reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marttika ale co ci szkodzi zawalczyć i postarać się wszystko wyprostować? pisz do dytrektora UP czy kto tam jest najwyżej są jakieś terminy i procedury odwoławcze :tak:
Rosi79 moja firma jest w trakcie upadłości tak że to tylko kwestia komu przekazać budowę i dokumenty....

reklama
Czesc dziewczynki,
nie pokazałam sie wczoraj bo caly dzien bylam poza domem, a pozniej padłam..
dzisiaj tylko dentysta i leniu****e w domu..
nareszcie malutki spadek temp;))

heloł :-)
Załatwiłam i na szczęście miałam dużo rzeczy udokumentowanych na piśmie :-) Ale to i tak długa historia... Najlepsze jest to, że moja była pani menagier wezwała mnie dziś po tę korektę umowy, ja do niej zachodzę, a ona mówi, że nie może czegoś takiego wystawić skoro ja już tę umowę podpisałam. Ja załamana, a ona do mnie: to po co to podpisywałaś? Oczywiście z szyderczym uśmieszkiem...

ja od dziś też bezrobotna, urząd załatwiony, po południu byłam na poczcie, miałam w skrzynce ponowne awizo (nie wiem, kiedy było pierwsze i kiedy listonosz, bo w domu byłam, ale pomijając ten drobny szczegół...). List z prokuratury, o zawieszeniu postępowania z dnia 29.06 i teraz dowcip dnia.... wznowienie postępowania nastąpiło 27.06, a zawieszenie już 29.06, no ubawiłam się dziś.

martttika babie zostało tyle wyższości nad tobą co ten uśmiech :-D:-D proste podpisałaś bo czekałaś na te dokumenty i skupiłaś się na tym że wkońcu masz :tak: a wiem że powinno się wszystko czytać nawet instrukcję obsługi ale to biurokracja taka nudna :-D:-D:-D super że wszystko wyprostowane!
ravenalka no patrz a mówią że te nasze sądy tak wolno działają :-D:-D:-D

jaimis no właśnie, chyba przestanę narzekać :-D chyba nawet nie przeczytali moich zeznań, podałam numer telefonu tego palanta, ma konto na nk i na fejsie, a sprawa zawieszona z powodu tego, że nie znają jego miejsca pobytu:wściekła/y:

ravenalka chyba przysługuje Ci prawo odwołania się od zawieszenia co szkodzi powkurzaj ich :laugh2::laugh2::laugh2: po cholerę wogóle takie sądy bezsilne???
a u nasz szaro zimno i pada a ja zaraz zasnę i mi się klawiatura na czole odbije ;-)

sprawa już w prokuraturze, ja tam nie jestem stroną, a świadkiem. nie wiem jak to tam działa, wolę dać sobie spokój, ich i tak już wkurza samo to, że tak jest w kółko, za pół roku albo rok znów będzie wznowiona :tak:

poza spadkiem ciśnienia to ja uwielbiam jak pada, jaimis może chociaż powietrze się trochę zmieni w taki dzień po tych upałach:tak:

reklama
jak tu jakos pusto:( wszyscy sie gdzies porozbiegali:(
marttttika ciesze sie ze udało sie załatwic sprawe umowy:)

u mnie tez przeszly dzisiaj dwa deszcze:-) rano i wieczorem ale popołudnie było ładne.. takie w sam raz dla brzuchatek:-D
my dzisiaj w szkole rodzenia oglądalismy poródóweczkei powiem szczerze ze jestem bardzo miło zaskoczona wyglądem, choc mialam ciarkii patrząc na to łóżko... a pozniej jeszcze pani wyszla z sali ktora miala 4dni temu cesarke i tez mnie przeraził jej "wygląd"... ledwo biedna szła po scianie...

Do góry