reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

mloda jeszcze spi:-D

jakies slonko sie przebija ale cudow pewnie dzis nei bedzie, w sumei fajnie odpoczac od tych upalow.

poszperalam wczoraj na allegro i stwierdzam ze rowery drogie sa. czekam na jakas okazje.

reklama
hej

ja też się witam:-)
słucham w radio audycji o dzieciach wychowywanych bez ojców i dyskryminacji ojców przez sądy
w PL 3 mln dzieci wychowuje się bez ojców:szok::baffled:

3 mln? O szok poprostu!:szok: Różnie w życiu się układa, bo czasami dzieci wychowuja się bez ojców z przyczyn losowych, ale to i tak jest jakaś makabryczna liczba:no:

aga starszna ta liczba....
eh, nawet sie nie chce myslec o tym jak nieodpowiedzialni sa teraz faceci.

robimy dzis papryki nadziewane, ryz sie juz gotuje....
dziecie sie bawi.

ola to wpraszamy się na obiad:-D
u mnie dzis cieniutko ziemniaczki i kefir , na szybko po pracy;-)

raczkowa, też, też:-D

w tej audycji stwierdzili,że przeprowdzono badania i ok 12,000 dzieci kwalifikuje się do opieki psychologicznej ze względu na to ,że sa wychowywane jako półsieroty
w tych 3mln sa tylko dzieci wychowywane przez samotne matki a oprócz tego są jeszcze dzieci których ojcowie przebywaja na zarobku zagranicą:tak:

eh, przykre to co sie dzieje.... czesto jest tez tak ze oboje rodzicow wyjjezdza a dzieci sa wychowywane przez dziadkow...

zreszta ile nas tutaj przybywa...

Cześć kobitki :-D

Wpadłam patrze no a ta uparta dalej nie rodzi no cholera! :-D
Nie udzielam się bo jakoś nie mam weny. Chyba się podłamalam. Ściełam włosy na krótko i czuje się jak debil :crazy:. Niestety innego wyjścia nie miałam, bo leciały garściami... :-(

Ale dzisiaj fajne święto DZIEŃ OJCA a któraś wie kiedy jest DZIEŃ PLEMNIKA :-D?

Choć ja narzekać jak narazie tfu tfu nie mogę :-D

reklama
mozi zdrówka dla córy:-)
raczkowa, Tymon górą:-D

2 godz temu pani dyrektor:crazy: oświadczyła nam ,że likwidują firmę:no: od 1,07 jesteśmy na 1 m-c wypowiedzeniu i urlopie
zaproponowała mi w ramach rekonpensaty pracę 70km od domu, bo cyt" autostradą szybko pani zajedzie" ...idiotka:angry::wściekła/y:
praca 70 km, polowe z tego jest juz duzo,ciekawe ile przejazd autostrada za miesiac by kosztowal??

a u nas fajnie,nie ma upalow, wszyscy poszli na imprezke na dzialke,a ja za chwile siadam sie uczyc

Do góry