reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Aga jutro bede blagac zeby przymknal na mnie oko bo zdawac nie bede ale to jest taki gestapowiec ze szok :baffled:

kobiecie w ciąży się nie odmawia:tak::tak:

ola, fajnie,że tak wam się udała niedziela:-)pogoda dopisała:tak:
a tatuś to chociaż o córci pamięta, odzywa się do Oliwki?

Ostatnia edycja:
aga tatusiowi nie wolno, jego panna mu nie pozwala ona by go wstanie byla pobic za jeden tel do mlodej... totalna patologia

moj dziec chce juro an rowerze ejchac na ogrodek... a ja nie mam roweru... trzeba bedzie cos pokombinowac

Aga tylko ze to jest taki kut..... ze szkoda gadac nawet jakbym tam polprzytomna pojechala to by mnie zbesztal no ale coz pojade i sprobuje nic mnie to nie kosztuje poplaszczyc sie troche choc nigdy tego nie robilam :baffled: ale teraz trzeba robic wszystko pod dzidziorka wiec i poplaszczyc sie moge :tak::-D:-D:-D

olcia mam znajomych gdzie kiedys matka z corka sie poklocily i ta corka zabronila swojej corce dzwonic do babcia zzyte byly ze soba to ta mala do piwnicy uciekala zeby do babki zadzwonic wiec jakby chcial tez by cos wymyslil zeby chociaz na 2 minuty zadzwonic :baffled: takie moje zdanie

Raczkowa ja chyba jednak urodze przed toba bo mnie dzisiaj tak dziewnie boli jakby wlasnie w pachwinach:-D chyba musze zrobic soebie porzadny odpoczynek i polezec kilka dni bo ciagle albo zakupy albo odwiedziny u kogos albo sprzatanie i cale dnie na nogach, a to chyba jednak mi nie służy;/
powodzenia jutro z profesorkiem!!

mnie dzisiaj kuzyn zdołował bo powiedzial ze jak mojemu Plemnikowi broda odrastała to byla tak jakby ruda!! jest jasnym blondynem;/ mam nadzieje ze mała bedzie miala po mnie ciemne włoski ;))

raczkowa ja wiem ze jakby chcial to by cos wymyslil... jego sprawa

emilka ty sie nie przejmuj, moze kuzyn zle widzi:-)

moja mala ma wlosy po mnie, a po tacie by ciemniejsze miala...

emilka musisz wiecej odpoczywac :tak: i wez sie nie wyglupiaj zobacz ile Ty jeszcze masz czasu do porodu :-D juz mnie tak nie wyganiaj do czwartku wytrzymasz ;-):tak::-D a rudym sie nie martw na pewno bedzie piekna :tak: w koncu moja synowa :-D

reklama
raczkowa, udawaj,że zaczynasz rodzić , może go ruszy;-)

emilka, rudy, ładny, oryginalny;-):-)
odpoczywaj kobieto, odpoczywaj:tak:poleż, pooglądaj tv, poczytaj:tak:jest taka fajna kniga KAZ COOKE "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ja ją dosłownie łyknęłam w ciąży:tak:

ola, dla chcącego nic trudnego, popieram raczkową:tak:

kurcze zrobiłam sobie kogiel-mogiel i teraz mi bleee:baffled:

Do góry