reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mozi u mnie to samo :baffled: z tym ze juz jeden egzamin dzisiaj mialam a jutro ucze sie do nastepnego :baffled: wszyscy sie bawia a my sie uczymy heh :eek:

reklama
Ja sie nie bawię:-p
Z resztą co to zabawa na pewno na jakiś czas jeszcze mogę zapomnieć:tak::-)

Dzisiaj wspaniały i cudowny dzień odwiedzin tatulka, na szczęście do przeżycia. Pewnie liczył na prezent:-p

kobiety nie marudzic.
martttika ty mi nie mow ze sie prezent dla plemnika nie zaopatrzylas...:szok::-D:-D:-D

my sportowe popoludnie, mloda rower ja rolki i jakos zlecialo, fajnie bylo.

a grill jutro :tak:

Ja tez sie nie bawie:-) bylam troche z rodzina na dzialce, popatrzyłam jak sączą wódeczke i piwka, posłuchalam ich wciętych gadek i wrocilismy.. a przed tym bylam jeszcze z kumpelą na małych zakupkach, kupilam dwie nowe bluzki w rozmiarze L ;/ bedzie kiedys mama miała bo ja zawsze nosilam XS lub S:-)

raczkowa, mozi jeszcze sesja? mgr robicie? wspolczuje.. ja juz bym sie chyba teraz nie zmusila do nauki:-D inż. mi stanowczo wystarczy:-D
martttika dla tatulka najlepszym prezentem powinno byc spotkanie w tym dniu z synem:tak:

spoko, spoko życie przed wami jeszcze się wybawicie:-D

raczkowa, coś mi się wyadaje ,ze Ty sesje całą zaliczysz zanim urodzisz:-D

marttika, oj niedobra nie miałaś prezentu dla tatusia:-D nawet życzeń mu nie złożyłaś w imieniu syna:-D:-D

ola, moje paznokcie też się proszą ale mi się nie chce:baffled:

emilka, dobrze,że ma kto "zdzierać" bluzki;-)
jaki wydział kończyłas na polibudzie:confused:

wyszorowałam balkon, a póxniej łazienkę i wszędzie czuję smród chloru z cifa ...bleeee:crazy:

reklama
emilka narazie lic :tak: w zasadzie juz dawno mialabym wszystko pozdawane ale olalam troche jak mialam gorsze dni no i jest jak jest niestety :baffled: ale na szczescie zostal mi tylko jeden egz za to najgorszy :baffled: zawsze marzylam o doktoracie a teraz nawet nie wiem czy skoncze lic :baffled:

olcia glupstwa gadasz :tak::tak: bys zobaczyla moja bratowa..... :baffled:

Aga ja mialam plan sie obronic przed porodem a nie tylko sesje zaliczyc :tak: a tu z tego wyjdzie zaraz ze ani tfu tfu sesji nie zalicze a juz o obronie nie ma co mowic :sorry: i pomyslec ze taki gnoj potrafi tak wszystko spiepszyc :baffled:

Do góry