reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Raczkowa GRATULACJE super miec taka kruszynke juz przy sobie,a nie w brzuchu
dzieczynka czy chlopiec bo juz nie pamietac co mailo byc??
Revelanka Ola by chyba jeszcze pospala gorzej z Oliwka bo wczesnie wstaje
a my jutro jedziemy na wakacje,w koncu urlop, jade z kuzynka wiec mam towarzystwo
rzeczy nie spakowane,raczej wszytko kupione, zobaczymy przy pakowaniu,
musze tylko pomyslec co z lekow wziasc oprocz standardowych
dzis wieczorem czy popoludniu grill jak pogoda dopisze,bo wczoraj lało
a mloda chce wejsc sprawdzic czy ciotka spi, bo widziala,ze sie cos rusza i chciala swoja hipoteze sprawdzic
dzieczynka czy chlopiec bo juz nie pamietac co mailo byc??
Revelanka Ola by chyba jeszcze pospala gorzej z Oliwka bo wczesnie wstaje
a my jutro jedziemy na wakacje,w koncu urlop, jade z kuzynka wiec mam towarzystwo
rzeczy nie spakowane,raczej wszytko kupione, zobaczymy przy pakowaniu,
musze tylko pomyslec co z lekow wziasc oprocz standardowych
dzis wieczorem czy popoludniu grill jak pogoda dopisze,bo wczoraj lało
a mloda chce wejsc sprawdzic czy ciotka spi, bo widziala,ze sie cos rusza i chciala swoja hipoteze sprawdzic
Mozi
MAMUŚKA BB
no tak ogladaale i Oliwka wcześnie chodzi spać, jak dobrze pamiętam, albo wieczór dla siebie albo wcześniejsze wstawanie, szkoda, że nie można mieć wszystkiego:-)
Mozi, Młoda ogląda Dinopociąg?
emilka87
Fanka BB :)
hurrrrraaaa Raczkowa nareszcie!! GRATULACJE !!! duży chłopak)
juz sie nie moge doczekac az nam go pokazesz )
ja dzisiaj tez myslałam ze juz urodze.. wstałam z lozka z takim bólem, ze juz myslam ze pojade na izbe..
ale wziełam nospe i apapik i puki co jest ok.
juz sie nie moge doczekac az nam go pokazesz )
ja dzisiaj tez myslałam ze juz urodze.. wstałam z lozka z takim bólem, ze juz myslam ze pojade na izbe..
ale wziełam nospe i apapik i puki co jest ok.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
emilka ty dziewcyzno uwazam na siebie.
fajnie ze raczkowa juz ma swojego synka przy sobie
revenalka ja tam spac moge ale dzis musialam wstac zeby an te zakupy jechac, mloda w knie w tym czasie byla z chrzestna wiecchcialam sie wyrobic w czasie.
niedawno wrocilysmy, nogi mi wchodza w 4 litery.
oliwka wczoraj faktycznie szybko poszla spac, tyle ze ona siedzi po kilka h dziennie w przedszkolu, dotego na dworze wiec mega zmeczona
fajnie ze raczkowa juz ma swojego synka przy sobie
revenalka ja tam spac moge ale dzis musialam wstac zeby an te zakupy jechac, mloda w knie w tym czasie byla z chrzestna wiecchcialam sie wyrobic w czasie.
niedawno wrocilysmy, nogi mi wchodza w 4 litery.
oliwka wczoraj faktycznie szybko poszla spac, tyle ze ona siedzi po kilka h dziennie w przedszkolu, dotego na dworze wiec mega zmeczona
O ja ostatnio podobnie jak inamorate trace gdzieś wenę w domowych obowiązkach ;-)
Raczkowa no to sie doczekałaś swojego dzidziusia. Co ja mówię dzidziusia jak to kawał chłopa z niego! Mam nadzieję, że poród do pokonania przy tak imponującej wadze Twojego mężczyzny ;-):-):-) Wielkie gratki!!! :-)
Raczkowa no to sie doczekałaś swojego dzidziusia. Co ja mówię dzidziusia jak to kawał chłopa z niego! Mam nadzieję, że poród do pokonania przy tak imponującej wadze Twojego mężczyzny ;-):-):-) Wielkie gratki!!! :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
z tego co wiem troszke klopotow bylo przy porodzie ale reszty dowiemy sie jak raczkowa wroci no i zobaczymy jej synka
ja taz zalatana jestem strasznie. eh marzeniem bylo by pol etatu
mozi udanego wypoczynku
ja taz zalatana jestem strasznie. eh marzeniem bylo by pol etatu
mozi udanego wypoczynku
reklama
Aga1108
Po prostu mama
sezon ogórkowy w pełni, puchy tu jak nie wiem:-(
raczkowa, no nareszcie , GRATULACJE!!!!!!! konkretny ten Twój synuś
emilka, kurcze uważaj na siebie, bo to jeszcze ponad miesiąc, niech ta Twoja córcia się tak nie spieszy;-)
znajomi mieli zapowiedziane żeby nie mówić exowi,że przyjechałam a on jutro wyjeżdza do S-ca więc luz
ola, bozie jak ja bym chciała żeby moje dziecko tak padało wcześnie a ona urzęduje do 22.ooale na szczęście wstaje teraz pomiędzy 7.30 a 8.00, w domu trzeba ją będzie przestawić bo idzie do przedszkola
mozi, udanych wakacji
revenalka, fajny "tatuś" ścigany listem gończym
a u mnie nic specjalnego
raczkowa, no nareszcie , GRATULACJE!!!!!!! konkretny ten Twój synuś
emilka, kurcze uważaj na siebie, bo to jeszcze ponad miesiąc, niech ta Twoja córcia się tak nie spieszy;-)
znajomi mieli zapowiedziane żeby nie mówić exowi,że przyjechałam a on jutro wyjeżdza do S-ca więc luz
ola, bozie jak ja bym chciała żeby moje dziecko tak padało wcześnie a ona urzęduje do 22.ooale na szczęście wstaje teraz pomiędzy 7.30 a 8.00, w domu trzeba ją będzie przestawić bo idzie do przedszkola
mozi, udanych wakacji
revenalka, fajny "tatuś" ścigany listem gończym
a u mnie nic specjalnego