reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
kobiety nie marudzic.
martttika ty mi nie mow ze sie prezent dla plemnika nie zaopatrzylas...
my sportowe popoludnie, mloda rower ja rolki i jakos zlecialo, fajnie bylo.
a grill jutro
martttika ty mi nie mow ze sie prezent dla plemnika nie zaopatrzylas...
my sportowe popoludnie, mloda rower ja rolki i jakos zlecialo, fajnie bylo.
a grill jutro
emilka87
Fanka BB :)
Ja tez sie nie bawie:-) bylam troche z rodzina na dzialce, popatrzyłam jak sączą wódeczke i piwka, posłuchalam ich wciętych gadek i wrocilismy.. a przed tym bylam jeszcze z kumpelą na małych zakupkach, kupilam dwie nowe bluzki w rozmiarze L ;/ bedzie kiedys mama miała bo ja zawsze nosilam XS lub S:-)
raczkowa, mozi jeszcze sesja? mgr robicie? wspolczuje.. ja juz bym sie chyba teraz nie zmusila do nauki inż. mi stanowczo wystarczy
martttika dla tatulka najlepszym prezentem powinno byc spotkanie w tym dniu z synem
raczkowa, mozi jeszcze sesja? mgr robicie? wspolczuje.. ja juz bym sie chyba teraz nie zmusila do nauki inż. mi stanowczo wystarczy
martttika dla tatulka najlepszym prezentem powinno byc spotkanie w tym dniu z synem
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa do ildeanej mamy wiele mi brakuje ale cos trzeba robic.
mloda zaraz po kapieli padla wiec ja przynjamniej mam czas pazurki pomalowac
mloda zaraz po kapieli padla wiec ja przynjamniej mam czas pazurki pomalowac
Aga1108
Po prostu mama
spoko, spoko życie przed wami jeszcze się wybawicie
raczkowa, coś mi się wyadaje ,ze Ty sesje całą zaliczysz zanim urodzisz
marttika, oj niedobra nie miałaś prezentu dla tatusia nawet życzeń mu nie złożyłaś w imieniu syna
ola, moje paznokcie też się proszą ale mi się nie chce
emilka, dobrze,że ma kto "zdzierać" bluzki;-)
jaki wydział kończyłas na polibudzie
wyszorowałam balkon, a póxniej łazienkę i wszędzie czuję smród chloru z cifa ...bleeee
raczkowa, coś mi się wyadaje ,ze Ty sesje całą zaliczysz zanim urodzisz
marttika, oj niedobra nie miałaś prezentu dla tatusia nawet życzeń mu nie złożyłaś w imieniu syna
ola, moje paznokcie też się proszą ale mi się nie chce
emilka, dobrze,że ma kto "zdzierać" bluzki;-)
jaki wydział kończyłas na polibudzie
wyszorowałam balkon, a póxniej łazienkę i wszędzie czuję smród chloru z cifa ...bleeee
reklama
emilka narazie lic w zasadzie juz dawno mialabym wszystko pozdawane ale olalam troche jak mialam gorsze dni no i jest jak jest niestety ale na szczescie zostal mi tylko jeden egz za to najgorszy zawsze marzylam o doktoracie a teraz nawet nie wiem czy skoncze lic
olcia glupstwa gadasz bys zobaczyla moja bratowa.....
Aga ja mialam plan sie obronic przed porodem a nie tylko sesje zaliczyc a tu z tego wyjdzie zaraz ze ani tfu tfu sesji nie zalicze a juz o obronie nie ma co mowic i pomyslec ze taki gnoj potrafi tak wszystko spiepszyc
olcia glupstwa gadasz bys zobaczyla moja bratowa.....
Aga ja mialam plan sie obronic przed porodem a nie tylko sesje zaliczyc a tu z tego wyjdzie zaraz ze ani tfu tfu sesji nie zalicze a juz o obronie nie ma co mowic i pomyslec ze taki gnoj potrafi tak wszystko spiepszyc