reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
podczytuje podczytuje i powoli ie ogarniam.
martika wybierz cos co ci najbardzije ebdzie odpowiadalo, anowi na racje auto jest mega potrzebne
ja to nie mam kiedy konczyc prawka... za duzo nauki
aga egzanim pewnie najwczesniej na koniec wrzesnia, eh niestety nie da sie szybciej

poza tym u nas wmiare ok, na jutro w planach jakies sloidne pozadki i pozniej urodizny bratowej

Hej Anowi,co tam u Was?jak Martunka?? jaka mialas ta polowke?ja mam benzyniak,duzo sie wypowiedzic nie moge bo mam od czerwca,moje jest trzydrzwowka srebna

a my dzis juz w chacie, po 12 wyszlismy na plaze,jak slonce po cieplej, jak wiater to chlodno, ale ogolnie nie jest zle,wiecej slonca by sie przydalo

hej laseczki :-D nie ma szans nie nadrobie Was wpadlam tylko na chwile sie przywitac bo malenstwo wymaga ciaglej uwagi nawet nie przypuszaczalam ze az takiej niby tylko je i spi no ale wlasniez tym jest ciezko pokarmu malo jak na ponad 4 kg chlopa wiec sie zlosci dokarmiam go butelka ale staram sie jak najmniej ciagle sie budzi i marudzi ale jest moim kochanym slonkiem :-D:-D:-D jak tylko wpadniemy z synusiem w jakis rytm bede wpadac jak zwykle i wrzyce tez jakies zdjecia a narazie ..... urwanie glowy :-D:-D sciskam Was wszystkie cieplo :*

o Raczkowa nareszcie!! :-):-):-)
jeszcze raz gratuluję i ogarnij swojego brzdąca tak abys mogła zdać relację co i jak u Was :-) Czekamy z niecierpliwością:tak: Ogromne buziaki dla twojego największego szczęścia :-)

Raczkowa no wkońcu!!! juz sie tutaj doczekac was nie mogłysmy... nooo czekamy na zdjecia i relacje:)) ooo jak ci zazdroszcze ze juz masz Synusia z tej strony:)) Ściskam was mocno:*

dzien dobry

raczkowa fajnie ze zajrzalas, spokojnie zgracie sie z synusiem i bedzie lepiej...
moje dziecko jak bylo noworodkiem uwazalo ze ja snu i odpocyznku nie potrzebuje wcale, od tak jestem na baterie i moge ciagle sie nia zajmowac...

dziewcyzny jak ja wam zazdroszcze tych autek.... ja jeszcze troche i wroce do realizacji prawka.

koncze kawke i biore sie za pozadki

olcia przerwalas prawko??

tez myslalam ze przeciez malenstwo tylko spi i czasem je a w jakim ja bledzie bylam :szok::-D:-D:-D dzis np spal tylko pol godziny od 6 rano to chyba nie jest normalne

reklama
hmmm moja mała do 3 miesięcy budziła się tylko do jedzenia :-D:-D:-D
Teraz robi zadymy, bo chce siedzieć ale ogólnie i tak jest spokojna :-D

Do góry