reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka moze on sie jeszcze opamieta... eh faceci teraz sa naprawde beznadziejni. swoja droga on juz ci powinien pomagac finansowo. chyba ze odkalda na jakis wozek odzutowiec... :-D

:-D:-D:-D:-D albo na VIP-ski taki za 10 tys pln:-D

ola, udanego kursowania:-)

emilka, ten typ tak ma:no::no::crazy:

ja się dziś pakuję i jutro rano jadę do mojego dziecia:-):-)
dziś jeszcze mam parę rzeczy do pozałatwiania ale na razie kawkę piję;-)

reklama
a dziewczęta jeszcze zapytam ktoś wie co u Raczkowej???? emilka ty kochanieńka daj komuś swój numer tel choć jakiegoś małego smsska się wyśle :-) ja chętnie wezmę :-)

dzien doberek,
olka moze jeszcze chlopak by sie opamietał ale to mało prawdopodobne jak w głowie miesza mu jego ex
powiedzial ze pokryje cały koszt wózka i dlatego nie rozumie dlaczego choidzi mi po glowie kupic uzywany albo pozyczac od kogos;/ powiedział ze bede miala dla nastepnego dziecka.. pajac.
jaimis narazie tylko są słowa jeszcze nic w czyny sie nie zamieniło.. no ale poki co nic nie moge, tylko czekac i sprawdzic czy sie wywiąże z tego.. nie chce sie denerwowac bo teraz nie moge ale pozniej...:wściekła/y:
to ja musze wziac do którejs nr zeby wyslac smska jak bede juz tulic malutką.. :))
Aga noo moze taki ze jak sie sie guzik wcisnie to zamienia sie w auto zeby mała miała juz na 18tke, nie bedzie musial wtedy jej odwiedzac..heh
beznadzieja...
Aga jak ci zazdroszcze tego wyjazdu..
Raczkowa dzisiaj to juz chyba sie tu zjawicie z malutkim.. Czekamy ja na szpilkach!!

jaimis, własnie o takim wózku myślałam:-D:-D

emilka, czyli dawca dał Ci wyraźnie do zrozumienia,że nie ma w jego zyciu miejsca dla Was:tak:, olac go z góry na dół:tak::angry:
pakuj się , zabiorę Cię ze sobą mam w pokoju wole łóżko;-):-)

u mnie była koleżanka i przyniosła mi dla martysi całą torbę ciuchów po swojej córce, mamy zaopatrzenia na kolejny rok:-D albo i dłużej;-)

JA JUZ W DOMU

ZAJECIA FAJNE,W SUMEI DZIS TAK CIEPLO ZE WIECJE RPZERW NIZ TEORI BYLO

UWAGA!!
mam info od raczkowej- dalej jest w dwupaku...jeszcze jej nie wywolywali porodu.
i macie pozdrowienia.

reszte nadrobie wieczorem

Aga no dokladnie, w Plemnika zyciu nie ma miejsca dla nas.. ja sie pakuje pomału ale do szpitala heh
Ola fajnie ze jestes zadowolona..
no co ta Raczkowa, to ile ona tak zamierza tam lezakowac, przeciez juz tydzien po terminie.. eh.

reklama
ola to fajnie,że zajęcia ok i nie "obciążają" zbytnio umysłu:-D

emilka, kurcze Ty zdążysz urodzić a raczkowa dalej będzie w ciązy chodzić:-D:-D, kawał chłopa nosi, uuuu:eek:
nie chcesz ze mną jechać, szkoda;-)

ja już spakowana, wizyta u babci zaliczona i jutro o 8 jadę:-) bedę się starała zaglądać wieczorami do Was, w końcu nie mogę przegapić wielkiego finału raczkowej:-D , no i brakowalo by mi tych pogaduch;-)

edit : moje dziecko sobie zażyczyło dziś żebym jej przywiozła "tojebke" bo ona jest damą:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry