reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Raczkowa to jeszcze raz wielkie wielgachne GRATULACJE!!!! Witaj Borysku :-) Poród z przygodami ale wredny dziad Ci się trafił!!! To jesteśmy mamy cesarzowe ;-):-D:-D super zrób mu listę pieluchy, chusteczki itp niech zobaczy ile to kosztuje. A ja tam też dokarmiałam sztucznie u mnie był taki plius co już pisałam wielokrotnie jak straciłam pokarm ze stresu to nie było problemu bo mały już był przyzwyczajony do butli :-)
Emilka ja leżałam na patologii tylko 3 dni mamusie wszystkie super chodziłyśmy taklie bulimki i każda opowiedziała hiostorię wszystkich strasznych porodów i chorób dzieci, ale jak ja byłam wszystkie urodziły piękne zdrowe dzieci tak że nie wszędzie tak się dzieje jak w Rudzie Śląskiej :-D wszystcy lekarze mili i delikatne 2 spięcia miałam ale to z pielęgniarkami :crazy:

a alimenty ten od mojego dzidziusia płacił od sprawy do tego miesiąca systematycznie teraz jak u mnie cienko z kasą to on jeszcze przestał płacić zawsze tak jest jak się sypie to wszystko ahhh już nie mam siły myśleć o kasie życie coraz droższe a z tymi podatkami w tym chorym kraju już poszaleli i tylko swoje konta zapełniają i bidokom patrzą gdzie dowalić a pracy coraz mniej!!! od stycznia wysłałam bezowocnie 2 cv i to tyle co u mnie w mieście się dzieje :-(

reklama
hej dziewuszki no wlasnie dzisiaj wyboeramy sie do USC wczesniej zgodzil sie na moje nazwisko zbaczymy jak bedzie na miejscu chcialam dac malemu na imie bruno borys ale nie zgodzil sie na borys w sumie szkoda ale co tam wazne ze bedzie mial moje nazwisko mam nadzieje a na drugie imie bedzie mial bartek troche po dawcy bo dawca bartosz :-D

hej dziewczyny
a mi sie wyjazd konczy po trochu bo mam do srody, mloda je sniadanko i wychodzimy na miasteczko, jak wyjdzie slonce to na plaze sie bedizemy zbierac
troche sie opalismy, jutro jedziemy jeszcze na ruchome wydny do czoplino czy cos takiego,bo do łeby by bylo za daleko,ponad 2 godz drogi pks czy pkp z przesiadka

Raczkowa to książę jak wkońcu dostanie na imię Bruno? po co mu po tatusiu imię chyba nie zasłużył tatulek na takie wyróżnienie!
Mozi a tu pogoda ma się robić!!! od środu upały podobno

Dzien dobry dziewczynki,
jaimis ale ja przeciez wiem ze nie wszedzie jest jak w Rudzie :-) nie wiem czemu ale jakos o swoj szpital jestem dosc spokojna, moxe d;atego ze juz poznałam co poniektore panie... zresztą wole sie nakrecac pozytywnie:)

raczkowa to powodzenia i daj znac jak poszło w usc, a gdzie są zdjecia??? ja tez chce zobaczyć Boryska:)

mozi no niestety wszystko co piękne szybko sie konczy.. a tu zapowiadaja ocieplenie;/

Ja jestem trochę w szoku.

Raczkowa dajesz mu decydować o imionach?? Wiem jakie emocje Tobą teraz szargają, ale ja bym sobie nie dała nic powiedzieć... U mnie nie miał nic do powiedzenia mimo że udawał tzn dalej udaje kochającego tatę nooo chociaż alimenty sam daje nie muszę się prosić i jak coś chcę dla małej to kupi. Narzekać nie mogę, ale w życiu nie zgłodziłabym się żeby jakiś kretyn który miał mnie w dupie całą ciążę i jeszcze potrafił wyzywać narzucał mi nazwisko imie czy cokolwiek związane z dzieckiem:no::no::no:

hej dziewuszki macie racje nie powinien decydowac sek w tym ze mi to imie tez sie podoba :-D no i zarejestrowany :tak::tak: Bruno Bartosz B.... moje nazwisko huraaa :-D:-D

Raczkowa no to super... chcąc nie chcąc on jest ojcem Małego.. jak sie da to trzeba sie jakos dogadywac:) ciesze sie ze nie robił problemu z nazwiskiem:) to jeszcze pokaż nam Synusia bo ja nie widziałam:(

reklama
Witamy wszystkich rodziców! Niestety to prawda – cały czas zbyt często można się natknąć na „bezwypadkowe” samochody, tak naprawdę pełne ukrytych wad. Dlatego szczerze zalecamy gruntowne prześwietlenie auta z każdej strony.

Do góry