reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga ja studiowałam na Ziętku choc na polibudzie tez mielismy zajecia.. to byl chyba wtedy wydzial nauk społecznych i technicznych o specjalizacjii Transport i logistyka.. szkoda ze jeszcze nie mialam przyjemnosci pracowac w zawodzie:-)
sufit na balkonie zrobiony? popsikaj oswiezaczem:-)

reklama
a skąd zrobiony:crazy: z posadzką robiłam porządek bo dopiero teraz dobrze wyschła i musiałam wszystko szorować z cementu:baffled:
moze kiedyś popracujesz w wyuczonym zawodzie:-)
chyba poszła by cała flaszka odświeżacza, taki smród cięzko zabić:eek:

raczkowa, ów gnój to dawca:confused: bo nie bardzo jarzę :tak:

edit

Hiszpanie przeszli do półfinalu euro

Ostatnia edycja:
Raczkowa jeszcze wszystko przed tobą, o marzenia warto walczyc,, jest wiele uczących sie matek..
Aga to po co sprzatac jak zaraz znowu nabrudzą:-D jakby nie mogli tego na raz zrobic:crazy:

emilka narazie lic :tak: w zasadzie juz dawno mialabym wszystko pozdawane ale olalam troche jak mialam gorsze dni no i jest jak jest niestety :baffled: ale na szczescie zostal mi tylko jeden egz za to najgorszy :baffled: zawsze marzylam o doktoracie a teraz nawet nie wiem czy skoncze lic :baffled:

olcia glupstwa gadasz :tak::tak: bys zobaczyla moja bratowa..... :baffled:

Aga ja mialam plan sie obronic przed porodem a nie tylko sesje zaliczyc :tak: a tu z tego wyjdzie zaraz ze ani tfu tfu sesji nie zalicze a juz o obronie nie ma co mowic :sorry: i pomyslec ze taki gnoj potrafi tak wszystko spiepszyc :baffled:
u na pewno zaliczysz, kuzna co mam najgorsze egz zostaly,u nas we sr byl termin,podobno trudny,ciekawe ile osob z 82 zdalo,na przedterminie zdalo 43 z 132 osob,
a prace napisalas czy piszesz??co ty stydiujesz??
na kiedy masz termin dokladnie, ja 10 dni urodzilam przed terminem,przez ex i promoterke co prace kazala zmieniac,pozniej zaczelam jezdzic troche do bibiotek i jak mloda miala 3 mce sie bronialm,a teraz mnie w naszlo koncowke,ale tez ciezko,bo praca,dziecko,dom i mlodej szkola

witam się:-)

dziś dzień
laby:-D, przynajmniej dla mnie;-)

emilka, bo po 1. nie znoszę bazjlu, a po 2. cholera ich wie kiedy przyjdą robić sufit, sąsiadka mi wczoraj mówiła,że była w spółdzielni w sprawie swojego balkonu to jej powiedzieli,że we wrzesniu bo teraz już mają wszystko rozplanowane:baffled:

mozi, raczkowa kciuki za egzaminy:-):-)

Mozi zarzadzanie zasobami ludzkimi 100diuje termin porodu mam na 3 lipca niby ale teraz w czwartek ide juz do szpitala :sorry2:mam nadzieje ze we wrzesniu mi sie uda obronic choc pracy jeszcze nie mam musze sie sprezyc :tak:

emilka ja wiem ze takich matek jest duzo tylko ze ja nie mam co z dzieckiem zrobic :-(

Aga nie dziekuje :tak:

dzien dobry moje kochane:)
piekny dzien sie zapowiada...
Aga pewnie korzystaj ile sie da.. ja tez nie lubie bajzlu dlatego staram sie nie wychodzic na moj balkon bo nie moge na niego patrzec:-D musze chyba brata scignac jak przyjedzie na urlop:-D
Raczkowa a gdzie studiujesz? moja kumpela tez konczy zzl na zietku ale mgr.. moge zapyatc czy nie ma jakis gotowców:-D
a na rodziców, rodzenstwo, przyjaciółke nie bardzo mozesz liczyc?? w sumie ja w obecnej sytuacji, jesli moja mama bedzie chciala wrocic zagranice to tez pod wzgledem opieki nie bede miala na kogo liczyc...

reklama
emilka chyba niegdzie nie ma takiej jaskini jak u mnie na suficie na balkonie:-D:baffled: jedyna w swoim rodzaju:crazy:
a nie możesz porozumiec się z pracodawcą,że bedziesz swoją prace wykonywała w domu:confused: gdzie pracujesz:confused:

raczkowa, nie dziekuj, nie:-)

rozmawiałam z mamą, mój dzieć jest zakochany w psie:-D, ciagle siedzi przy budzie u Hektora, wszystkim się z nim dzieli- ciastkiem, sniadaniem:rolleyes: a babci mówi,że musi mu dac bo on jest taki milutki i puszysty:-D:-D

Do góry