reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Raczkowa GRATULACJE super miec taka kruszynke juz przy sobie,a nie w brzuchu
dzieczynka czy chlopiec bo juz nie pamietac co mailo byc??

Revelanka Ola by chyba jeszcze pospala gorzej z Oliwka bo wczesnie wstaje

a my jutro jedziemy na wakacje,w koncu urlop, jade z kuzynka wiec mam towarzystwo
rzeczy nie spakowane,raczej wszytko kupione, zobaczymy przy pakowaniu,
musze tylko pomyslec co z lekow wziasc oprocz standardowych
dzis wieczorem czy popoludniu grill jak pogoda dopisze,bo wczoraj lało

a mloda chce wejsc sprawdzic czy ciotka spi, bo widziala,ze sie cos rusza i chciala swoja hipoteze sprawdzic:eek:

ale i Oliwka wcześnie chodzi spać, jak dobrze pamiętam, albo wieczór dla siebie albo wcześniejsze wstawanie, szkoda, że nie można mieć wszystkiego:-)

Mozi, Młoda ogląda Dinopociąg?:-D:-D

hurrrrraaaa Raczkowa nareszcie!! GRATULACJE !!! duży chłopak;))
juz sie nie moge doczekac az nam go pokazesz ;))

ja dzisiaj tez myslałam ze juz urodze.. wstałam z lozka z takim bólem, ze juz myslam ze pojade na izbe..
ale wziełam nospe i apapik i puki co jest ok.

emilka ty dziewcyzno uwazam na siebie.

fajnie ze raczkowa juz ma swojego synka przy sobie:tak:

revenalka ja tam spac moge ale dzis musialam wstac zeby an te zakupy jechac, mloda w knie w tym czasie byla z chrzestna wiecchcialam sie wyrobic w czasie.
niedawno wrocilysmy, nogi mi wchodza w 4 litery.

oliwka wczoraj faktycznie szybko poszla spac, tyle ze ona siedzi po kilka h dziennie w przedszkolu, dotego na dworze wiec mega zmeczona

no nareszcie!!!! Raczkowa gratulacje :-D Matko kawał chłopa ciekawe jak się rodziło :-D:-D:-D

Czytam Was dziewczyny czytam ale weny mi brak do pisania :-D

O ja ostatnio podobnie jak inamorate trace gdzieś wenę w domowych obowiązkach ;-)

Raczkowa no to sie doczekałaś swojego dzidziusia. Co ja mówię dzidziusia jak to kawał chłopa z niego!:szok: Mam nadzieję, że poród do pokonania przy tak imponującej wadze Twojego mężczyzny ;-):-):-) Wielkie gratki!!! :-)

z tego co wiem troszke klopotow bylo przy porodzie ale reszty dowiemy sie jak raczkowa wroci no i zobaczymy jej synka:)

ja taz zalatana jestem strasznie. eh marzeniem bylo by pol etatu

mozi udanego wypoczynku:)

reklama
sezon ogórkowy w pełni, puchy tu jak nie wiem:szok::-(

raczkowa, no nareszcie , GRATULACJE!!!!!!! konkretny ten Twój synuś:-D:-D

emilka, kurcze uważaj na siebie, bo to jeszcze ponad miesiąc, niech ta Twoja córcia się tak nie spieszy;-)
znajomi mieli zapowiedziane żeby nie mówić exowi,że przyjechałam a on jutro wyjeżdza do S-ca więc luz:-D:-D:-p

ola, bozie jak ja bym chciała żeby moje dziecko tak padało wcześnie a ona urzęduje do 22.oo:eek:ale na szczęście wstaje teraz pomiędzy 7.30 a 8.00, w domu trzeba ją będzie przestawić bo idzie do przedszkola:tak:

mozi, udanych wakacji:tak:

revenalka, fajny "tatuś" ścigany listem gończym:no:

a u mnie nic specjalnego:-D:-D

Do góry