reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga ja studiowałam na Ziętku choc na polibudzie tez mielismy zajecia.. to byl chyba wtedy wydzial nauk społecznych i technicznych o specjalizacjii Transport i logistyka.. szkoda ze jeszcze nie mialam przyjemnosci pracowac w zawodzie:-)
sufit na balkonie zrobiony? popsikaj oswiezaczem:-)

reklama
a skąd zrobiony:crazy: z posadzką robiłam porządek bo dopiero teraz dobrze wyschła i musiałam wszystko szorować z cementu:baffled:
moze kiedyś popracujesz w wyuczonym zawodzie:-)
chyba poszła by cała flaszka odświeżacza, taki smród cięzko zabić:eek:

raczkowa, ów gnój to dawca:confused: bo nie bardzo jarzę :tak:

edit

Hiszpanie przeszli do półfinalu euro

Ostatnia edycja:
Raczkowa jeszcze wszystko przed tobą, o marzenia warto walczyc,, jest wiele uczących sie matek..
Aga to po co sprzatac jak zaraz znowu nabrudzą:-D jakby nie mogli tego na raz zrobic:crazy:

emilka narazie lic :tak: w zasadzie juz dawno mialabym wszystko pozdawane ale olalam troche jak mialam gorsze dni no i jest jak jest niestety :baffled: ale na szczescie zostal mi tylko jeden egz za to najgorszy :baffled: zawsze marzylam o doktoracie a teraz nawet nie wiem czy skoncze lic :baffled:

olcia glupstwa gadasz :tak::tak: bys zobaczyla moja bratowa..... :baffled:

Aga ja mialam plan sie obronic przed porodem a nie tylko sesje zaliczyc :tak: a tu z tego wyjdzie zaraz ze ani tfu tfu sesji nie zalicze a juz o obronie nie ma co mowic :sorry: i pomyslec ze taki gnoj potrafi tak wszystko spiepszyc :baffled:
u na pewno zaliczysz, kuzna co mam najgorsze egz zostaly,u nas we sr byl termin,podobno trudny,ciekawe ile osob z 82 zdalo,na przedterminie zdalo 43 z 132 osob,
a prace napisalas czy piszesz??co ty stydiujesz??
na kiedy masz termin dokladnie, ja 10 dni urodzilam przed terminem,przez ex i promoterke co prace kazala zmieniac,pozniej zaczelam jezdzic troche do bibiotek i jak mloda miala 3 mce sie bronialm,a teraz mnie w naszlo koncowke,ale tez ciezko,bo praca,dziecko,dom i mlodej szkola

witam się:-)

dziś dzień
laby:-D, przynajmniej dla mnie;-)

emilka, bo po 1. nie znoszę bazjlu, a po 2. cholera ich wie kiedy przyjdą robić sufit, sąsiadka mi wczoraj mówiła,że była w spółdzielni w sprawie swojego balkonu to jej powiedzieli,że we wrzesniu bo teraz już mają wszystko rozplanowane:baffled:

mozi, raczkowa kciuki za egzaminy:-):-)

Mozi zarzadzanie zasobami ludzkimi 100diuje termin porodu mam na 3 lipca niby ale teraz w czwartek ide juz do szpitala :sorry2:mam nadzieje ze we wrzesniu mi sie uda obronic choc pracy jeszcze nie mam musze sie sprezyc :tak:

emilka ja wiem ze takich matek jest duzo tylko ze ja nie mam co z dzieckiem zrobic :-(

Aga nie dziekuje :tak:

dzien dobry moje kochane:)
piekny dzien sie zapowiada...
Aga pewnie korzystaj ile sie da.. ja tez nie lubie bajzlu dlatego staram sie nie wychodzic na moj balkon bo nie moge na niego patrzec:-D musze chyba brata scignac jak przyjedzie na urlop:-D
Raczkowa a gdzie studiujesz? moja kumpela tez konczy zzl na zietku ale mgr.. moge zapyatc czy nie ma jakis gotowców:-D
a na rodziców, rodzenstwo, przyjaciółke nie bardzo mozesz liczyc?? w sumie ja w obecnej sytuacji, jesli moja mama bedzie chciala wrocic zagranice to tez pod wzgledem opieki nie bede miala na kogo liczyc...

reklama
emilka chyba niegdzie nie ma takiej jaskini jak u mnie na suficie na balkonie:-D:baffled: jedyna w swoim rodzaju:crazy:
a nie możesz porozumiec się z pracodawcą,że bedziesz swoją prace wykonywała w domu:confused: gdzie pracujesz:confused:

raczkowa, nie dziekuj, nie:-)

rozmawiałam z mamą, mój dzieć jest zakochany w psie:-D, ciagle siedzi przy budzie u Hektora, wszystkim się z nim dzieli- ciastkiem, sniadaniem:rolleyes: a babci mówi,że musi mu dac bo on jest taki milutki i puszysty:-D:-D

Do góry