji jakoś patologicznie mi się kojarzy;/

Hej, a my juz wrocilismy na stare smieci tj jestesmy w domku, wyjazd, wyjazd i po wyjezdzie :);(wyjazd fajny, szkoda, ze mi sie i urlop konczy,bo w pon do roboty,ojj posiedzialabym jeszcze z tydzien przynajmniej

Marttiki to pewnie przez zabki taki nieznosny,kup moze cos na zabkowanie czy sama gaza pomasuj mu dziaselko, a nie wiem czy przypadkiem nie wchodzi w taki okres leku czy to zabkowanie,nie nie chce sie oczepic od mamy,moja to ze mna tez do kibelka chodzila lub pozniej przez kratke patrzyla czy jestem w srodku i czekala jak wyjde
a u mnie trzeci raz od 2 tyg znow ja kolanko boli od boli wzrostowych, dzis jak wracala tez ja w pociagu bolalo, masowanie nie pomagalo,ale przeszlo po godzinie gdzies,kiedys syrop przeciwbolowy nie pomogl,musze poszukac czegos na necie,bo juz nie pamietac czym okladac te bolace miejsce

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Piszę u Was po raz pierwszy, czasem Was podczytuję a dziś piszę w związku z zapytanie, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji, gdyż nie wiem czego się spodziewać...
Wczoraj wieczorem zadzwonili do mnie z policji że mam się stawić dziś na 11 w komisariacie na przesłuchanie w związku z niepłaceniem przez mojego byłego męża alimentów... Nogi to miałam jak z waty jak rozmawiałam z nim przez telefon, stresuję się bo w życiu na policji nie byłam!! Nawet nie wiem na czym to będzie polegało! Chodzi o to że mój były nie płaci dobrowolnie tylko ja załatwiałam komornika i mam kasę przez fundusz alimentacyjny i wyczytałam na necie że w takich przypadkach MOPS (bo tam jest fundusz alimentacyjny) zgłasza tych co nie płaca na policję i wtedy wzywają matkę dzieci na przesłuchanie... Myślę ze raczej powinni mojego byłego wzywać a nie mnie... ale to już moje zdanie. Ja nawet nie wiem gdzie on pracuje...Alimenty mam od roku, sprawę rozwodową miałam zaledwie tydzień temu jednak prawie od 4 lat nie mieszkaliśmy razem a on kontaktował się w tym czasie sporadycznie.

Więc dziś na 11 muszę tam jechać, mam nadzieję że to szybko pójdzie... Wizyta na policji jakoś patologicznie mi się kojarzy;/
Evel nie ma sie co denerwowac, na policji zapytaja sie ciebie o ex, on tez jest wzywany,ale kiedy indziej, zapytaja czy ci placi,ile,ile jest jeszcze dluzny Tobie tj dzieciom alimentow czy sobie radzisz,bo fundusz wnosl sprawe,bo nie moze komornik im sciagnoc kase i chca pewnie zapytac czy Ty chcesz wniesc o bezskuteczna alimentacje do prokuratury

marttika olcia jaimis dzieki za pocieszenie :szok::-D:-D

olcia to nie fajnie z tym up heh cale zycie wiatr w oczy :crazy:

emilka ciesz sie tymi ostatnimi chwilami dzidziorka w brzuszku bo pozniej to juz tylko zawrot glowy jak bedzie po drugiej stronie :-D

Ostatnia edycja:
evel84 a może jakiś przystojny policjant będzie przesłuchiwał ;-)
emilka e tam nie słuchaj Raczkowej ona niewyspana :-D:-D:-D dzidziuś jest fainy, ja uwielbiam jak się budzę i pierwsze co widzę to wielki uśmiech mojego dziecko a za co ten uśmiech? za to że jestem :-) to nie istotne że za chwilę wrzeczy na mnie "MLEKO" :-p

reklama

ja mialam wezwanie na policje i przesluchanie, pozniej moj eks tez.
Wniesli sprawe do sadu i on ma wyrok w zawieszeniu.
Ja tam wnioslam sprawe do prokuratury, tzn kazalam a co mi tam.

Do góry