reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marttika ale co ci szkodzi zawalczyć i postarać się wszystko wyprostować? pisz do dytrektora UP czy kto tam jest najwyżej są jakieś terminy i procedury odwoławcze :tak:
Rosi79 moja firma jest w trakcie upadłości tak że to tylko kwestia komu przekazać budowę i dokumenty....

reklama
Czesc dziewczynki,
nie pokazałam sie wczoraj bo caly dzien bylam poza domem, a pozniej padłam..
dzisiaj tylko dentysta i leniu****e w domu..
nareszcie malutki spadek temp;))

heloł :-)
Załatwiłam i na szczęście miałam dużo rzeczy udokumentowanych na piśmie :-) Ale to i tak długa historia... Najlepsze jest to, że moja była pani menagier wezwała mnie dziś po tę korektę umowy, ja do niej zachodzę, a ona mówi, że nie może czegoś takiego wystawić skoro ja już tę umowę podpisałam. Ja załamana, a ona do mnie: to po co to podpisywałaś? Oczywiście z szyderczym uśmieszkiem...

ja od dziś też bezrobotna, urząd załatwiony, po południu byłam na poczcie, miałam w skrzynce ponowne awizo (nie wiem, kiedy było pierwsze i kiedy listonosz, bo w domu byłam, ale pomijając ten drobny szczegół...). List z prokuratury, o zawieszeniu postępowania z dnia 29.06 i teraz dowcip dnia.... wznowienie postępowania nastąpiło 27.06, a zawieszenie już 29.06, no ubawiłam się dziś.

martttika babie zostało tyle wyższości nad tobą co ten uśmiech :-D:-D proste podpisałaś bo czekałaś na te dokumenty i skupiłaś się na tym że wkońcu masz :tak: a wiem że powinno się wszystko czytać nawet instrukcję obsługi ale to biurokracja taka nudna :-D:-D:-D super że wszystko wyprostowane!
ravenalka no patrz a mówią że te nasze sądy tak wolno działają :-D:-D:-D

jaimis no właśnie, chyba przestanę narzekać :-D chyba nawet nie przeczytali moich zeznań, podałam numer telefonu tego palanta, ma konto na nk i na fejsie, a sprawa zawieszona z powodu tego, że nie znają jego miejsca pobytu:wściekła/y:

ravenalka chyba przysługuje Ci prawo odwołania się od zawieszenia co szkodzi powkurzaj ich :laugh2::laugh2::laugh2: po cholerę wogóle takie sądy bezsilne???
a u nasz szaro zimno i pada a ja zaraz zasnę i mi się klawiatura na czole odbije ;-)

sprawa już w prokuraturze, ja tam nie jestem stroną, a świadkiem. nie wiem jak to tam działa, wolę dać sobie spokój, ich i tak już wkurza samo to, że tak jest w kółko, za pół roku albo rok znów będzie wznowiona :tak:

poza spadkiem ciśnienia to ja uwielbiam jak pada, jaimis może chociaż powietrze się trochę zmieni w taki dzień po tych upałach:tak:

reklama
jak tu jakos pusto:( wszyscy sie gdzies porozbiegali:(
marttttika ciesze sie ze udało sie załatwic sprawe umowy:)

u mnie tez przeszly dzisiaj dwa deszcze:-) rano i wieczorem ale popołudnie było ładne.. takie w sam raz dla brzuchatek:-D
my dzisiaj w szkole rodzenia oglądalismy poródóweczkei powiem szczerze ze jestem bardzo miło zaskoczona wyglądem, choc mialam ciarkii patrząc na to łóżko... a pozniej jeszcze pani wyszla z sali ktora miala 4dni temu cesarke i tez mnie przeraził jej "wygląd"... ledwo biedna szła po scianie...

Do góry