reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

o helołłłłłłłłłłłł :-D:-D:-D

Ej babeczki gdzie ta Raczkowa bo ja tu na relacje czekam:-D:-D:-D Chowa się gdzieś...już powinna być w domu :tak:

dziuraWskarpecie witaj witaj :tak: widać że silna kobieta z Ciebie :tak: szkoda ze spotykamy się na takim forum, aleeeeeeeeeeeeeeeeee co komu sądzone na drodze rozkraczone ja tam sobie czekam na księciunia :-D:-D:-D:-D bo księżniczkę już mam:-D

Patrząc na czasy o białym rumaku nie ma co marzyć więc może być jakiś biały mercedes coby nie było że ja wybredna :-D:-D

martttika maaaaaaaaaatko Twoj Filip ma już prawie 8 miesięcy no teraz mnie olśniło hehe poka jakąś nową fotę przystojniaka :-D

reklama
Hej dzieczyny i nowa mamusie na naszym watku :)

a ja witam z deszczowych dzis wakacji nad morzem ;( fajnie,ze mam neta w pokoju to moge cos napisac

Dziurawskarpiecie musisz byc super babka,nie kazdy decyduje sie na adopcje,a synus juz duzy kawaler
jesli chodzi o sprawy sadowe,to ja bym radzila skladac pozew o rozwod sama,nie ma co czekac,az on zlozy tym bardziej,ze jest za granica
a skad jestes??

Mozi to masz super pogodę:-p I to pewnie jeszcze nie dość, że deszcz to i zimno? Nad morzem w tym roku pogoda ześwirowała ;-) To jak nie plaża to zwiedzanie :-) A w jakiej miejscowości jesteś?
inamorate tak tak zaraz 8 miesięcy :-) Ale z Hani też już kawał babeczki :-) Zdjęcia jakieś wrzucę wkrótce, a przy okazji pochwalę się Wam, że mam w domu małego raczka :-) Narazie kończy się na kilku krokach, ale jest twardy i próbuje do upadłego ;-)

Ostatnia edycja:
My jestemy w Rowach,wczoraj przyjechalismy przed poludniem, wczoraj posiedzielismy troche na plazy,ale wialo,pozniej troche pokropilo,ale malo i wieczorem tez byslimy na miasteczku i na plac zabaw, dzis wlasnie przestalo lac,slonce wyszlo i aby tak zostalo, to wyjdziemy na plaze,no chlodno,dla mnie upalow za wielkich nie musi byc tylko zeby nie padalo i moze byc 20 pare stopni

kupno auta nie jest latwe,bo tez kupowalam sobie z taty pomoca finansowa,taty znajomy najpierw sprawdzal czy jest ok,bo jedna yaris mielismy na oku,niby bez wypadkowa,fajna,ale okazala sie,ze tluczona ze wszystkich prawie stron, wiec trzeba miec kogos co sie cos zna na tym

martttika wszystko wyjdzie w praniu z tym karmieniem, kazde dziecko jest inne.. ale powtorze ze nie chodziło mi o to ze dziecko jak je nieruglarnie to jest nie dokarmione i nie przybiera tylko o to ze nie dostarczane są wszystkie wartosci odzywcze np tłuczcze ktore są wytwarzane w piersi w nocy... PODOBNO:-)
jak nie musze wstawac to spie rano do oporu, niestty dzisiaj mialam badania, jutro dentyste...
super, ze Fifi juz raczkuje, no teraz ci sie zacznie, bieganie za nim ;))

jaimis juz teraz sie zarzekam ze napewno kupie autko bo wszedzie bede musiala dzidzie zabierac:tak:

dziuraWskarpecie tak, ja córcie bede wychowywac bez jej ojca.. on wyjechał za granice niby zeby zarobic na dziecko, ale sama wiesz najlepiej jak to jest na odleglosc.. tym bardziej ze przed wyjazdem tez nam sie nie układało... takze jego ojcostwo prawdopodobnie opierac sie bedzie na telefonie, skypie, wizytach kilka razy do roku i przelewach bankowych.. oczywiscie to jest ta najlepsza opcja, bo zawsze moze byc tak ze własnie przepadnie na obczyźnie...
na Twoim miejscu złożylabym pozew przede wszytskim o alimenty.. z tego co mi sie wydaje nie musicie miec rozwodu zeby mial nakaz płacenia na dziecko, w koncu w swietle prawa tez jest rodzicem Bartusia.. a co do rozwodu to tez chyba nie ma na co czekac.. niech sobie nie mysli ze moze tak na dwa fronty, teraz tam a moze kiedys tu.. Jak dla mnie jest dupkiem jak wielu Panów omówionych tutaj.. najpierw chciał dziecko a pozniej odstawił na dalszy plan.. tak sie nie robi...

Mozi nooo pogoda jak narazie ci troszke nie dopisuje, ale fajnie ze chociaz masz neta to mozesz do nas czesciej zaglądac:) trzymam kciuki za słoneczko w rowach ;))

a mnie od dzisiaj zostały równe 2 MIESIĄCE ;))):szok:

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY
ale naskrobalyscie....
witam nowa mame, i podziwiam za sile i optymizm...

ja na twoim miejscu zlozylam bym juz pozew o aliemnty i w miedzy czasie na spokojnie pomyslala o rozwodzie.....

mozi oby pogoda wam sie pozmieniala

ja ostatnio podczytuje ale nie zawsze mam czas odp bo hmm.. duzo nauki mam:-D:-D
do tego ze zlosic ze nie ma mnie w domu pies rozwalil mi nowe buty... normalnie myslalam ze go udusze, ale coz... mowic nie umie to musi jakos zlosc okazywac....

emilka zobaczysz jak te 2 miesiace zleca..
wlasnie raczkowa, gdzie jestes?

Emilka ani się obejrzysz i będziesz zdawała relacje z porodówki :-D

Mozi no w pogodę nie trafiliście do końca tygodnia ma być beznadziejna :eek: ale powietrze klimat ahhhh zazdraszczam...

Ja ostatnio byłam ale tak na chwile bo mam jakies 1,5h drogi nad morze :-D:-D:-D Strzaskałam się na bambusa i wróciłam :-D:-D

Pogoda w kratke,po 11 przestalo laci juz slonce,bylismy na plazy ponad 4 godziny, poopalalismy sie i piasek chyba mam wszedzie,jak przypieka to fajnie, gorzej jak slonce zejdzie za chmurke,ale nie bylo zle,parawan super rzecz od wiatru

Inamorata to Ty w jakiej okolicy mieszkasz

Emilka 2 mce szybko zleca,aha nie trzeba miec rozwodu,aby znosic o alimenty

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry