reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mnie sie tak marzy zeby byla czarnulka po mamusi:-D a kuzyn w sumie faktycznie czesciej widział jego zarost niż ja bo pracowali razem:-D
raczkowa nie wyganiam cie, tylko u ciebie nic nie slychac a ja to co chwile mam wrazenie ze to juz nie bawem heh praktycznie codziennie twardnieje mi ten brzuszek, lekarka mnie straszy szpitalem a dzisiaj jak mam spokój od tego to mnie boli, ale przyznam ze troche sie nasprzatałam u dziadka.. od jutra, albo wtorku odpoczynek:-D no aleeeee zobaczyłabym juz tego mojęgo zięcia w calej okazałosci:-)
aga musze odnalezc moja karte do blibioteki w dg bo dawno nie korzystałam heh dobrze ze kobiety jak cos to moga sie farbowac heh

Ostatnia edycja:
reklama
emilka jak to nic nie slychac? :szok: brzuch tez mi twardnieje i to kilka razy na dzien pachwiny bola w czwartek do szpitala i Ty mowisz ze to nic ?:szok::-D:-D no to dodam ze prawdopodobnie to bedzie cesarka bo dzidziorek moze urodzic sie martwy :-( tak mnie oswiecil ostatnio gin ale wogole nawet nie dopuszczam tego do mysli ze cos sie moze stac :no:

kurcze, to dlaczego już cię nie połozył do szpitala ,tylko czeka:confused::confused:

emilka, Młoda jak sie urodziła była czarnulka (oboje z M. jestesmy brunetami) a teraz jest szatynką, troszkę jej zjasniały włoski, a wogole to ma jeszcze nie obcinane od urodzenia:tak:

przez ta jego pepowine moze sie po prostu udusic zanim sie urodzi :-( powiedzial ze narazie wszystko jest ok i dopiero w ostatnim tygodniu polozy mnie do spzitala i tam juz zostane ale jakby cos sie dzialo mam do niego dzwonic i przyjezdzac do szpitala ale tak jak mowie wogole nie przyjelam do wiadomosci tego ze cos moze sie stac :tak: ale to ciekawe jak chcialam cesarke to gin mi mowil ze damy rade naturalnie a juz wtedy wiedzial ze bedzie trzeba uwazac tylko nie chcial mi mowic a teraz jak mam w perspektywie cesarke to nie chce jej juz :-D:-D

Raczkowa napewno wszystko bedzie ok.. dobrze ze chce cie położyc wczesniej.. a co do cc i sn to wszystko ma swoje plusy i minusy.

Aga ja tez zapemne bede zapuszczac małej bo uwielbiam kucyki i warkoczyki u dziewczynek ;))

Ostatnia edycja:
Raczkowa mój mały był dwukrotnie okręcony pępowiną o czym dowiedziałam się dopiero jak urodziłam:confused: Jak zajechałam do szpitala to nie chcieli mnie jeszcze przyjąć, bo twierdzili, ze mam czas i wolę nie myśleć co by się stało jakbym wtedy wróciła do domu... To były dosłownie sekundy jak ratowali małemu życie. Nie chcę, żebyś odebrała to jako groźbę, ale nikomu nie życzę takich dodatkowych stresów.

dzien dobry

raczkowa napewno wszystko bedzie ok, innej opcji nie ma.

u nas rano padalo... teraz juz nie zoabczymy jak bedzie pozniej.

dzis zebranie w przedszkolu mam popoludniu ciekawe czego sie ciekawego dowiem.

poza tym bylam w up o niby w zeslzym tyg mieli dzownic a tu cisza... ide do jednej babki nic nie wie, ide do drugiej ona w suie tez nic nie wie.
oni nawet nie wiedza gdzie beda osrdki szkoleniowe bo jeszcze przetargu na szkolenia nie bylo... jeszcze sie okaze ze te szkolenia na jakims zadupiu beda i to nie wiadomo od kiedy.
z kasa tez zero konkretow a ja do paitku przedszkole za lipiec musze zapalcic, pytala o to ze jak juz uda mi sie wykombiwac kase kiedy urzad mi zwroci.... niewiadomo... ale do meisaca napewno... horror.
zaczynam sie zastnawiac ile jeszcze z tym wszystkim problemow bedzie...

reklama
Cześć dziewuszki moje :-D

Mówię wpadnę zobaczę Raczkowej synusia no a ta gadzina dalej rodzić nie chce:baffled: A teraz to ja będę krakać żebyś urodziła do środy KRAAAAAAA KRAAAAAAAA :-D:-D

U nas nawet spoko tylko jakiś zły humor mam przez te ścięte włosy, no bez kitu czuję się jak mało atrakcyjny chłopczyk grrr niech już odrastają :-D

Do góry