reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam się:-)

jaimis, cv powysyłałam ale na razie cisza, my jesteśmy ośrodkiem akademickim, mamy w mieście wydz.farmacji więc u nas jest ciężko z pracą bo oprócz autochtonów zostają również przyjezdni:tak: szukam czegoś na 2 m-c bo od października mam już zaklepaną pracę, koleżanka kupiła aptekę i zaproponowała mi pracę:tak:
wydaje mi się,że nie ma znaczenia czy chłopiec czy dziewczynka , dzieci raczej nie niszczą ciuchów bo szybko wyrastają:szok:

emilka, nie zapomniałam tojebki, wizięłam nawet 2:-D
szkoła rodzenia na całego :-D:-D spoko nie każda tak wygląda po porodzie, ja urodziłam o 2 w nocy a o 14 następnego dnia już chciałam iśc do domu:-D:-D

ola, super,że testy zaliczone:-)

marttitka, zgłoś sparwę do PIP-u, na ich stronie znajdziesz wzór skargi:tak:

a my dychamy, moje dziecię jest na etapie mamowania, ciągle mama i mama:confused2: dziadki poszli w odstawkę:szok:
mamy nadal piękną pogodę z małym wyjątkiem burz ale to tylko incydenty więc jest ok:tak:

reklama
revelka a ty jaka sprawe masz zawieszona??
Kurcze ja sie boje ze ojciec malej bedzie cos odpierniczal i mi sie sprawa bedzie ciagnela a bedzie.

gdzie są wszysyscy??
ja tez tylko na chwile bo leze z bólem brzuszka:( bylam pozalatwiac kilka spraw bankowych i ledwo przyszlam..
u nas dzisiaj tour de pologne..
Raczkowa ciebie nadal trzymają??
matitka nie martw sie na zapas, moze nie bedzie tak zle.. grunt do pozytywne myslenie:)
Olcia pochłoneła cie nowa praca?? :))
Aga Martynka steskniła sie za mamusia, o jak miło:)) fajnie ze sobie razem odpoczywacie:)) ex sie nie przewinął u znajomych?:-)

matitka nie jest powiedziane, że będzie się ciągnęła, a jeśli nawet, trudno. kiedyś w końcu się skończy :)
ojciec mojego dziecka ma sprawę o niealimentację zawieszoną w prokuraturze:tak:

matitka a moze bedzie jak u mnie ze sprawa trwala 5 minut:) tego ci zycze z calego serducha.

Z alanem juz lepiej,oparzenia sie goja dobrze:) antybiotyk przestal brac i dokazuje jak sie tylko da:D

emilka jestem jestem, ale zmecozna ciut wracam z mloda.
poza tym mega duzo materialu na szkoleniu a 3 sierpnia mamy egzanim wiec trzeba uwazac i troche powatarzac.

jutro jedziemy sie z mloda odsteresowac na jakies zakupy:tak:

wlasnie my bylysmy na wyscigu bo dzis nas wczesniej zwolnili zebysmy do domu dotarli. dziecie mi po 18 padlo, tydzien ja mega zmeczyl.

aga super ze wam sie pogoda udala.
a z praca moze cos wypali na ten czas....

revenelka te niealimentacje niewaidomo po co zakaldaja wogole jak i tak wiekszosc umorzona, mojemu ex zalozyl urzad miasta jak fundusz dostawalam i w sumie pozniej olali cala sprawe....

fikuske dobrze ze z alanem juz lepiej

a na czym polega ta niealimentacja??

bo ja na chlopcow tez biore z funduszu, ale u nas po roku trafila do sadu. zeznawalam na policji ja i moj byly maz dostal wyrok w zawieszeniu.

A do mnie przychodzi taka babka z mops, cos z chlopcami rysuje i tak dzisiaj weszlysmy na rozmowe o sedziach to powiedziala ze u nas w rejonowym jest taki mlody sedzia co facetow sciga z alimentami.

ollka u mnie dokładnie tak jest, też mu urząd założył, bo mam fa. gdyby tego nie umarzali i nie zawieszali, tylko faktycznie działali, to dla mnie ma to sens, ale ja przy kolejnym zeznaniu na policji podałam numer exa, podałam, że ma konto na nk, bo się do mnie odzywał... gdyby faktycznie komuś się chciało coś robić, to w mig jego miejsce pobytu zostałoby ustalone, a oni po dwóch dniach sprawę w szufladę spowrotem wsadzili.

matitka na tym, że ojciec miga się przed płaceniem. Twój dostał wyrok, mojego szukają listem gończym:-D

revanelka u mnie umorzyli bo UWAGA! urzad ktory zalozlyl mu sprawe nie dostarczyl podstawowych dokumentow,a mi dupe zawracali zeznaniami... beznadziejne te nasze prawo.

matitka sprawe o niealimentacje mozna zalozyc po 3 miesiacach niepalcenia alimentow....

ja juz z kawka siedze a pozniej jedziemy zaszalec, trzeba troche urzedowej kasy wydac bo do wtorku musze sie z niej rozliczyc....

reklama
Do góry