reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

emilka to moze wybierz wozek i daj znac pleminikowi na ktory ma kase przysalac i wtedy kupisz.

eh mi sie juz dzis nei chce na ogrodek, zmeczona jestem, dzis chyba spacer tylko bedzie

reklama
Fikusek zdrówka dla Alana, oby szybko się pogoiło i nie było blizn.
Ollka to dziadkowie się popisali. Po co dziecku mącić w głowie.
Emilka magnez stosuje się przy skurczach. Fajnie, że badania w porządku i dzidziuś też. To podstawa.

emilka, ola ma racje najpierw kasa a póxniej zakup:tak: hm..Twój plemnik to najwyraźniej typ który lubi robić wrażenie kasą ale nie zawsze jakośc idzie w parze z wysoką ceną:tak:

własnie przeszła u nas burza z gradem:szok:

dziewczyny rak zamierzam zrobic i mu to powiedzialam to powiedzial ze ok.. ze kase da mi pod koniec sierpnia a jak znajde jakis wozek wczesniej to mam napisac to niby wysle wczesniej.. zobaczymy..
Aga wlasnie to ten typ, zresztą on sam o tym mowi ze nie chce zeby moja rodzina mowila ze jego nie stac i nie daje.. to niech sie wykarze.. ciekawe jak długo to potrwa hehe

burza była ostra, musialam ją przeczekac w aucie bo waliło gradem.. a pozniej biegiem w podskokoach do klatki.. az mnie teraz uda bolą od tych wygibasów heh

u nas też ciągle grzmi i błyska się, pewnie ciąg dalszy nastąpi:tak:

ola, kiedy zaczynasz staż:confused:

emilka, eh...tatuś na pokaz:no::crazy: dziecko przede wszystkim potrzebuje miłości ale takie typy mają za małą pojemnośc mózgownicy żeby to pojąć:wściekła/y::wściekła/y:

aga teraz mam 5 tyg kursu, od jutra, a staz zoabczymy kiedy, oby szybko po kursie.
uciekam sie polozyc, jutro zajrze pewnie dopiero wieczorem.
dobranoc

Aga no dokladnie, jego zdaniem dziecko potzrbuje pienieedzy a nie koniecznie miłosci i obojga rodziców... zresztą juz raz mi rzucił tekstem typu: "fajnie zebys mi zostawiła dziecko"- no jasne zeby nie zostawila ale chociaz mogłby udac ze to nie byl by dla niego porblem zostac sam z dzieckeim bo to tez jego córka..:angry: na moje nazwisko tez jakos dziwnie szybko sie zgodził.. mysle ze to mu na reke zebym nalegała na moje.. wyjdzie w praniu..
Ola powodzenia w pierwszy dzien na kursie:)

dzien dobry
ja juz na nogach, mala jeszcze spi.

emilka moze on sie jeszcze opamieta... eh faceci teraz sa naprawde beznadziejni. swoja droga on juz ci powinien pomagac finansowo. chyba ze odkalda na jakis wozek odzutowiec... :-D

reklama
witam poweekendowo chyba na nogach nie mam ani jednego miejsca nie pogryzionego przez komary :-D:-D:-D a mój klusek trzy razy się kąpał w jeziorze raz jakoś taki lekko wystraszony ale kolejne razy to już szaleństwo ja się bałam bo chyba ze 100 razy miał głowę pod wodą i wypił pół jeziora :-D:-D:-D:-D
Aga i jak idziesz do Pipu??? walcz. A kiedy umowa ci się kończy? A jak włosy takie wypadające włosy to chyba pokazują że stresujesz się :-(
Mozi ja też muszę sobie strój kąpielowy kupić tylko ja chcę żeby były spodenki bo mi się nie chce zbytnio walczyć ze strefą bikini :-D:-D
emilka87 a rozmowami z dawcą się nie przejmuj co miało być powiedziane zostało powiedziane a słowa nie poparte czynami na cholerę Ci?????:tak::tak::tak:
olla a ty co na bezsenność cierpisz?>??
fikusek a jak tam Allantoss??? rozglądałam się uważnie u nas nad jeziorem ale chyba tego paskudztwa nigdzie nie ma

Do góry