reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

mloda jeszcze spi:-D

jakies slonko sie przebija ale cudow pewnie dzis nei bedzie, w sumei fajnie odpoczac od tych upalow.

poszperalam wczoraj na allegro i stwierdzam ze rowery drogie sa. czekam na jakas okazje.

reklama
hej

ja też się witam:-)
słucham w radio audycji o dzieciach wychowywanych bez ojców i dyskryminacji ojców przez sądy
w PL 3 mln dzieci wychowuje się bez ojców:szok::baffled:

3 mln? O szok poprostu!:szok: Różnie w życiu się układa, bo czasami dzieci wychowuja się bez ojców z przyczyn losowych, ale to i tak jest jakaś makabryczna liczba:no:

aga starszna ta liczba....
eh, nawet sie nie chce myslec o tym jak nieodpowiedzialni sa teraz faceci.

robimy dzis papryki nadziewane, ryz sie juz gotuje....
dziecie sie bawi.

ola to wpraszamy się na obiad:-D
u mnie dzis cieniutko ziemniaczki i kefir , na szybko po pracy;-)

raczkowa, też, też:-D

w tej audycji stwierdzili,że przeprowdzono badania i ok 12,000 dzieci kwalifikuje się do opieki psychologicznej ze względu na to ,że sa wychowywane jako półsieroty
w tych 3mln sa tylko dzieci wychowywane przez samotne matki a oprócz tego są jeszcze dzieci których ojcowie przebywaja na zarobku zagranicą:tak:

eh, przykre to co sie dzieje.... czesto jest tez tak ze oboje rodzicow wyjjezdza a dzieci sa wychowywane przez dziadkow...

zreszta ile nas tutaj przybywa...

Cześć kobitki :-D

Wpadłam patrze no a ta uparta dalej nie rodzi no cholera! :-D
Nie udzielam się bo jakoś nie mam weny. Chyba się podłamalam. Ściełam włosy na krótko i czuje się jak debil :crazy:. Niestety innego wyjścia nie miałam, bo leciały garściami... :-(

Ale dzisiaj fajne święto DZIEŃ OJCA a któraś wie kiedy jest DZIEŃ PLEMNIKA :-D?

Choć ja narzekać jak narazie tfu tfu nie mogę :-D

reklama
mozi zdrówka dla córy:-)
raczkowa, Tymon górą:-D

2 godz temu pani dyrektor:crazy: oświadczyła nam ,że likwidują firmę:no: od 1,07 jesteśmy na 1 m-c wypowiedzeniu i urlopie
zaproponowała mi w ramach rekonpensaty pracę 70km od domu, bo cyt" autostradą szybko pani zajedzie" ...idiotka:angry::wściekła/y:
praca 70 km, polowe z tego jest juz duzo,ciekawe ile przejazd autostrada za miesiac by kosztowal??

a u nas fajnie,nie ma upalow, wszyscy poszli na imprezke na dzialke,a ja za chwile siadam sie uczyc

Do góry